Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Delta Lloyd« Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2015

7.878 Posts
Pagina: «« 1 ... 178 179 180 181 182 ... 394 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 oktober 2015 13:46
    quote:

    ZAYBXC schreef op 29 oktober 2015 13:39:

    [...]

    Ik verwachtte van hem geen antwoord dit soort figuren lullen een eind aan elkaar waar je niets aan hebt.
    Ik heb hem dringend verzocht het ongenoegen aan de RVB kenbaar te maken en vooral dat de RVB beter moet communiceren naar de aandeelhouders toe waarbij het minimale geen kwaliteit bied.
    Dus schep meer duidelijkheid, hij heeft wel beloofd dat aan de RVB kenbaar te maken.
    Beste,

    Mag ik het tel.nr. van dhr.Piek
    Ik wil hem over enkele dagen bellen.
    Hartelijk dank bij deze.
  2. [verwijderd] 29 oktober 2015 13:53
    Ik denk dat de daling deze dagen hiermee te maken heeft....... hoewel het is nog niet december.

    Delta Lloyd uit de AEX en SBM Offshore er weer in. Binck uit de AMX naar de AScX in ruil voor Refresco Gerber en Intertrust dat ook in de AScX komt. Het is allemaal nog niet 100% zeker en in kannen en kruiken, maar zoals het er nu uit ziet, gebeurt dit bij de kleine AEX-wijziging in december.

    Belangrijk om te weten, want dit levert gewoon koopdruk voor de promovendi en verkoopdruk voor de degradanten op. Fondsen en trackers die stipt de index volgen moeten namelijk naar rato kopen of verkopen om hun wegingen weer in orde te krijgen. Check Behr.nl dat dit bijhoudt:
  3. kenner66 29 oktober 2015 14:17
    Je zou zeggen wie verkoopt er nu nog op deze koers als je naar de waarde van de participaties kijkt is deze al veel meer waard dan de koers nu reflecteert.

    Ik vandaag maar weer eens de koers gevolgd en met heel weinig omzet telkens maar een paar aandelen word de koers zo 10 cent lager of hoger gezet terwijl dit aantal aan de laat en bied zijde veel hoger ligt dan het op dat moment gehandelde aantal je zou dus zeggen dat er een aantal feek verkopers en kopers liggen om zo de laatste twijfelaars uit de markt te wippen. Je kunt het ook aan de dag grafiek zien wat ik bedoel.
  4. kenner66 29 oktober 2015 15:50
    Je zou ze maar hebben ja er zijn zitten blijvers genoeg ik heb ze op 12.80 verkocht met heel veel verlies en op 7.20 terug gekocht dus toch een ritje naar beneden overgeslagen. Maar veel vertrouwen heb ik er nog steeds niet in. duidelijkheid duidelijkheid duidelijkheid dat is het toverwoord maar met management steek zijn kop in het zand.
  5. [verwijderd] 29 oktober 2015 15:52
    quote:

    kenner66 schreef op 29 oktober 2015 15:50:

    Je zou ze maar hebben ja er zijn zitten blijvers genoeg ik heb ze op 12.80 verkocht met heel veel verlies en op 7.20 terug gekocht dus toch een ritje naar beneden overgeslagen. Maar veel vertrouwen heb ik er nog steeds niet in. duidelijkheid duidelijkheid duidelijkheid dat is het toverwoord maar met management steek zijn kop in het zand.
    Ik gekocht op 16.93
  6. kenner66 29 oktober 2015 16:01
    Geachte DL,

    Jullie hebben op jullie site het volgende staan; Delta Lloyd wil steeds in contact zijn. Met de klant, maar ook met de media. Delta Lloyd houdt van openheid en wederzijds vertrouwen. Ook in relatie tot de pers. Bent u van de pers en wilt u graag informatie? Neem dan contact op met onze perswoordvoerders. Ik ben echter niet van de pers maar een vrij grote belegger in DL wat mij tot nu een groot verlies heeft opgeleverd van .... euro dit hoofdzakelijk door gebrekkige communicatie van het management zowel tijdens de presentatie van de halfjaar cijfers als hierna wat heeft geresulteerd in een enorme koers val van dik 16,00 euro naar nu 7,00 euro. De daadkracht van het management is van een dus danig laag niveau dat bij mij de twijfel begint te rijzen of zij wel geschikt zijn om een mooi bedrijf als DL door deze storm te lijden ze zouden er goed aan doen om eens iets van zich te laten zien wat vertrouwen geeft in DL bv om zelf een pakket aandelen aan te kopen dit zou een blijk van vertrouwen naar hun aandeelhouders zijn.

    Kortom ik ben erg teleur gesteld in DL en het zou sieren als jullie idd die openheid eindelijk eens gaan laten zien op deze manier wint DL misschien haar vertrouwen terug maar het zal wel bij mooie woorden blijven.
  7. BASF en BAYER kopen 29 oktober 2015 16:05
    Ze kunnen beginnen met de hele afdeling Investor Relations te ontslaan.
    Het is hopeloos dat ze niet enig bericht tot geruststelling hebben uitgebracht, of een interview van hun CEO in het FD of zo hebben kunnen regelen.
    Dat belooft niet veel goeds, dit zwijgen en negeren van de koersontwikkeling.
    Zouden ze onder curatele van de DNB staan?
  8. kenner66 29 oktober 2015 16:17
    Je word bedondert absoluut maar je kunt er niks aan veranderen. De grote jongens drukken de koers gewoon waar ze hem willen hebben. er liggen telkens minder verkopers dan kopers maar plotseling liggen er veel verkopers en gaan de computers hun werk doen dan zakt de koers ze worden gelijk weer weg gehaald als het spelletje weer gelukt is en zo gaat het keer op keer.
  9. causing 29 oktober 2015 16:27
    Tja ze hadden volgens JP Morgan meer dan een miljard nodig om het dividend uit te keren. Dat is al bijna de hele beurswaarde van DL. En dan nog het belegginsteam waarvan er veel zijn opgestapt, hebben vast ook een puinhoop achter gelaten. Die zijn na hun ontslag meteen short gegaan. Idd heel jammer/slecht dat er geen informatie naar buiten komt. Er is alleen negatief nieuws. Is wel vaker met een nieuwe topman die moet eerst de lijken (of een heel kerkhof?) uit de kast halen en een nieuwe koers bepalen.
7.878 Posts
Pagina: «« 1 ... 178 179 180 181 182 ... 394 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.