Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Dockwise« Terug naar discussie overzicht

Mooie opdracht

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. Frensje 18 juni 2010 12:53
    vr 18 jun 2010, 09:26 Dockwise levert schip voor Golf van Mexico

    BREDA (AFN) - Maritiem dienstverlener Dockwise gaat meehelpen bij het opruimen van de olie in de Golf van Mexico. Het bedrijf levert een groot schip met grijparmen waarmee zwaar materiaal kan worden geruimd, zo maakte Dockwise vrijdag bekend.

    Het schip, de Mighty Servant 3, is bijzonder geschikt om materiaal doordrenkt met olie en water met olie op te vegen en op te vangen.

    Dockwise noemde geen kosten voor de inzet van het vaartuig. Een woordvoerder liet weten dat, anders dan gebruikelijk, Dockwise bij deze operatie geen bedrag op projectbasis ontvangt, maar een dagvergoeding. Deze vergoeding wordt betaald door het Britse olieconcern BP. Het bedrijf rekent erop dat het schip enkele maanden in het gebied werk zal moeten verrichten ,,afhankelijk van de mate van succes'', aldus de woordvoerder.
  2. [verwijderd] 24 juni 2010 08:55
    ook mooie opdrachten:

    Dockwise krijgt orders van CNOOC BREDA (AFN) - Maritiem dienstverlener Dockwise heeft tien orders gekregen van China National Offshore Oil Corp met een gezamenlijke waarde van meer dan 35 miljoen dollar. Dat heeft het bedrijf donderdag bekendgemaakt.

    Het gaat onder meer om de installatie en het transport van boorplatforms en het verschepen van baggermaterieel. De klussen staan gepland voor het tweede en het derde kwartaal van dit jaar.

    www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/70301...

    gemeten op basis van het jaarverslag van 2009 is dit meer dan 7% van de jaaromzet :)
  3. forum rang 10 voda 24 juni 2010 16:13
    Dockwise opdrachten positief - SNS


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Dockwise maakt positief nieuws bekend met de contracten met een omvang van $35 miljoen, aldus analist Edwin de Jong van SNS Securities. Dockwise spreekt van een aanhoudend sterke dynamiek op het gebied van aanbestedingen in de komende jaren. De opdrachten impliceren dat de bezorgdheid over de capaciteitsbenutting van Dockwise in het derde kwartaal afneemt. Het advies voor het aandeel Dockwise luidt bij SNS buy met een koersdoel van 26,00. Het aandeel Dockwise noteert donderdag rond 9.35 uur 1,6% hoger op EUR21,34. (ANS)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  4. Frensje 21 juli 2010 08:41
    wo 21 jul 2010, 08:25

    Dockwise in race voor order Golf van Mexico

    AMSTERDAM (AFN) - Dockwise is in de race voor een opdracht in de Golf van Mexico nu de eerste boorplatforms de golf verlaten vanwege het dreigende moratorium op nieuwe exploratieboringen als gevolg van de olieramp van BP.

    Diamond Offshore kiest als eerste eieren voor zijn geld, schrijft Het Financieele Dagblad woensdag. Van de drie boorplatforms die het bedrijf in de Golf van Mexico verplaatst, gaat de kleinste naar Brazilië. Hiervoor is Dockwise in de race, aldus een woordvoerder van het bedrijf tegen de krant.

  5. Frensje 21 juli 2010 09:03
    Boorplatforms verlaten Golf van Mexico
    21 juli 2010, 7:45 uur | FD.nl
    Door: Mathijs Schiffers

    De eerste boorplatforms verlaten de Golf van Mexico, vanwege het dreigende moratorium op nieuwe exploratieboringen als gevolg van BP's olieramp. Voor Nederlandse zeetransporteurs lonkt klandizie.

    Lees verder:
    www.fd.nl/artikel/17914731/boorplatfo...

    [Modbreak IEX]: Gelieve geen hele artikelen te plaatsen van het FD i.v.m. copyright. Gelieve op deze manier te posten met link.]
  6. Frensje 22 juli 2010 08:40
    22 jul 2010, 07:48 uur

    Dockwise haalt 45 miljoen dollar binnen

    BREDA (AFN) - Maritiem dienstverlener Dockwise heeft vier opdrachten binnengesleept voor maritiem transport. De totale opbrengsten van deze opdrachten bedragen ongeveer 45 miljoen dollar, zo maakte het bedrijf donderdag bekend.

    Het gaat daarbij onder meer om het transport van een productieplatform van Zuid-Korea naar Noorwegen. Dat project zal in 2013 worden uitgevoerd. De andere opdrachten staan dit en volgend jaar in de planning.
  7. Pet 22 juli 2010 20:47
    Geert Schaaij heeft vandaag ook aandelen aangeschaft van Dockwise... Ik denk dat ook hij in Dockwise veel potentie ziet. Ook zijn collega Martine Hafkamp is lovend over Dockwise. Binnenkort die opdracht voor Mexico binnenslepen en hup daar gaat de koers weer teug naar €23,=. Toch maar weer een klein winstje meegepakt van zo'n 25%. En daar hoef je niet veel voor te doen, alleen maar wat aandelen Dockwise inslaan!

    22-07-2010
    Beursgenoten/Auteur meldt in het kader van wetgeving de volgende posities:

    - AEGON
    - AKZO
    - Dockwise
    - DRAKA
    - Homburg Invest
    - ING
    - RDS
    - Reed Elsevier
    - SABON ( in BV van Geert)
    - SNS
    - Telegraaf
    - Unibail-Rodamco
    - UNIT 4
    - USG People NV
    - wessanen
    - YARA

  8. forum rang 10 voda 1 september 2010 16:12
    Dockwise sleept contracten binnen twv $37 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Dockwise Ltd. heeft voor zijn onderdeel Dockwise Shipping contracten binnengesleept met een totale waarde van circa $37 miljoen, zo maakt de specialist in zwaar zeetransport woensdag bekend.

    Het gaat om twaalf Heavy Marine Transport en engineering projecten. De opdrachten staan voor 2011 op de rol.

    Chief executive Andre Goedee stelt in een toelichting bemoedigende signalen te zien in de voor Dockwise belangrijke markten, waarbij prijzen stabiliseren.



    Door Maaike Noordhuis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, maaike.noordhuis@dowjones.com

  9. sip 2 september 2010 09:38
    quote:

    voda schreef:

    Dockwise sleept contracten binnen twv $37 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Dockwise Ltd. heeft voor zijn onderdeel Dockwise Shipping contracten binnengesleept met een totale waarde van circa $37 miljoen, zo maakt de specialist in zwaar zeetransport woensdag bekend.

    Het gaat om twaalf Heavy Marine Transport en engineering projecten. De opdrachten staan voor 2011 op de rol.

    Chief executive Andre Goedee stelt in een toelichting bemoedigende signalen te zien in de voor Dockwise belangrijke markten, waarbij prijzen stabiliseren.



    Door Maaike Noordhuis; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715 210, maaike.noordhuis@dowjones.com

    Hiermee vult Dockwise het gat dat nog staat voor 2011.
    Dit is hard nodig gezien de backlog gegevens vermeld in
    halfjaar bericht. Er was nog lang niet genoeg werk voor
    2011. Hopelijk komen er nog meer orders voor 2011.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.