Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Aegon AEX:AGN.NL, BMG0112X1056

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,754   -0,046   (-0,79%) Dagrange 5,728 - 5,786 3.580.568   Gem. (3M) 5,1M

Aegon; donderdag 14 januari 2010

135 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 14 januari 2010 15:15
    quote:

    tonie885555 schreef:

    [quote=TraderRon]
    Tja op een of andere manier is er altijd slecht nieuws op de dagen dat AEGON lijkt te gaan plussen.
    En er is geen aandeel dat zo hard omlaag gaat op slecht nieuws (dus zakkende futten) als AEGON
    [/quote]

    nee dit nu manipuleren van een fonds
    Denk toch niet dat er heel veel te klagen valt. AEG plust gewoon weer omhoog bij nieuws dat ons beleggers nou niet echt direct tot juichen aanzet
  2. Richard-81 14 januari 2010 15:38
    quote:

    beursgorilla schreef:

    [quote=Newworld]
    wie zitten er nog? en wie zijn er uit?

    ik kijk het zelf nog ff aan, voor het zelfde geld staan we volgende week op 5,30 ofzo
    [/quote]

    Ik hou ze nog vast ...
    Ik ook! Ben er nog steeds redelijk zeker van dat we over een maand of 4 gewoon lachen om dit gedoe om steeds de 5 voorzichtig aan te tikken....
  3. [verwijderd] 14 januari 2010 15:52
    Ik zit er ook nog in maar ik vind het koersverloop ook maar raar, dan komt er een keer redelijk goed nieuws voor de LT en dan gaat het aandeel toch weer de min in zoals 11 januari.

    MEXICO CITY (Dow Jones)--De Mexicaanse levensverzekeraar Argos Aegon is 2010 gestart met een nieuwe naam en een nieuwe strategie, als onderdeel van het plan om de banden met partner Aegon nv te versterken. Dat zegt bestuursvoorzitter Jesus Escartin van de Mexicaanse verzekeraar in een interview met Dow Jones Newswires.

    'We zijn het bedrijf aan het herfocussen. Een van de belangrijkste veranderingen die we doorvoeren bij Argos is het versterken van de participatie van Aegon in onze activiteiten', zegt Escartin.

    Argos Aegon, voorheen bekend als Seguros Argos, wijzigde in oktober vorig jaar de naam en het logo van het bedrijf om meer de nadruk te leggen op de relatie met de Nederlandse verzekeraar Aegon, die in 2006 een belang van 49% nam in Argos.

    Mexico is een aantrekkelijke markt voor verzekeraars, gezien de jonge populatie van het land, de omvangrijke middenklasse en het relatief lage gebruik van financiele diensten.

    In 2008 bedroegen de verzekeringspremies als percentage van het bruto binnenlands product in Mexico slechts 1,7%, tegen 4% in Chili, 3% in Brazilie en 2,5% voor Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, zo blijkt uit gegevens van herverzekeraar Swiss Re.

    Volgens Escartin zullen Argos en Aegon in het tweede kwartaal een nieuw levensverzekeringsproduct lanceren gericht op welvarende consumenten die momenteel hun verzekeringen in het buitenland afsluiten. De Mexicaanse wet verbiedt de verkoop van verzekeringspolissen in Mexico door ondernemingen die niet geregistreerd zijn in het land. De aankoop van deze polissen is ook illegaal.

    Bittere herinneringen aan de financiele crises in de jaren tachtig en jaren negentig in Mexico brengen veel welvarende Mexicanen ertoe hun vertrouwen te geven aan buitenlandse verzekeraars die buiten bereik van de lokale autoriteiten opereren.

    Escartin schat dat Argos zo'n 500 miljoen pesos aan premies zou kunnen genereren van consumenten die overstappen van de offshore-markt naar een lokale polis. 'We zien dit als een belangrijke bron van groei', zegt Escartin, die de omvang van de offshore-markt schat op enkele miljarden pesos.

    Escartin verwacht dat de levensverzekeringsmarkt in Mexico dit jaar groei met (lage) dubbele cijfers zal laten zien, terwijl Argos in de kernactiviteit van individuele levensverzekeringen een groei voorziet van 25%.

    'We hebben 2009 afgesloten met een groei van meer dan 20% bij individuele levensverzekeringen, omdat we ons richten op een zeer groot marktsegment met veel potentieel en dat nog altijd niet volledig wordt bediend', zegt Escartin.

    Argos is volgens de Mexicaanse verzekeringsautoriteit CNSF de negende levensverzekeraar in Mexico met 2,49 miljard pesos (circa EUR136 mln) aan premies in 2008.

    Neem dan Heineken die door een overname 3 dagen op een rij vet aan het plussen is.
    Ondanks alles denk ik toch dat dit aandeel flink gaat stijgen, nu is het wachten tot ze de staatschuld terug gaan betalen.

    Bij mij gaan ze er pas rond de 7 €uro uit.

    Mvg,
  4. forum rang 7 mvliex 1 14 januari 2010 16:18
    quote:

    Newworld schreef:

    wie zitten er nog? en wie zijn er uit?

    ik kijk het zelf nog ff aan, voor het zelfde geld staan we volgende week op 5,30 ofzo
    Ik blijf zitten tot het goud gedolven is. Het duurt ff en geduld is moeilijk maar als ik er nu voor mag kiezen over 2 jaar de staatloterij te winnen hou ik het wel vol. Nu duurt het met Aegon natuurlijk geen 2 jaar maar het voelt soms wel zo!
    ;-)
  5. Jake90 14 januari 2010 16:43
    Aegon zal gedrukt worden door diverse externe partijen om zo de staatsschuld die nog niet afgelost is op een zo voordelig mogeljke wijze te kunnen aflossen ( dus door het aandeel niet boven de 5 euro te laten komen).

    Het is in ieder geval duidelijk dat Aegon, wat het sentiment ook doet, niet langdurig boven zijn steunpunt van +- 5,10 mag uitkomen.

    Desondanks laat ik mijn 410 aandeeltjes Aegon mooi staan. Want je zult altijd zien als je eruit stapt en wacht op de betere tijden je altijd te laat bent!
135 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 7 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.