Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Tigenix« Terug naar discussie overzicht

Tigenix - Juli 2016

593 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 30 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 6 juli 2016 15:43
    quote:

    Nice guy schreef op 6 juli 2016 15:31:

    [...]

    Ter verduidelijking Bassie:
    Als LT-belegger probeer ik de gekte van alledag (noem het sentiment) zo veel mogelijk te negeren.
    0,80 is sentiment, 1,18 is ook sentiment, de waarheid ligt ergens tussenin. Ik reken dus voor het gemak met 1,00.
    Een jaar geleden zaten we gemiddeld zo rond de 0,75 dus zijn we globaal 30% gestegen.
    Wat is er fout aan deze redenering?
    Moment van instappen is cruciaal. Vooral voor LT beleggers.
    Als je 5 jaar geleden of eerder was ingestapt heb je nog steeds geen rendement.
    En als je op 31 augustus 2015 bent ingestapt een flink negatief rendement.

    Of stap je gespreid over een jaar in?
  2. [verwijderd] 6 juli 2016 16:11
    Dat dit zo ging lopen wist iedereen die tig al ff volgt!! Tigenix is ELKE keer na goed nieuws en stijging de dag en de weken erna terug gezakt onder de 1 euro , ELKE keer !! ik heb men belofte gehouden en ze verkocht aan 1.12 gisteren , en eerlijk kben blij dak er van af ben ! sorry , aan iedereen veel suc6 voor de toekomst
  3. Nice guy 6 juli 2016 16:29
    quote:

    BassieNL schreef op 6 juli 2016 15:43:

    [...]
    Moment van instappen is cruciaal. Vooral voor LT beleggers.
    Als je 5 jaar geleden of eerder was ingestapt heb je nog steeds geen rendement.
    En als je op 31 augustus 2015 bent ingestapt een flink negatief rendement.

    Of stap je gespreid over een jaar in?
    Ik ben begin augustus ingestapt op 0,77 en na de eerste stijging op 0,89 nog wat bijgekocht. Na een klein jaartje een prima rendement vind ik.
    Ik denk/hoop dat deze ontwikkeling zich de komende jaren doorzet.
    Zoals ik al eerder aangaf is het niet altijd makkelijk om vertrouwen te blijven houden bij zo'n volatiel aandeel...
  4. [verwijderd] 6 juli 2016 16:44
    quote:

    TheBateman schreef op 6 juli 2016 16:41:

    Hele beurssentiment ligt op zijn gat. Logisch dat Tigenix even een klein stapje terug doet. Maar even serieus. Al die mensen met bipolar disorder moeten hier even rustig doen.
    Ik ben heel rustig. U bent niet veel gewend. Kijk eens mee op de fora van TomTom, Arcelor of Delta LLoyd..Aegon ING.

    Daar is de spanning te snijden.
  5. NielsjeB 6 juli 2016 17:57
    Tigenix The Latest To Find Stem Cell Appetite In Japan
    seekingalpha.com/article/3986623-tige...

    Zelf vandaag een gedeelte teruggekocht @ 1,05. Langlopende verkooporder @ 1.09 was gisteren om 9:03 afgegaan. Gelukkig nu positie weer op peil. Je kijkt ff 2 tellen de andere kant op en ze hebben ineens een partner :P
  6. [verwijderd] 6 juli 2016 18:10
    quote:

    marios schreef op 6 juli 2016 17:50:

    Morgen terug vuurwerk denk ik. Bezie dat orderboekje eens,een blok van meer dan 300000 stuks in de bied op 1,03.
    Als dat blijft staan hebben we mooie steun en schept weer vertrouwen natuurlijk.
    Inderdaad! In de bied met slechts 6 orders een steun van 348000 stukken. Maar kan ook morgen zomaar weg zijn.

    Heb alvast nog wat geld overgeschreven naar mijn Binck, hopelijk komt dat snel aan... dus eigenlijk hoop ik stiekem dat het vuurwerk nog wat uitblijft.

    Begrijp de frustraties van vandaag eigenlijk niet. Gewoon rustig aankijken en als je er zin in hebt bijkopen. Dat is mijn visie natuurlijk. Aan verkopen denk ik echt nog niet dit jaar.

    Bij goed nieuws NICE rond 20 juli zal dit verder de koers ondersteunen!
  7. [verwijderd] 6 juli 2016 18:12
    quote:

    peke00 schreef op 6 juli 2016 16:11:

    Dat dit zo ging lopen wist iedereen die tig al ff volgt!! Tigenix is ELKE keer na goed nieuws en stijging de dag en de weken erna terug gezakt onder de 1 euro , ELKE keer !! ik heb men belofte gehouden en ze verkocht aan 1.12 gisteren , en eerlijk kben blij dak er van af ben ! sorry , aan iedereen veel suc6 voor de toekomst
    Amen
  8. mickjagger2 6 juli 2016 18:31
    Herinnering, de Cx601 voor de ziekte van Crohn fistels beheerd een vrij uniek fase 3 in zijn soort (eerste grote succes van therapie cel allogene met dit soort technologie). Het hoofddoel van de studie was bereikt op 24 weken, maar heeft ook bevestigd dat de zeer goede resultaten bij 52 weken follow-up: een zeer vuurvaste bevolking, die heeft nagelaten te worden genezen door die momenteel op de markt, meer dan 50% van de patiënten waren permanent genezen door een enkele injectie van Cx601. Gebaseerd op deze resultaten, TiGenix geplaatst van de toepassing voor het brengen op de markt in Europa, die zag het uitstekend veiligheidsprofiel van het product (dat is veiliger dan de placebo!) en het ontbreken van alternatieve behandeling, is vrijwel zeker om te bereiken - de Cx601 heeft over "weesgeneesmiddel" aanwijzing dat vrijwel synoniem met automatische goedkeuring door EMA is. Bovendien, op de commerciële niveau, TiGenix al uitstekend contact met de belangrijkste voorschrijven van het product gespecialiseerde artsen: meer dan 50 gespecialiseerde behandelcentra waren betrokken bij fase 3, waarmee bijna 2 derde van alle Europese centra.

    TiGenix heeft dus een solide product met een duidelijke visie op de markt en business strategie aan te nemen, en was klaar om te gaan alleen... maar, zo bevestigde de AG (zie mijn verslag over het onderwerp), de richting van TiGenix altijd uitgedrukt open tot een deal, zolang het gebruik gunstig voor de biotech is. Natuurlijk, de onderhandelingen heeft geleid met Takeda, waardoor uiteindelijk een deal met een waarde van 380 miljoen euro meer royalty's "dubbele" netto-omzet.

    Op het niveau van de investeerders, het belangrijkste voordeel van de deal is duidelijk: vertrouwen en de steun van een belangrijke partner, een grote Japanse pharma, land pionier in celtherapieën, welke geloofwaardigheid sterk het commerciële potentieel van de Cx601 en biedt de middelen om het te dragen, via met inbegrip van haar distributienetwerk met een focus op ziekte van Crohn die winst zal worden.

    Maar buiten direct ontvangsten in cash en zakelijke vooruitzichten versterkte middellange termijn, de sleutel tot de deal ook in een essentieel element: Takeda verwerft de rechten van de Cx601, alleen voor de behandeling van perianal fistels, en alleen aan het werken buiten de VS... Echter, de totale markt voor de Cx601 wordt geschat dat potentiële CA-niveau, op ongeveer 50% voor Europa en 50% voor de VS.

    Duidelijke en korte: Takeda toegeschreven 380 miljoen EUR en royalty's tot de helft van de totale waarde van de Cx601!

    Daarom TiGenix houdt momenteel wat is waarschijnlijk het mooiste stukje van de taart: de Amerikaanse markt. Om dit te doen, blijft het"" om uit te voeren van een fase 3 unieke, vergelijkbaar met de fase 3 Europese succesvolle, wiens voorwaarden hebben onderhandeld met de FDA. Deze test vereist financiering (naar schatting 30-40 mln EUR), en het is daarom dat een beursgang op de NASDAQ werden beschouwd. Echter, door de ondertekening van de deal met Takeda, TiGenix komt om de 25 m euro in contanten (vooraf voor handtekening), onvoorwaardelijk, en de biotech ontvangt meer 15 mln EUR tijdens de AMM... krijgen van 40 miljoen euro in alles wat op de korte termijn, of bijna net zo veel als de inkomsten die verwacht door de IPO en alle deze niet verwaterend manier. En aangezien de Takeda zorgt voor alles op het niveau van de marketing, bedoel je dat al dit geld dient voornamelijk voor de financiering van de fase 3 ons du Cx601, die heeft een vrij lage risico (de statistische drempel is 2 keer flexibeler dan in Europa) en dat, wanneer succesvol, zal logischerwijze te ondertekenen een soortgelijke deal voor de Amerikaanse markt... Wat weer resulteert in niet-dilutifs geld! Dit natuurlijk sluit niet de mogelijkheid van een beursgang op de NASDAQ-futures, maar waarmee te overwegen veel gunstiger voorwaarden gelet op comfortabele positie waarin de biotech nu ligt.

    Zoals gezien, dan een eenvoudige zakelijke overeenkomst, het is een echte bocht in de toekomst van de biotechnologie, die heel duidelijk verduidelijkt de planning van financiële ontvangsten in het komende jaar (en dat kon zelfs het zien van TiGenix verslag van het eerste jaar van de winst in 2016, zo vooraf zien!), aanzienlijk verminderen het commerciële risico van een lancering van de eigen Cx601. Bovendien is het de geloofwaardigheid van TiGenix, vaak aangevallen door donkere personen (op dit forum o.a., volg mijn oog...), deze deal... die vrijgegeven aanzienlijk verbeterd en verhandeld, geloofwaardigheid is vaak een van de dingen de meest belangrijke lange termijn!

    In feite, waarschijnlijk getuige geweest van gisteren aan het begin van een opwaartse spiraal voor TiGenix, die kondigt in de kleur van mijn advies voor de komende jaren.

    Zo ff vertaald met Google me frans is nul komma nul...

    Zo die gaan verlopig NIET de deur uit!!!

    (Daarom TiGenix houdt momenteel wat is waarschijnlijk het mooiste stukje van de taart: de Amerikaanse markt)
  9. aossa 6 juli 2016 18:45
    Volgens Logibrel is Nasdaq IPO geen zekerheid meer...

    Inkomsten uit de Takeda deal volstaan om de fase3 in de VS te bekostigen, zonder verwatering van de zittende aandeelhouders.

    svp TIG, laat dringend iets weten hierover zodat de verplichte radiostilte met oa. KBC als begeleidende bank, opgeheven kan worden.
  10. Bonzai1 6 juli 2016 18:50
    quote:

    mickjagger2 schreef op 6 juli 2016 18:31:

    Herinnering, de Cx601 voor de ziekte van Crohn fistels beheerd een vrij uniek fase 3 in zijn soort (eerste grote succes van therapie cel allogene met dit soort technologie). Het hoofddoel van de studie was bereikt op 24 weken, maar heeft ook bevestigd dat de zeer goede resultaten bij 52 weken follow-up: een zeer vuurvaste bevolking, die heeft nagelaten te worden genezen door die momenteel op de markt, meer dan 50% van de patiënten waren permanent genezen door een enkele injectie van Cx601. Gebaseerd op deze resultaten, TiGenix geplaatst van de toepassing voor het brengen op de markt in Europa, die zag het uitstekend veiligheidsprofiel van het product (dat is veiliger dan de placebo!) en het ontbreken van alternatieve behandeling, is vrijwel zeker om te bereiken - de Cx601 heeft over "weesgeneesmiddel" aanwijzing dat vrijwel synoniem met automatische goedkeuring door EMA is. Bovendien, op de commerciële niveau, TiGenix al uitstekend contact met de belangrijkste voorschrijven van het product gespecialiseerde artsen: meer dan 50 gespecialiseerde behandelcentra waren betrokken bij fase 3, waarmee bijna 2 derde van alle Europese centra.

    TiGenix heeft dus een solide product met een duidelijke visie op de markt en business strategie aan te nemen, en was klaar om te gaan alleen... maar, zo bevestigde de AG (zie mijn verslag over het onderwerp), de richting van TiGenix altijd uitgedrukt open tot een deal, zolang het gebruik gunstig voor de biotech is. Natuurlijk, de onderhandelingen heeft geleid met Takeda, waardoor uiteindelijk een deal met een waarde van 380 miljoen euro meer royalty's "dubbele" netto-omzet.

    Op het niveau van de investeerders, het belangrijkste voordeel van de deal is duidelijk: vertrouwen en de steun van een belangrijke partner, een grote Japanse pharma, land pionier in celtherapieën, welke geloofwaardigheid sterk het commerciële potentieel van de Cx601 en biedt de middelen om het te dragen, via met inbegrip van haar distributienetwerk met een focus op ziekte van Crohn die winst zal worden.

    Maar buiten direct ontvangsten in cash en zakelijke vooruitzichten versterkte middellange termijn, de sleutel tot de deal ook in een essentieel element: Takeda verwerft de rechten van de Cx601, alleen voor de behandeling van perianal fistels, en alleen aan het werken buiten de VS... Echter, de totale markt voor de Cx601 wordt geschat dat potentiële CA-niveau, op ongeveer 50% voor Europa en 50% voor de VS.

    Duidelijke en korte: Takeda toegeschreven 380 miljoen EUR en royalty's tot de helft van de totale waarde van de Cx601!

    Daarom TiGenix houdt momenteel wat is waarschijnlijk het mooiste stukje van de taart: de Amerikaanse markt. Om dit te doen, blijft het"" om uit te voeren van een fase 3 unieke, vergelijkbaar met de fase 3 Europese succesvolle, wiens voorwaarden hebben onderhandeld met de FDA. Deze test vereist financiering (naar schatting 30-40 mln EUR), en het is daarom dat een beursgang op de NASDAQ werden beschouwd. Echter, door de ondertekening van de deal met Takeda, TiGenix komt om de 25 m euro in contanten (vooraf voor handtekening), onvoorwaardelijk, en de biotech ontvangt meer 15 mln EUR tijdens de AMM... krijgen van 40 miljoen euro in alles wat op de korte termijn, of bijna net zo veel als de inkomsten die verwacht door de IPO en alle deze niet verwaterend manier. En aangezien de Takeda zorgt voor alles op het niveau van de marketing, bedoel je dat al dit geld dient voornamelijk voor de financiering van de fase 3 ons du Cx601, die heeft een vrij lage risico (de statistische drempel is 2 keer flexibeler dan in Europa) en dat, wanneer succesvol, zal logischerwijze te ondertekenen een soortgelijke deal voor de Amerikaanse markt... Wat weer resulteert in niet-dilutifs geld! Dit natuurlijk sluit niet de mogelijkheid van een beursgang op de NASDAQ-futures, maar waarmee te overwegen veel gunstiger voorwaarden gelet op comfortabele positie waarin de biotech nu ligt.

    Zoals gezien, dan een eenvoudige zakelijke overeenkomst, het is een echte bocht in de toekomst van de biotechnologie, die heel duidelijk verduidelijkt de planning van financiële ontvangsten in het komende jaar (en dat kon zelfs het zien van TiGenix verslag van het eerste jaar van de winst in 2016, zo vooraf zien!), aanzienlijk verminderen het commerciële risico van een lancering van de eigen Cx601. Bovendien is het de geloofwaardigheid van TiGenix, vaak aangevallen door donkere personen (op dit forum o.a., volg mijn oog...), deze deal... die vrijgegeven aanzienlijk verbeterd en verhandeld, geloofwaardigheid is vaak een van de dingen de meest belangrijke lange termijn!

    In feite, waarschijnlijk getuige geweest van gisteren aan het begin van een opwaartse spiraal voor TiGenix, die kondigt in de kleur van mijn advies voor de komende jaren.

    Zo ff vertaald met Google me frans is nul komma nul...

    Zo die gaan verlopig NIET de deur uit!!!

    (Daarom TiGenix houdt momenteel wat is waarschijnlijk het mooiste stukje van de taart: de Amerikaanse markt)

    Vreemd stukje lectuur, maar mooie samenvatting van wat de deal ECHT betekent. De daling van vandaag was niet leuk, maar zeker niet onlogisch, gezien het sentiment. Ik heb me moeten inhouden om niet bij te kopen, want ik kan me niet inbeelden dat alles wat je tegen deze koers koopt niet oplevert. Maar ja, ergens ligt de grens zeker?
    Hoe dan ook: een beetje balen vandaag, maar ik reken op kortere termijn op waardering. En verkopen is uiteraard uitgesloten. Vreemd: ik heb het gevoel dat zij die nu wat tandenknarsen, maar niet verkopen binnen aanzienbare tijd een mooie beloning gaan krijgen met dit aandeel.
    Voor alle duidelijkheid: mocht het nog verder dalen verkoop ik andere aandelen en koop ik bij, want je maakt mij niet wijs dat dit rond de euro blijft hangen op termijn. Daar moet ooit een eind aan komen e ik kan me niet ontdoen van het gevoel dat dat niet zo lang meer zal duren, wat het sentiment ook moge wezen. Waarde is waarde en dit ligt eronder.
  11. [verwijderd] 6 juli 2016 19:08
    @ Bonzai, vreemd stukje lectuur, dat komt omdat dat een google translate is van de link die ik hierboven zette... we zullen maar zeggen dat de inhoud belangrijker is. Wanneer en hoe zouden er eigenlijk meer details van de deal bekend gemaakt worden? Want 'dubbelcijferig' deel van de koek, dat is minimum 10% maar kan natuurlijk ook veel hoger liggen...

  12. Bonzai1 6 juli 2016 20:42
    quote:

    Baston schreef op 6 juli 2016 19:08:

    @ Bonzai, vreemd stukje lectuur, dat komt omdat dat een google translate is van de link die ik hierboven zette... we zullen maar zeggen dat de inhoud belangrijker is. Wanneer en hoe zouden er eigenlijk meer details van de deal bekend gemaakt worden? Want 'dubbelcijferig' deel van de koek, dat is minimum 10% maar kan natuurlijk ook veel hoger liggen...

    Dat van die vertaling had ik wel door. Mijn manier om er een grappige draai aan te geven?
    De rest van jouw vragen kan ik met de beste wil van de wereld niet beantwoorden. Maar wat maakt dat uit op dit moment?
    De deal is sowieso een mooie, stabiliserende deal, wat om het even wie ook mag zeggen. We zijn al hoger gegaan met dit aandeel met heel wat minder 'zekerheden'. Het feit dat de koers zelfs vandaag ook boven mijn imaginaire bodem van 1,06€ blijft liggen is een goed teken. En eens het sentiment wat gekeerd of, stel je voor, wat extra nieuws over vb ipo of partner USA (of ander goed nieuws) dan kan je op dit moment niet slecht zitten met dit aandeel, denk ik.
    Ik heb meerdere malen getwijfeld om tijdelijk te verkopen, maar heb het tijdens die twee dagen niet gedaan. Ik ga ervan uit dat ik de juiste beslissing heb genomen, op korte of middellange termijn. Ik gok op korte, mits sentiment wat mee wilt.
  13. [verwijderd] 6 juli 2016 20:52
    Wat is jullie inschatting van 'dubbelcijferige royalties op netto verkoop door Takeda ..
    - dubbelcijferig: tenminste 10%, maar 20% zou realistischer zijn.
    - netto verkoop: wat blijft er netto aan de strijkstok hangen na een behandeling? Valt daar iets zinnigs over te melden? Is 15.000 euro een realistische aanname?
    - rest de vraag: hoeveel behandelingen gemiddeld per jaar?
593 Posts
Pagina: «« 1 ... 12 13 14 15 16 ... 30 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.