Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Delta Lloyd« Terug naar discussie overzicht

Delta Lloyd 2015

7.878 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 ... 394 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. kenner66 25 augustus 2015 10:24
    Idd failliet niet maar als ze niet snel komen word er wel gezorgd dat de koers verder afglijd en het steeds lastiger gaat worden om idd zonder grote verwatering een emissie te plaatsen. Maar goed dit bied kansen om laag in te stappen tenminste als ze ons gegunt worden want de laatste emissie die ze deden was geheel geplaatst bij de grote partijen.
  2. Leone 25 augustus 2015 12:52
    Delta Lloyd
    Een belangrijke katalysator bij de koersval van Delta Lloyd was de afbouw van posities van een paar grootaandeelhouders. We zien dat niet meteen, maar uit het feit dat zowel Greenlight Capital (had 5%) van beroepsgokker (hij kan extreem goed pokeren) David Einhorn en Wellington (had 4,97%) bij de AFM een lager belang hebben gemeld, mag je afleiden dat ze hun posities flink afgebouwd hebben.
    Delta Lloyd draait operationeel aardig, maar de solvabiliteit kwam opnieuw in het geding door flinke afboekingen en verliezen op verkochte onderdelen, de private equity-portefeuille en obligaties.
    De eenvoudigste manier van het verhogen van de solvabiliteit is een snelle onderhandse aandelenuitgifte bij bevriende beleggers maar dat is in maart 2015 al eens gedaan tegen 17 euro en het zou van slechte smaak getuigen als die truc nu rond de 11 of 10 euro opnieuw uitgehaald zou worden.
    Ik denk ook niet dat dat nodig is, maar er zal wel iets gedaan moeten worden om de solvabiliteit op te krikken en voor Delta Lloyd zal dat waarschijnlijk betekenen dat ze een gedeelte van de belangen die zij nog hebben in allerlei midkappers versneld zullen verkopen.
    Ik noem maar Heijmans, TKH Group, BAM, Lucas Bols en BeterBed en de rest kunt u opzoeken op de website van de AFM. Het bod op Ten Cate (15%) was voor Delta Lloyd een geschenk uit de hemel en zo zal de komende tijd nog wel het één en ander aangelapt worden.
    Als nu De Nederlandsche Bank een beetje opschiet met het goedkeuren van de nieuwe rekenregels, en de koersdruk van de wegvluchtende grootaandeelhouders wegvalt, mag het aandeel best wat opkrabbelen, maar de huidige beurscorrectie komt het bedrijf natuurlijk bijzonder slecht uit.

    www.iex.nl/Column/162396/Onterecht-af...
  3. surveyor 25 augustus 2015 15:45
    quote:

    Leone schreef op 25 augustus 2015 15:42:

    Delta Lloyd is nog nooit onder de 9 euro geweest als ik het goed heb. Emissie lijkt niet nodig als er nog wat bezittingen worden verkocht. Maar het is nog geen gedane zaak. Ik ben op deze zeer lage koers aandeelhouder en wacht het rustig af.
    Me too
7.878 Posts
Pagina: «« 1 ... 111 112 113 114 115 ... 394 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.