Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

VERKOOPADVIES VERSATEL

40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 januari 2004 00:35
    Beste Jan,

    ik ben het geheel met je eens en waardeer je mening ook zeer. Echter in dit geval maak ook ik een uitzondering. Deze persoon is het niet waardig om voor op te komen. Lees de draadjes door en maak een beeld. Ik denk dat je tot dezelfde conclusie komt.

    VG Henri

    PS: Het gaat nog steeds goed met Versatel! (kon het weer niet laten)
  2. [verwijderd] 9 januari 2004 01:10
    Jammer dat ons forum dit wordt aangedaan.

    Geen netto-winst enz. is bij haast talloze bedrijven op de beurs gewoon en beurskoersen kunnen toch stijgen op grond van toekomstige winstverwachtingen.
    Dan beter Versatel (e 1,77) nemen in plaats van ASML en dergelijke (e 17,70).

    Leuke aandacht krijg je nu winnaarf, maar wat jij aangeeft weten wij al en toch verwachten we dat Versatel een koerssprong gaat maken.

    Gek he?

    Rob.

    PS: DFTforum even doorgenomen en ik ben van mening dat Naarwinf inderdaad voor zijn mening mag uitkomen, maar waarom moet je zonodig slecht onderbouwd Versatel afkraken? Is dat een Moeder Theresia-complex om anderen te waarschuwen of gewoon aandacht.
    In dat eerste geval; geef dan een advies of welk fonds jouw inziens wel interessant is (met reden), en anders ... tja zielig aandacht vragen.

    Iex-ers, we trekken het ons niet aan.

    Het gaat bijna weer erg goed met Versa...
  3. [verwijderd] 9 januari 2004 07:22
    Beste Narwin,

    Grootheidwaanzin? Ben je nu al een bank geworden dat je verkoopadviezen geeft. Je doet je best maar met je koopadvies ik wil wel een weddenschap met je aan dat de koers dit jaar wel degelijk de 2 euro te boven gaat voor 5K ofzo.Als de koers boven de 2 euro gaat dan koop jij 5k voor mij, blijft hij er onder dan koop ik 5K voor jou, Durf je dat aan????

    gr Frank
  4. nhp22 9 januari 2004 10:56
    Altijd leuk zo'n advies. Vooral als iemand geen aandelen heeft. Dan is het dus duidelijk dat deze persoon zijn aandelen niet kan verkopen omdat hij/zij ze gewoon niet heeft. Dit is geen annalist, maar een koper die tegen een lagere prijs zijn aandelen in wil kopen. Zelf heb ik gisteren eerlijkheidshalve mijn aandelen versatel ook van de hand gedaan, maar in de hoop dat ik ze goedkoper weer terug krijg. De koers stijgt niet door vandaag (tot op heden), dus ik krijg gelijk. Maar aan het einde van het jaar verwacht ik, en hoop ik, als liefhebber van versatel, dat de koers flink hoger staat. Waarom omdat er in 2004 gewoon een winst wordt gepresenteerd, en anders wel in 2005! En een goede ook! Zelf ga ik uit van een winst zonder bijzondere baten van 16 cent per aandeel. Voor tech aandelen vindt ik een koers/winst waardering van 20 redelijk. Dus tel uit je winst. 3,20 is mijn koersdoel voor 2004.

    Of ik gelijk krijg?! De tijd zal het leren.

  5. [verwijderd] 14 januari 2004 21:22
    Hallo Frank en Frans

    Hallo Frank koers 22-10-2003 Versatel 2.20 euro doet al bijna 3,5 maanden niets om dat die vandaag een paar cent hoger sloot ?
    dit doet die al maanden omhoog omlaag per saldo niks.

    Frans heb vandaag aanbieding binnen van Portaal zie draadje
    krijg dit allemaal voor 50 euro per maand , kan je ook nagaan dat de providers Tiscali en Free niet wil beuren per maand hoezo geen concurentie

    Naarfwinn
  6. [verwijderd] 14 januari 2004 23:06
    Hallo Naarfwinn,

    "Hallo Naarfwinn. koers 30-10-2003 Getronics 1.95 euro doet al bijna 3,5 maanden niets om dat die vandaag een paar cent hoger sloot ?
    dit doet die al maanden omhoog omlaag per saldo niks."

    Bovenstaande is uiteraard een dom bericht. Toch heb ik deze reactie NIET van jou gehoord. Niettemin is het koersverloop van Getronics vergelijkbaar met dat van Versatel. Ik las dat jij een Getronics fan was. Dus waarschijnlijk beoordeel jij koersverlopen positief of negatief op basis van of je fan bent van het aandeel of niet (en iets zegt me dat je geen fan bent van Versatel).
    Nu geef ik je als afhankelijk adviseur (heb aandelen Versa en Getronics en meer) toch dit advies: We moeten verder kijken dan de koers van de afgelopen maanden om de potentiele waarde van een aandeel in te schatten....

    In het geval van Versatel: We kunnen niet de stijging van 0,20 naar de huidige koersen gebruiken als argument voor verdere stijgingen. Ook niet voor komende dalingen. Noch kunnen uit het huidige stabilisatie-patronen bij Versatel (of Getronics) te veel afleiden....
    Hooguit kunnen we, als we de fundamenten voor het aandeel nog steeds sterk vinden, profiteren van de relatief stabiele/lage koersen van dit moment....
40 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.