Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Smit Internationale« Terug naar discussie overzicht

Boskalis doet bod op Smit gestand

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 maart 2010 16:13
    Middag

    Boskalis doet het bod op Smit gestand en er is rond de 90 % aangeboden

    Kijk ik zei al een tijdje terug : het bezit van de zaak is het eind van het vermaak ( wel nog een verhoging gekomen van 2,75 E wat ze van tevoeren af gedacht hadden denken we)

    Het is en was een mooi bedrijf wat te goedkoop overgenomen wordt ( en wat na de termijn van 3 jaar zeker onderdelen gaat afstoten )

    The one and only Naarfwinn
  2. Eddy Raymann 29 maart 2010 13:35
    Ik ben het met je eens. Het was en is een mooi bedrijf en we hebben er veel plezier aan gehad. Op dit moment overheerst nog de teleurstelling: het bod was veel te karig, en ik ben daarom ook wat verbaasd dat toch nog meer dan 90% is aangemeld. Voordat ik hopelijk straks zonder rancune daarover op mijn relatie met Smit kan terugkijken, voelt het nu als een verlies. Ik ben Smit kwijt, en daarmee mijn verwachting nog een mooie tijd verder met elkaar te hebben. Ik heb 'haar' te gemakkelijk verloren aan een gierige patser, en dat kon, denk ik, alleen maar omdat Smit dat zelf ook blijkbaar wilde.
    Ik zal me morgen maar met lichte tegenzin alsnog aanmelden.
  3. ariebak 29 maart 2010 18:54
    Snapt iemand de huidige koers. Er wordt gekocht tot op 60,10 terwijl het bod 60,00 is. Wie zijn die kopers en waarom. Is er dan toch nog een kans op een hoger bod ?
    Ik wacht nog even met aanmelden, heb tenslotte nog 2 weken de tijd, wacht even de koersontwikkeling af. Je weet maar nooit ....
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.