Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

Laatste koers (eur) Verschil Volume
20,830   +0,090   (+0,43%) Dagrange 20,780 - 21,050 767.200   Gem. (3M) 2,7M

Week 19, week van de cijfers.

673 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 34 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. herbie bell 9 mei 2014 11:14
    quote:

    Bir schreef op 9 mei 2014 10:47:

    [...]
    Proficiat met je winst, maar iets meer sociaal gedrag op dit forum zou je sieren. Anders ben je ondanks je winst toch gewoon een loser. Denk er maar eens over na @profitmaker.

    Succes en grtn Bir.
    is goed gesproken Bir. Ik heb er helemaal geen probleem mee dat er shorters zijn en dat ze dit melden, maar de manier waarop.. Lachen met het verlies of de miserie van een ander is vrij laag bij de gronds
  2. TimothyF 9 mei 2014 11:24
    quote:

    herbie bel schreef op 9 mei 2014 11:14:

    [...]

    is goed gesproken Bir. Ik heb er helemaal geen probleem mee dat er shorters zijn en dat ze dit melden, maar de manier waarop.. Lachen met het verlies of de miserie van een ander is vrij laag bij de gronds
    Altijd zelfde geouwehoer met die gasten.....
  3. Bir 9 mei 2014 12:10
    quote:

    TimothyF schreef op 9 mei 2014 11:24:

    [...]

    Altijd zelfde geouwehoer met die gasten.....
    Ja, daarom zeg ik er ook wat van.

    Ik zit long, en heb gisteren ook puts gekocht tegen een eventuele koersval. Maar waarom daar euforien over uitkraaien? Enig leedvermaak past hier niet, voor sommigen pakt de keuze vandaag niet goed uit.

    Overigens ben ik het eens met de stelling dat de echte beweging nog moet komen. Sommigen verwachten die vanmiddag als de VS open gaan. Ikzelf denk ook pas maandag, na ex-div gaan we nog even duiken. Waarom? Dat is een beweging die veel vaker voor komt, bijv. ook bij RD.

    Voor de mensen die geen reisverzekering hebben voor zuidelijke streken, hoop ik dat ik het mis heb.

    Succes en grtn Bir.

    PS: @Elf....... van het lijntjesfront........belangrijk zijn 11.56€ en 11€, ook psychologisch. Heel belangrijk is zone 10,5€ - 10,6€. Valt die laatste steun weg, dan is de Beer los.
  4. forum rang 4 @monkeytail 9 mei 2014 13:11
    Cijfers zijn beter dan ik verwacht had. Ik was nogal sceptisch i.v.m. Oekraïne, maar dat lijkt helemaal geen zware dobber totnutoe. AM laat een duidelijke opleving zien van hun core business, die zich waarschijnlijk zal doorzetten. De investeringskosten komen hoger uit, maar dat was de verwachting. Als de staalproductie verder toeneemt, kunnen ze met de winst hun schulden direct wegpoetsen want dan neemt die exponentioneel toe. Daarom verwacht ik aan het einde van het tweede kwartaal de echte opleving, waarbij het aandeel gaat klimmen richting 20 euro. Dat zou bijna een verdubbeling betekenen van de aandelenprijs per heden. De angsthazen vliegen nu hun hol uit, maar het grote plaatje is zeer gunstig voor AM, tenzij de oorlog in Oekraïne uit de hand zou lopen, wat ik niet hoop en verwacht. Er staan te veel belangen op het spel. In de VS gaat het supergoed, veel beter dan bij ons. Wij gaan nog gebukt onder een slap Frankrijk en Italië, maar ik denk dat ook die landen dit jaar verbeteringen laten zien. Duitsland is toe aan een herstellend consumentenvertrouwen net als Nederland. En het begin is daarvan al ingezet. Kortom, de investeringen in auto-industrie en bouw nemen langzaam toe, de economie herrijst uit zijn as. Staalindustrie is altijd de laatste in de rij om zich te herstellen van een economische dip. Dus er zit nog echt heel veel in het vat! Ben blij dat ik vandaag heb bijgekocht. Ik verwacht volgende week een herstel van het aandeel richting 12 euro, misschien zelfs 13.
  5. [verwijderd] 9 mei 2014 13:14
    Ik ben niet onttevreden had wel een kleine winst verwacht, jammer. Voor de lange termijn belegger zoals ik is er niks aan de hand ziet de toekomst goed uit. Een dikke plus was mooi geweest maar dit hoort er ook bij. Kijken hoe ze in VS over de cijfers denken bij een eventuele verdere daling ga ik nog lange opties inslaan
673 Posts
Pagina: «« 1 ... 26 27 28 29 30 ... 34 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.