Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Ahold Delhaize Koninklijke AEX:AD.NL, NL0011794037

Laatste koers (eur) Verschil Volume
30,740   +1,480   (+5,06%) Dagrange 30,040 - 30,870 3.488.441   Gem. (3M) 2M

de weg naar euro 11,95 eind datum 1sep2011

2.019 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 101 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 december 2010 18:55
    Bijzonder laag volume ook; 2,5 miljoen stuks.

    De reden waarom we zo giga achterblijven zou ik ook wel is willen weten. Maar ik denk dat ik het antwoord wel al weet; de huidige leiding is niet voortvarend genoeg, anderszins de balans wordt niet gewaardeerd, marges te beperkt en geen fantasie plus niet in de laatste plaats iedere keer weer die lijken die uit de kast komen vallen. De fantasie wordt ook iedere keer weer vakkundig de nek omgedraaid en dan weet je het wel.

    De Hema zal nog wel te duur zijn en dus gebeurt ook daar niks. Leg een alles of niets bod neer en get over with it. Dan kunnen wij ook weer is verder want godallemachtig wat wordt er met de handrem op gehandeld.

    Bedrijven hebben een marktwaarde. Deze is door de geringe fantasie (lees: Goodwill) minimaal. Het blijft zelf hangen in de kruidenierswereld en zodra je dat niet kunt overtroeven wordt het handel in de marge. Een centenkwestie dus.

    Vandaag dus weer wat somberder gestemd.

    Misschien miet Ahold wat illusionisten inhuren waarmee we wat vleugels krijgen. Wat een duffe zooi.

    Het wachten is op de verlossing, het wachten is op Dick. Ik beschouw dit als een verloren jaar voor wat betreft Ahold. En dat is een gemiste kans.

    Basta
  2. [verwijderd] 22 december 2010 20:38
    Basta, wanhoop niet. De omzet van Ahold zal zeker vanwege de kerstdagen weer rekords gebroken hebben. En dat moet in januari de koers weer hoger zetten. Ook andere aandelen als zelfs TomTom laten het even wat afweten; en ik zit ook in Philips en dat heeft het de laatste maanden nog slechter gedaan dan Ahold.. Als de cijfers van Ahold niet zo slecht ontvangen waren in november had de koers al de 11 euro aangestipt. Maar het heeft niet zo mogen zijn, dus de weg terug naar de 10 euro duurt altijd langer dan de val van de 10 euro naar beneden. Het vertrouwen moet terugkomen en dat doet het al mondjesmaat, tergend lanzaam. Daarom geduld!
  3. [verwijderd] 23 december 2010 13:54
    quote:

    fred 49 schreef op 23 december 2010 11:19:

    gaat er vandaag toch nog wat gebeuren ?
    met deze volumes ligt de beurs op haar gat. Alleen bij TomTom wat volume en daar gaat de koers dan nog naar beneden ook.
    Tijd voor vakantie en begin januari weer verder kijken.
    Ik hou mijn posities en zie dan wel weer verder.
    Maar we mogen niet klagen; koers weer in de 9.80 regio.
    succes!
  4. [verwijderd] 23 december 2010 20:51
    Een goede avond allemaal.

    Ben even terug van weg geweest.Wat mijn oog ziet is dat er een kentering zit aan te komen en wel naar beneden.Dagen met een laag volume zonder nieuws de koers omhoog piepelen is over.Kleine beleggers er in mee trekken noemen ze dat.
    Als je terug kijkt naar de jaarlijkse grafiek zie je telkens ups en downs met over de hele breedte van de grafiek telkens toch een daling.Op dat punt zijn we nu aan beland en dat is jawel,u raad het al : dalen.
    Ahold houd nog steeds de mond stevig dik.Winsten op aandelen Ahold worden nog voor het einde van het jaar verzilverd om de portefeulles op te schonen.

    We zullen het wel gaan zien.

    Een ieder prettige feestdagen gewenst en een vruchtbaar beleggersjaar in 2011.

    Boppert123
  5. forum rang 6 Fred 62 23 december 2010 22:13
    quote:

    Bopper123 schreef op 2 december 2010 17:36:

    Hallo vrienden,

    zolang AHOLD de kaken op elkaar houdt zal de koers stellig naar beneden gemanipuleerd worden.Dit doen diverse partijen die aandelen uitwisselen.Ze pikken het gewoon niet meer en AHOLD zind dit totaal niet.Waarom:omdat ze nog steeds met het aandelen inkoopprogramma bezig zijn.Zoveel te meer aandelen uit de markt proberen te halen tegen een zo laag mogenlijke prijs.Kan ik ook wel een beetje inkomen.En dan niet vergeten dat ze divident moeten gaan uitkeren over minder aandelen!
    Zolang dit spel blijft door gaan blijf ik aan mijn koersdoel van 9,00 euro vasthouden.
    Het lijkt erop dat er binnenkort weer een vette stoploss afgaat waardoor we hard omlaag kunnen gaan.
    Dus heren,mandjes klaar zetten rond de 9,00 euro en als het effe kan rond de 8,90 euro.
    We zullen zien wie gelijk krijgt.

    Boppert123
    hallo Bopper zoals je aan de koers ziet had je het 3 weken geleden flink mis .ik begrijp je scepsis maar deel niet je mening dat we de 9euro of lager op gaan zoeken.

    of je dit keer gelijk gaat krijgen ,wie weet .wat ik wel weet is dat je een ritje van 50cent bent misgelopen.

    mvg

    een positieve fred
  6. forum rang 6 Fred 62 24 december 2010 09:44
    quote:

    Bopper123 schreef op 23 december 2010 20:51:

    Een goede avond allemaal.

    Ben even terug van weg geweest.Wat mijn oog ziet is dat er een kentering zit aan te komen en wel naar beneden.Dagen met een laag volume zonder nieuws de koers omhoog piepelen is over.Kleine beleggers er in mee trekken noemen ze dat.
    Als je terug kijkt naar de jaarlijkse grafiek zie je telkens ups en downs met over de hele breedte van de grafiek telkens toch een daling.Op dat punt zijn we nu aan beland en dat is jawel,u raad het al : dalen.
    Ahold houd nog steeds de mond stevig dik.Winsten op aandelen Ahold worden nog voor het einde van het jaar verzilverd om de portefeulles op te schonen.

    We zullen het wel gaan zien.

    Een ieder prettige feestdagen gewenst en een vruchtbaar beleggersjaar in 2011.

    Boppert123
    Boppper de lage volumes zijn het gevolg van de kerstvakantie.
    verder zeg je dat de koersen omhoog gepiepeld word en de kleine belegger daar in mee getrokken word.laat ze daar vooral mee doorgaan.
    en de grafiek is een grafiek niets meer dan dat.
    31dec 2009 koers 9,20.
    31dec 2010 koers 9,90 [onder voorbehoud]

    rendement ahold 7,5% dividend 2,5% = 10%.
    niet slecht toch?

    Bopper123 Ahold is een defensief aandeel dat weinig grote bewegingen kent je kan zelfs op 10euro zonder al te groot risico in stappen .
    als je alsmaar wacht en het onderste uit de kan wil [iedereen wil wel instappen op 8,20] krijg je uiteindelijk niets.
    doe is gek Bopper en koop een paar aholdtjes en steun ons ahold [broeders] beleggers.

    mvg

    fred
  7. pro-visio 24 december 2010 15:35
    Fijn feestdagen toegewenst. Geen ketters gevloek meer. Moge Ahold onze kassa lekker spekken. De volgende dagen en weken blijft het van belang om na te gaan waar het juni trendkanaal zal zwichten maar ook hoe Ahold zal reageren bij een correctie der indices vroeg of later.
    Al bij al erg tevreden met het koersverloop en hoe men het keert of draait, Ahold is binnen het segment der grutters eerder (nog steeds) aan de lage kant ingeprijsd. Ahold en Uni's blijven mijn defensieve waardes voor 2011. Enkel hete en sexy stock's in de PF is voor doodrijders:)
  8. [verwijderd] 24 december 2010 16:49
    Zomaar een winkel in het hoge noorden.....

    vrijdag 24 december 2010
    TOPDRUKTE BIJ AH MEINS
    Er stonden, en op het moment van schrijven staan ze er vast nog, lange rijen voor de kassa's. Rijen van wel tien meter lengte, vanaf het middenpad tot alle beschikbare kassa's. Deze foto is omstreeks half twee vanmiddag gemaakt. Caissières, bijna allemaal met kerstmutsen op, beleven op hun eigen manier ook een topdag. Op deze drukste koopdag van 2010 glijden onbetwist de meeste artikelen op één middag door hun handen over de scan. Bliepbliep. "Zal ik uw boodschappen inpakken?" Jawel, aan alles is gedacht op deze smoordrukke dag. Om de doorstroom te bevorderen, en ook gewoon als service, staan inpakkers en inpaksters bij de kassa's. Zie ook de wit geklede dame met kerstmuts en bruine laarzen. Bedrijfdleider Hagting wist nog te vertellen dat er een pinstoring was, niet alleen in deze winkel maar op landelijke basis. Ondergetekende was na het bezoekje aan de AH nog even in de Aldi op Plein Oost. Daar was het rustiger dan normaal. Je hoeft natuurlijk niet alles in de competitieve sfeer te trekken. Maar AH is in Beijum de grote winnaar als het op kerstinkopen aankomt.
  9. Keizer 27 december 2010 21:26
    Orders opgegeven tijdens de slotveiling . Datr hoeft dus niet één grote order te zijn.
    Ook de Euronext fondsen die doorlopend worden verhandeld kennen een slotveiling. Tussen 17:30 en 17:35 uur kunt u alle orders opgeven. Er is echter geen handel. De slotveiling is om 17:35 uur. Na de slot¬veiling is er nog vijf minuten handel mogelijk tegen de tot stand gekomen slotkoers. Tussen 17:35 en 17:40 uur mogen daarom alleen limiet orders worden geplaatst met een limiet gelijk aan de tot stand gekomen slotkoers. Andere orders worden verworpen.
  10. [verwijderd] 28 december 2010 17:35
    Het is dus een centenkwestie. Nog steeds. Als je wat wilt verdienen moet je daghandelen. Wat waardeloos.
    Je vraagt je toch werkelijk af wie de rotzooi aan het verkopen is. Voormalig rijken - oud geld, dezelfde mensen die hun huis verplicht tegen een schappelijke prijs moeten verpatsen. Wat een kneuzen.

    Basta
2.019 Posts
Pagina: «« 1 ... 27 28 29 30 31 ... 101 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.