Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Technische Analyse« Terug naar discussie overzicht

Market approach - Short Term/ Long term Juli 2016

2.230 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 112 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Henri-Trader-Zonder-Trades 27 juli 2016 09:29
    Goeiemorgen allen!

    Zen, heb je niet al te veel schade opgelopen door je short Nasdaq? Ik ging er gisteren vanuit dat het na de eerste spike wel terug zou zakken. Ben behoorlijk short gegaan rond 4688-4690. Winst van gisteren voor ruim de helft daarmee verspeeld. Zonde...

    En nu? Gaat de DAX nog even terug testen naar de 10.260 ofzo?? Ik zit er klaar voor...
  2. [verwijderd] 27 juli 2016 09:35
    @22:14 gesloten. Zie post gisteren avond. Schade Russell minimaal. Die ging tot mij verbazing niet mee met de gekte.

    quote:

    Henri-2016-Nog-1-Kans schreef op 27 juli 2016 09:29:

    Goeiemorgen allen!

    Zen, heb je niet al te veel schade opgelopen door je short Nasdaq? Ik ging er gisteren vanuit dat het na de eerste spike wel terug zou zakken. Ben behoorlijk short gegaan rond 4688-4690. Winst van gisteren voor ruim de helft daarmee verspeeld. Zonde...

    En nu? Gaat de DAX nog even terug testen naar de 10.260 ofzo?? Ik zit er klaar voor...
  3. forum rang 6 d' Aandelen ' 27 juli 2016 09:41
    Goedemorgen allen,

    DAX zit vanaf gisterenmorgen nog steeds in een opgaande trend en de bovenste trendlijn staat bij mij op plusminus 380 in het 15 min tijdsframe.

    M'n langlopende longs van 10.296 staat nu op een bescheiden winst, daar staan een paar shorts op een aardig verlies tegenover, maar time is on our site zullen we maar zeggen, op een gegeven moment draait de zaak de andere richting op.

    Ondertussen houden Overheden en banken elkaar in een bijna dodelijke greep, in Italie hebben de banken 360 miljard euro aan slechte, zeg maar maar bijna niet inbare, leningen staan terwijl daar een noodfondsje van 1,5 miljard euro tegenover staat.

    Japan blijft de Yen maar oppompen en heeft geen idee hoe dat ooit terugbetaald moet worden, men spreekt zelfs al over eeuwig durende leningen zonder rente die nooit terug betaald kunnen worden. Zo'n lening/ obligatie aangaan is in feite een schenking aan het land Japan!!

    In Nederland hebben (VVD)Overheid, Woonco's en vaak buitenlandse Private Equity Funds de handen ineen geslagen om de huurders tot op het bot uit te melken met huurprijzen voor vrije sector woningen vanaf 700 (1542) tot 1000 (2204) euro, tussen haakjes HFL prijs en, maar er zijn huurprijzen die nog veel hoger gaan, kon je vroeger gewoon gratis op de publieke omroep voetbal, films en dergelijke kijken, ook voor die vrijheid moet je tegenwoordig flink betalen.

    Je zou haast denken dat die grote vluchtelingenstroom naar Europa mede bedoeld is om de huizenprijzen op te drijven door de toenemende krapte op de woning markt en tevens een probaat middel is tegen de natuurlijke vergrijzing want voortplanting past uitstekend in die Islamitische cultuur, met de bekende verwijzingen naar hun meester die alles weet.

    Waarom natuurlijke vergrijzing, mensen met gezond verstand kijken ook naar de toekomst mogelijkheden voor hun kinderen, gaat het slecht minder kinderen, gaat het goed meer kinderen, gewoon heel natuurlijk.
  4. [verwijderd] 27 juli 2016 09:48
    Die Jappen waren vannacht weer aan het gammen door, voor de zoveelste keer, geruchten op de markt te gooien. Yen klapte en Nikkei ralliede vannacht. Vroeg me af wat er aan de hand was, en handen verbrand. Bleek een in de markt gegooide hoax te zijn over 50yr bond die veel later pas ontkend werd door de ministerie.

    "There it is: Japan Ministry of Finance say it is not true they are considering 50yr bonds - debunking earlier WSJ story --RTRS"
  5. [verwijderd] 27 juli 2016 09:50
    Ik denk dat we stilaan gerust mogen zeggen Daan dat het leven er voor een steeds kleiner wordende groep mensen op vooruit gaat, maar voor een steeds groter wordende groep, achteruit. Ik heb het dan over onze Westerse maatschappij. Wat er elders in de wereld gebeurt, lijkt me ook niet bijster florissant al lees ik soms statistieken of info dat het continent Afrika mooie stappen voorwaarts maakt.
  6. [verwijderd] 27 juli 2016 09:57
    Ja klopt. Maar de afgelopen maanden komt het wel absurpt veel voor. Lijkt wel of ze de markt reacties willen testen. Criminelen.

    Als een beursgenoteerd bedrijf dat zou doen, dan hebben ze de advocaten op hun dak.
    Maar overheden kunnen blijkbaar alles flikken. Ook de door overheden aangeschreven monolollibedrijven schijnbaar. Parkeervergunning bij ons is van de ene op de andere dag met 40% in prijs verhoogd. Dat kan blijkbaar zomaar. Alternatief is of je auto buiten de stand parkeren in een boerendoirp. Of auto de deur uit.

    quote:

    Daxwatcher schreef op 27 juli 2016 09:51:

    Jappen spelen smerige spelletjes daar, gebeurt daar wel heel vaak met die geruchten die later moeten worden ingetrokken
2.230 Posts
Pagina: «« 1 ... 97 98 99 100 101 ... 112 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.