Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Van Lanschot Kempen zet Fastned op de kooplijst
Beeld: Fastned

Van Lanschot Kempen zet Fastned op de kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Jeremy Kincaid, aandelenanalist bij Van Lanschot Kempen, is positiever geworden over Fastned en heeft besloten het aandeel op de kooplijst te zetten met een koersdoel van 21,00 euro. Dit bleek vrijdag uit een rapport van de bank.

Volgens de analist heeft Fastned duidelijk ondermaats gepresteerd terwijl de markt wereldwijd een waarderingsreset heeft ondergaan voor snelgroeiende kapitaalintensieve verlieslatende bedrijven.

Maar inmiddels vindt de analist dat Fastned niet langer bij deze bedrijven hoort. Dit omdat het bedrijf nu een positieve EBITDA genereert. Ook is Fastned minder dan twee jaar verwijderd van het genereren van een positieve operationele cashflow, denkt Kincaid van Van Lanschot Kempen.

Daarnaast is volgens de analist de kapitaalintensiteit nu minder een probleem voor aandeelhouders, omdat Fastned haar programma voor particuliere obligaties met succes heeft kunnen opvoeren.

Na de recente zwakte van de aandelenkoers zijn de huidige waarderingsverschillen zeer redelijk voor een bedrijf dat de EBITDA in de komende vijf jaar met meer dan tien keer zou kunnen laten groeien, aldus Jeremy Kincaid van Van Lanschot Kempen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Lees over dit aandeel ook

  1. Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Fastned
  2. Fastned nog jaren verlieslatend door moeilijke markt

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
FASTNED kopen verkopen

75% zegt kopen

4 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.