Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Jos Koets - Potje voetballen?

151 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. 2008drama 9 juni 2010 15:38
    Het zal er wel weer van komen dat de koffiekamer met fluweelmooi voetbal de harten van de tienduizenden toeschouwers wint, maar dat “Das IEX” er weer met pre val muur en Oost-Duitse precisie er met de cup vandoor gaat.

    De entourage: Gillende meiden die flauw vallen, uhhh, Ouders langs de kant, moeders die zich afvragen of het wel goed gaat met hun pupillen en vaders die elkaar naar het leven staan omdat de linksback van IEX weer te hard was ingekomen (het is ook ieder jaar weer het zelfde liedje.., uhhh Zakje chips, Ranja in de rust en een aai over onze bol, het komt allemaal goed!

    Is het weer zo ver? Huurt “Das IEX” weer een paar supersnelle met turbodijen uitgeruste negers voor de flanken? Of wordt het met open vizier en ongehoorde geschreven posities innemen..(waar ken ik dat toch van?). Zaterdag worden de mannen van de jongens gescheiden. Geen buitenspel en met gaten in de netten om vanuit de achterkant koppend dubbel te kunnen scoren…

    Het wordt weer eens tijd dat die cup op de tafel van de KK komt. Tussen de lelies, de gladiolen en de laatste uitgave van FEM Business en alle andere aliassen die door het geweld op de beurs ons de afgelopen jaren zijn ontvallen.

    Hopende op stromende regen, heroïsche glijpartijen, ongelofelijk op en neer golvend voetbal en een wedstrijd waar nog jaren over gesproken wordt!!

    Drama, die voor 2 keer een kwartiertje gaat, ….
  2. 2008drama 9 juni 2010 15:44
    quote:

    ouwebeursrot schreef:

    [quote=2008drama]
    dat ik het wederom ga proberen om met zwarte broek te voetballen
    [/quote]

    Misschien, als je op tijd bent, de laatste 10 minuten ? :)
    Maakt me niet uit... Neem twee kleuren broeken mee en 5 minuten voor tijd trek ik de juiste aan. Dat ik 85 minuten in mijn blote hol voor lul loop heb ik graag voor de overwinning over!

  3. [verwijderd] 9 juni 2010 16:52
    quote:

    Pieter Kort schreef:

    . Wij zetten daar een uitgekiende mix van jong en oud IEX-personeel tegenover. Gunstig nieuws voor Team KK: all-time topscorer Peter van Kleef staat wegens rugblessure waarschijnlijk de hele wedstrijd aan de kant.

    Pieter Kort
    Ik wil U er OOK op wijzen( Nog even zoals U dat noemt,
    .."" puntjes van orde"":

    dat wij wel de arbeidscontracten willen inzien van de deelnemers IEX ..en dat bij voorbaat de als medewerker opduikende super talenten met het jonge god lichasam, en nul uren contract of plots aanwezige zuid afrikaanse , of zelfs Duitsche stagiares of dat de toch toevallig geblessserde Robben zich nog even komt inspelen, omdat die plots "regelmatig"een redactionele voetbal bijdrage levert..

    deze """redactie leden """worden als TE uitgekient
    beschouwd en kunnen dus niet deelnemen.

    tevens....

    een witte broek..wordt vies..daardoor daalt het moreel aanzienlijk..is het toevallig dat wij: KK deelnemers daarom de witte B , moeten dragen..

    zeer zeker een uitgekiende tactiek.jawel, maar bij deze al een protest daartegen..

    tot zaterdag...

    murc
  4. forum rang 4 JvH 9 juni 2010 20:24
    quote:

    murc schreef:

    Mochten er nog wat Koffiekamer spelers zijn die denken,.,, misschien kan ik nog wel wat oefening gebruiken ter voorbereiding op dit evenement ...

    want vanaf de lagere school aleen nog maar achter de PC met de muis een bal laten rollen..

    DAN kan dat..georganiseerd worden op sportpark Drieburg bij:
    Wartbutgia of AVVV. maar dan ..(voor de ingenieuze oefeningen ..zijn er wel inclusief trainer 4 personen wenselijk..

    dus bij 3 KK enthousiastelingen kan er op donderdag of vrijdag avond een voorbereiding genoten worden..(voor de aardigheid, sportivitiet duidelijkheid etc etc....de voetballers van IEX zijn ook welkom hoor..want die verliezen toch..)

    mail even in de deze draad..dan kom ik bij de 3e aanmelding in aktie..

    murc
    Deze eventuele voorbereiding moet ik sowieso aan me voorbij laten gaan. Vanmorgen door mijn rug gegaan, morgenvroeg naar Dick van Toorn, want ik zal en moet Willem Middelkoop een aantal maal laten vissen;).
  5. Jos Koets 9 juni 2010 22:32
    quote:

    josti5 schreef:

    KK, vergeet vooral niet om een extra mannetje op die supersnelle jkoets te zetten!
    Hoewel het IEX-bier best smaakt, en er enkele interessante aliassen op de deelnemerslijst prijken, verblijft Josti dit weekeinde 'helaas' toch bij 2 van z'n kleinkinderen nabij Parijs.

    O ja: de beveiliging werkt uitstekend, en de wijde omgeving is extra waakzaam, na de poging tot inbraak tijdens onze vakantie.
    Daarbij: er valt nix van enige waarde te halen...

    Extra mannetje op Koets, ik kijk er naar uit. Gaan we nu al de taktiek aanpassen op mij. Ik heb het afgelopen jaar niet eens gevoetbald.

    Ik zag net een mail van de spelers van de IEX, nou heren maak je borst maar nat. Er is dit keer niets ingekocht, maar de spelers zijn een jaar in training geweest. De overwinning is weer zeker gesteld.

    Dus meld je nog even af met een excuus zoals een hamstringblessure)

    Tot zaterdag.
    gr. Jos
  6. [verwijderd] 11 juni 2010 16:36
    quote:

    tkannieop schreef:

    [quote=murc]
    Mochten er nog wat Koffiekamer spelers zijn die denken,.,, misschien kan ik nog wel wat oefening gebruiken ter voorbereiding op dit evenement ...?

    murc
    [/quote]

    Deze eventuele voorbereiding moet ik sowieso aan me voorbij laten gaan. Vanmorgen door mijn rug gegaan, morgenvroeg naar Dick van Toorn, want ik zal en moet Willem Middelkoop een aantal maal laten vissen;).
    Allemaal sterren dus ..bij de KK..oefening niet nodig..
    morgen kunnen we het gaan meemaken.heb mijzelf ijverig voorbereid..en daarmee een precieser schot
    in zowel het rechter als linkrebeen..

    de conditie is echter behoorlijk weg...hoop dat de ADRENALINE van het moment dit nog wat kan oppeppen..

    tot morgen dus !!

    murc
151 Posts
Pagina: «« 1 ... 3 4 5 6 7 8 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.