Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

ECO Brasil, ECO garant, ECO direct, ECO select

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 augustus 2003 22:52
    Niet doen, de mensen hierachter (heb even voor je in KvK gekeken) zijn volgens mij bij andere niet zo succesvolle groenprojecten betrokken (geweest). EcoGarant is overigens een onderneming die mogelijk ook onder toezicht van DNB (De Nederlandsche Bank) zou moeten staan, omdat er sprake is van een gegarandeerd rendement en een terugbetalingsregeling.

    Overigens vind ik het bijzonder boeiend dat Nederland zoveel bosbouwdeskundigen herbergt, die de afgelopen jaren allemaal het licht hebben gezien en teakhout of andere leuke eco-dingetjes gaan planten.
    Voordelen zijn er natuurlijk zat voor de verkopers van deze producten, de looptijd van de contracten zijn meestal lang, de koper heeft vaak geen verstand van het product, is nog nooit in het land geweest waar de plantages zijn en ook heeft de verkoper geen verstand van teak of teakprijzen. De eerste investeerder die het voorspelde rendement heeft gekregen moet ik overigens nog tegenkomen. Volgens mij gaan alle bomen binnen nu en 5 jaar omstorten. Het is veiliger om het geld aan mij te geven of maar gewoon op een spaarrekening.

5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.