Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Binck« Terug naar discussie overzicht

Binck koopwaardig? of...

196 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 oktober 2010 13:49
    'Permira heeft BinckBank bod gedaan'
    Gepubliceerd: vandaag 12:54

    LONDEN (AFN) - Volgens bronnen van de Britse krant The Daily Telegraph heeft investeringsfonds Permira het bestuur van BinckBank een overnamebod voorgelegd van 14,5 euro per aandeel. Dit schreef de Britse krant woensdag.

    Volgens de krant heeft het bestuur van de internetbroker het bod afgewezen. BinckBank zou een zakenbank in de arm hebben genomen om zijn opties te bekijken. Volgens de bronnen kan dit leiden tot een veiling van de onderneming.

    Afgelopen maandag zei bestuursvoorzitter Koen Beentjes tegen ANP-Reuters dat het bedrijf geen overnamegesprekken heeft gevoerd. Dat deed hij in een toelichting op de kwartaalresultaten die Binck die dag publiceerde.

    Geruchten

    De afgelopen dagen is uit het Londense zakendistrict The City een stroom aan geruchten rond Binck gekomen. Dinsdag maakte de Britse website FT Alphaville voor het eerst melding van een mogelijke overname. Andere Britse media schreven woensdag dat broker Evolution en het Nederlandse financieel concern ING biedingen op BinckBank voorbereiden.

    De koers van het aandeel BinckBank stond woensdag voor de derde dag op rij flink in de plus. Op maandag steeg het aandeel 7,4 procent en op dinsdag 8 procent. Aan het begin van de middag op woensdag noteerde Binck 5,4 procent hoger.
196 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.