Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

Laatste koers (eur) Verschil Volume
21,490   -0,170   (-0,78%) Dagrange 21,380 - 21,780 1.468.110   Gem. (3M) 2,9M
Pharming Investor Tour 2024. Investor Tour op vijf locaties in Nederland (Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden, Zwolle). Presentatie en Q&A sessie met CEO Sijmen de Vries. Pharming Investor Tour 2024. Investor Tour op vijf locaties in Nederland (Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden, Zwolle). Presentatie en Q&A sessie met CEO Sijmen de Vries.

Ma. 3 oktober

53 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 rene l 3 oktober 2011 09:50
    Brakke maandag, de Griek maakt meer kapot dan 5 flessen Ouzo goed kunnen maken.

    De slechte Griekse soap lijkt op zijn laatste benen te lopen.
    Is hun faillissement inmiddels niet in alle koersen verwerkt?
    Financiele hongerige bonusjagers hebben hun hand verspeeld met de tot pleepapier afgewaardeerde obligaties.
    Wij zijn de klos d.m.v. onze zogenaamde pensioenen en overheidsbedrijven die ook in deze rotzooi zitten jagen de kosten verder op.
    Bedankt, s.v.p. geen bloemen, wel een exitbonus voor de vertrekkende verantwoordelijke.
    Alle onzekerheid is funest voor het vertrouwen in de economie.

    Wat doet dit overigens met de omzet/winst van Mittal?
    Weet Mittal wel waar Griekenland ligt, het is een heel klein landje.
    Ik heb er genoeg van, de stekker mag er uit.
  2. [verwijderd] 3 oktober 2011 12:20
    AMSTERDAM (Dow Jones)-- De AEX loopt maandag in de tweede helft van de ochtendsessie meer dan 2% terug, "omdat de schuldencrisis zich verdiept", zegt handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer. "Spaanse caja's hebben voor een deel hun balansen niet op orde, Italie heeft nu al erg veel moeite tegen betaalbare condities voor honderden miljarden te herfinancieren en rondom Griekenland groeit de verwachting dat het land 'in default' gaat", aldus Koenders. Hij wijst verder op de verharding van de standpunten binnen de eurozone, waarbij het hem opvalt dat veel politici steeds minder vanuit het perspectief van de eurozone en steeds meer vanuit het eigen landsbelang redeneren. "Veel fondsen als Aperam en ArcelorMittal dalen flink, vooral omdat deze aandelen door short-partijen worden gebruikt. Het is de eerste handelsdag van het vierde kwartaal en je zag vrijdag de 'shorts', na de stijging van vorige week, zich al weer melden. Die zie je vandaag in een grotere omvang", aldus Koenders. Vanmiddag om 16.00 uur komt in de VS de inkoopmanagersindex voor de industrie over september naar buiten. "Dit is een belangrijk cijfer, omdat het veel kan zeggen over de groei van de economie", aldus Koenders. Later deze week volgen in de VS belangrijke arbeidsdata, met name vrijdag, wanneer het grote arbeidsrapport naar buiten komt. De omzetten zijn vooralsnog laag. De AEX noteert rond 11.30 uur 2,3% lager op 273,86 punten. (ANS)

    Hierboven weer maar eens bevestiging dat MT als speelbal wordt gebruikt door de grote jongens.
  3. Agatan 3 oktober 2011 15:56
    Banken stallen 200 miljard bij ECB; hoogste in jaar tijd maandag 03 oktober 2011, 13:23:40
    Het gebruik van de depositofaciliteit van de Europese Centrale Bank (ECB) is vrijdag gestegen naar het hoogste niveau in een jaar, ten teken dat de spanning op de financieringsmarkt van de eurozone blijft toenemen.
    De ECB maakt maandag bekend dat Europese banken vrijdag EUR199,64 miljard aan de centrale bank in bewaring gaven voor het weekeinde, tegen een rente van 0,75%. Donderdag was dit EUR161,4 miljard.
    Het is het hoogste niveau sinds juli vorig jaar, toen de gestalde contanten vertekend werden door een grote herfinanciering van 12-maandskredieten door de ECB.
    Het gebruik van de depositofaciliteit stijgt doorgaans als banken hun overtollige liquiditeit niet tijdelijk durven uit te lenen aan andere banken en de voorkeur geven aan de maximale veiligheid van de ECB, hoewel de centrale bank een lagere rente biedt.
    Ook het gebruik van de noodfaciliteit van de ECB voor eendagskredieten, tegen een rente van 2,25%, steeg vrijdag, tot EUR1,4 miljard van EUR765 miljoen een dag eerder.

    Ik verwacht dat het helemaal fout gaat, het vertrouwen is volledig weg bij de banken.

    Men is paniekerig in alle kanten.

    Als de banken investeren naar anderen niet veilig achten, dan zal Mittal hier ook gevoelig voor blijken te zijn. Want per slot van rekening draait alles om de MONETEN.
53 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.