Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Technische Analyse« Terug naar discussie overzicht

Handelshoek Dmmsch Juni

2.117 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 106 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 19 juni 2015 14:21
    Ja. Maar ook 2 MA boven waar die niet door heen komt en die iedere keer als een sell trigger fungeert. Range wordt kleiner en kleiner. En dat zo vlak voor opex. Hmmm...ook niet verdacht ook.

    Ik doe effe niks met wheat.

    quote:

    Ssilverhaze schreef op 19 juni 2015 14:19:

    Zennie, tarwe long? Ik heb 485 staan waar die niet doorheen gaat, en op charts thuis pos div en trendlijn support.
    Time to buy?
  2. A_wolf 19 juni 2015 15:00
    ATHENE (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) heeft vrijdag groen licht gegeven voor extra noodsteun aan Griekse banken, meldt een bankofficial in Athene. Het is niet duidelijk met hoeveel deze Emergency Liquidity Assistance is verhoogd.

    "In een conference call heeft de ECB goedkeuring gegeven voor extra ELA-financiering. Er is geen probleem met de financiering van Griekse banken", aldus de functionaris.

    Via dit ELA-programma leent de Griekse centrale bank geld aan de financiele instellingen in het land. Deze leningen hebben een hogere rente dan de standaard ECB-leningen en het risico ligt bij Athene en niet de ECB. Woensdag werd de ELA-faciliteit al verhoogd tot boven de EUR84 miljard, maar de afgelopen dagen haalden Grieken massaal geld van hun spaarrekening, waarbij de kapitaaluitstroom uitkwam op ongeveer EUR1 miljard per dag.

    Ondertussen is de Griekse premier Alexis Tsipras nog steeds optimistisch over het bereiken van een deal, zo liet hij eerder op de dag weten.

    "Er zal een oplossing komen op basis van democratie, waarbij de regels van de Europese Unie worden gerespecteerd en waarmee Griekenland weer kan groeien binnen de eurozone", meldde een woordvoerder van de premier. Tsipras zelf is vrijdag in Moskou, waar hij een ontmoeting heeft met de Russische president Vladimir Poetin. Daar werd ook een voorgenomen deal gesloten tussen Athene en Moskou over een aan te leggen gas-pijplijn.

    Maandag wordt een extra EU-top gehouden over de crisis. Volgens Duitsland hangt het nut van de top af van hoeveel vooruitgang wordt geboekt en die verantwoording ligt bij Athene.

    "Als er geen akkoord komt, dan is het meer een overleg zonder beslissingen", zei een regeringswoordvoerder in Berlijn, Steffen Seibert, vrijdag. Volgens hem is het nog niet te laat voor een akkoord.

    Aan het eind van de maand loopt het EUR245 miljard bedragende steunprogramma af en moet EUR1,6 miljard worden afgelost aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Daar volgen in juli een reeks aan aflossingen van Griekse schatkistleningen en moet een lening van de ECB worden afbetaald.

    Athene kan alleen nieuwe financiele steun krijgen en het economisch weer op de rit krijgen, wanneer het flink hervormt en het begrotingstekort omlaag helpt. Dit moet ondermeer gebeuren door het snijden in de pensioenen en door de belastingen te verhogen.


    Door Stelios Bouras. Vertaald en bewerkt door Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 200; amsterdam@wsj.com


    (END) Dow Jones Newswires

    June 19, 2015 08:57 ET (12:57 GMT)
  3. [verwijderd] 19 juni 2015 15:02
    quote:

    NRD schreef op 19 juni 2015 14:58:

    [...]
    bizar he.

    het komt nooit voor dat het precies net niet geraakt wordt. Dat is toch raar.
    Ik had een keer een SL in AUDJPY, 100 pips vanaf entry. Op 0,5 pip na werd ie 's nachts niet uitgestopt en kon m uiteindelijk met >100pips winst sluiten.

    Toen begreep ik dat het wel meevalt met stophunting :-D
2.117 Posts
Pagina: «« 1 ... 61 62 63 64 65 ... 106 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.