Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

DNC« Terug naar discussie overzicht

DNC neemt TTP Groep over

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 september 2007 08:20
    DNC neemt TTP Groep over


    AMSTERDAM (Dow Jones)--DNC De Nederlanden Compagnie nv heeft een overeenkomst getekend voor de overname van dienstverlener TTP Groep bv. Dit maakt de detacheerder maandag voorbeurs bekend, zonder financiele details bekend te maken.

    Bij TTP werd in 2006 een omzet gerealiseerd van circa EUR11,7 miljoen en een winst na belastingen van EUR2,2 miljoen.

    Volgens Koos de Vink, bestuurder van DNC, zal de overname positief bijdragen aan de marge en het EBIT-resultaat.

    DNC heeft het voornemen de overname medio september af te ronden.

    TTP richt zich met name op het werven, opleiden en detacheren van personeel in onder andere de expertisegebieden van ICT Service en Beheer, Systeemontwikkeling, Documentaire Informatievoorziening & Informatiemanagement en Inkoop & Facilitymanagement.



    - Door Elvan Bayraktaroglu; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; elvan.bayraktaroglu@dowjones.com

  2. [verwijderd] 10 september 2007 11:12
    UPDATE: DNC neemt TTP Groep over


    (Update van eerder gepubliceerd bericht 'DNC neemt TTP Groep over' om commentaar van bestuursvoorzitter Koos de Vink toe te voegen)



    AMSTERDAM (Dow Jones)--DNC De Nederlanden Compagnie nv heeft een overeenkomst getekend voor de overname van dienstverlener TTP Groep bv. Dit maakt de detacheerder maandag voorbeurs bekend, zonder financiele details te geven.

    In reactie op de voorgenomen overname zegt Koos de Vink, bestuursvoorzitter van DNC tegen Dow Jones Nieuwsdienst dat DNC klaar is met overnames van ICT-bedrijven. "Met de overname van TTP is de ICT-portefeuille compleet en willen we hiermee autonoom verder groeien," aldus de Vink.

    Bij TTP werd in 2006 een omzet gerealiseerd van circa EUR11,7 miljoen en een winst na belastingen van EUR2,2 miljoen. Volgens De Vink, zal de overname positief bijdragen aan de marge en het EBIT-resultaat.

    Voor het boekjaar 2007 verwacht De Vink dat de omzet, van het over te nemen onderdeel TTP, zal groeien. DNC heeft het voornemen de overname medio september af te ronden, waarbij eventueel financiele details bekendgemaakt zullen worden.

    De professionals binnen TTP Groep kunnen bij DNC via opleidingsprogramma's intern doorstromen, waarbij ze duurzamer verbonden blijven aan de totale groep, hetgeen van belang is binnen de krapper wordende arbeidsmarkt, zegt de bestuursvoorzitter.

    De Vink voegt daaraan toe dat het door DNC gehanteerde concept, waarbij trainees worden opgeleid tot professional, kan worden uitgebreid naar de andere gebieden waarop DNC actief is.

    TTP richt zich met name op het werven, opleiden en detacheren van personeel in onder andere de expertisegebieden van ICT Service en Beheer, Systeemontwikkeling, Documentaire Informatievoorziening & Informatiemanagement en Inkoop & Facilitymanagement.



    - Door Andre Sterk en Elvan Bayraktaroglu; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; elvan.bayraktaroglu@dowjones.com

2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.