Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Getronics« Terug naar discussie overzicht

Iemand een idee voor nieuwe POLL?

43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 oktober 2003 11:58
    Geachte heer Blueman mijn waardering voor uw aanpak om de waarheid boven water te krijgen aangaande de prefs aandelen. Alleen denk ik dat u slechts de halve waarheid tot op heden te horen heeft gekregen. Ik hoop daat later over te kunnen berichten. (niet negatief overigens)
    De reden in tegenspraak om slechts eenmalig aan de posting deel te nemen is, dat ik in u site een mogelijke kans zie om enkele goed geïnformeerde grote spelers te kunnen pareren. Dikwijls wordt op de postings gezegd dat wij te klein zijn om invloed te hebben op de koers. Ik twijfel daar nog aan. Zijn 200.000 dubbeltjes aandelen te klein? T.o.v. de grote spelers in ieder geval wel. Maar eendracht maakt macht heb ik altijd geleerd. Ik zelf wed op één paard maar wel op een goed b.v. GTN paard die ik voor €15ct mocht kopen. De VEB heeft met teveel aandelen tegelijk te maken en daarom maar een beperkte macht.
    De professionals gebruiken een voor hun probaat middel verdeel en heers. Ik zou nu graag het voor ons probate middel willen inzetten, bundel u en breek de macht. Heel veel kleintjs maken vermoedelijk niet de grootste. Zie b.v. blz. 67 jaarverslag, maar kunnen wel minder voorspelbaar worden als nu door kuddegedrag. Het kan daarmee een partij worden waar terdege rekening mee moet worden gehouden, anders als slechts zoals nu, om hun zakken te laten legen door professonals. Een toepasselijke naam zou b.v. kunnen zijn "De GETRONICS TEGENPARTIJ" met een vooraf gescreend meldpunt voor deelnemers.
    Bertus mag zijn postigs houden voor de gezelligheid, doch de tegenpartij is er slechts voor raadpleging gedegen info en krachtenbundeling. Er broeit inderdaad iets. Ik ben benieuwd naar uw reacties. Een GTN belegger.
43 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.