Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ArcelorMittal AEX:MT.NL, LU1598757687

Laatste koers (eur) Verschil Volume
19,065   -0,355   (-1,83%) Dagrange 18,435 - 19,085 3.990.443   Gem. (3M) 2,7M

Maandag 8 augustus: Wat nu?

161 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Dutchwax 8 augustus 2011 19:25
    quote:

    Dutchwax schreef op 7 augustus 2011 22:04:

    Deze week gaan we de 12 euro zien net als in 2008. Voor 12 euro koop ik er wel een lading bij want over 4-6 jaar staan we op 30 euro.
    We gaan een reactie zien als op 9-11 en dat duurde toen ook 2 weken voordat deze daling tot stilstand kwam.
    De kans om lekker in te kopen.
    Die 12 euro komt er zeker deze week, de verkoop gaat in de USA gewoon door en zal dat de komende 2 weken nog wel zo blijven. Dus mijn plan ga ik wijzigen, op 8 euro bij kopen want daar gaat het wel naartoe.

    De handel wordt voor 80% door computers uitgevoerd en dus zonder emotie. Als er een golf naar benden is zoals nu worden deze computers getriggerd en verkopen zonder na te denken. Dat leidt tot een vliegwieleffect, waardoor weer andere computers getriggerd worden.
    Hetzelfde gaat een keer omgekeerd gebeuren, ook dan zal het lijken of het hek van de dam is. Er is echter wel een probleem, de programmeurs hebben rekening gehouden dat er voldoende liquiditeit aanwezig is, maar is dat ook zo? Daarom denk ik dat deze C O M P U T E R crisis nog wel eens heel lang kan gaan duren.
  2. [verwijderd] 8 augustus 2011 19:50
    WAAROM doet niemand iets tegen dit onvervalsde Snelle geldverdieners op de beurs./ Bankiers leunen achterover en hoeven alleen maar wat te roepen en de hele wereld is in rauw, en Met Zwaar geschuit van Diamiet in elkaar geramt.

    Zelfs advocaten, AFM, en andere doen niks.

    De Belgger / Consument Moet bakken met geld verliezen elke dag. Geld wegnbrengen en niet meer terug zien komend half jaar.
  3. Agatan 8 augustus 2011 20:12
    TJa familie in Amerika geeft aan dat sentiment bang is voor Beurskrach.
    Ik zei hen dat wij die de afgelopen week al hadden gehad en noemde het percentage. Zij vertelde mij dat dow gaat dalen onder niveau van wereldindexen. Amerika gonst van de geruchten. Ik had moeite haar gerust te stellen. Ik ben eigenlijk bevreesd dat wij dat van hieruit ook niet kunnen.
  4. Beursboertje 8 augustus 2011 21:10
    Beurswax, je kunt best gelijk krijgen. Maar ga me niet vertellen dat computers een eigen leven leiden als handelaars. Zelf acht ik 9 euro op basis van TA mogelijk maar geloven doe ik het niet. Toch is het ergens op gestoeld, dat pc-handelgedoe niet en als dat eens mocht voorkomen is het zekers een foutje van de programmeur.
    Gelukkig ben ik niet op 19 ingestapt om te middelen, is de vakantie dubbel goed voor me. Ik lig nu in Haarlem, morgen naar Leiden en dan Katwijk. Mocht de hier genoemde versnelde daling doorgaan dan koop ik van mijn laatste centen opties, echt. Zit in alleen Mittal al voor dik 20 ruggen in de min. Als er een kans is om de aankoopkoers wat te verlagen dan is het nu. Of op 8 euro, of 9. Maar zover zal het volgens mij niet komen.

    Mensen, kop erbij houden, geen paniek, goed blijven eten. We zitten even dik in de stront. Kun je niets meer, kijk dan ook niet. Heeft totaal geen zin.

    Sterkte allemaal.
  5. [verwijderd] 8 augustus 2011 21:43
    quote:

    Agatan schreef op 8 augustus 2011 21:34:

    [...]
    EN DAT IS NOU NET MIJN MANKE. BIJKOPEN KAN IK NIET MEER. brrrrrrrr
    Bij mij ook, alles zit er al in. Stom hè. Ja, hebberigheid komt nu om zijn loontje.
    Maar woensdag hebben we weer kans op de staatsloterij. Net AM. Ook een niet. Postcodeloterij, noppes.
    En van bingo hou ik gelukkig niet.
161 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.