Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

AEX – 25/11 – …en een stapje terug!

252 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 november 2009 22:11
    quote:

    JACK schreef:

    [quote=Stokertje]
    [quote=Snuffel]
    zie hier het TA plaatje voor morgen; afstort kan beginnen....oorzaak: ING
    [/quote]

    Ik help het je hopen. Heb nog puts die ik voor meer geld wil verkopen als waarvoor ik ze gekocht heb. :-)
    [/quote]

    met een put ben je snel bankroet......
    he gordon :)
  2. [verwijderd] 25 november 2009 22:15
    quote:

    Stokertje schreef:

    [quote=Snuffel]
    zie hier het TA plaatje voor morgen; afstort kan beginnen....oorzaak: ING
    [/quote]

    Ik help het je hopen. Heb nog puts die ik voor meer geld wil verkopen als waarvoor ik ze gekocht heb. :-)
    Ik zou er niet op rekenen jongens, morgen INGroene dag, als de states dicht zijn vieren wij altijd een feestje is mijn ervaring. Dus morgen = Green

    ik neem vrijdagmiddag een short positie, denk dat we volgende week wel down gaan.
  3. forum rang 10 voda 25 november 2009 22:27
    Wall Street rustig richting Thanksgiving
    25 nov 2009, 22:24 uur

    NEW YORK (AFN) - De effectenbeurzen in New York zijn woensdag met kleine winsten gesloten. Wall Street reageerde positief op nieuwe overheidscijfers, die wezen op een stabilisering van de arbeids- en huizenmarkten.

    De Dow-Jonesindex van dertig grote fondsen eindigde 0,3 procent hoger op 10.464,40 punten. De breder samengestelde S&P 500 steeg 0,5 procent tot 1110,63 punten. De schermenbeurs Nasdaq, met veel technologiefondsen, won 0,3 procent tot 2176,05 punten.

    De handel was weinig enerverend. Wall Street maakte zich op voor Thanksgiving, de dag waarop vaak een kalkoen op het menu staat bij de Amerikaanse huishoudens. De beurzen in New York zijn donderdag gesloten, vrijdag wordt er maar een halve dag gehandeld.

    Herstel

    Voorbeurs werd bekend dat het aantal nieuwe aanvragen voor een WW-uitkering vorige week sterk was gedaald in de Verenigde Staten. Het aantal aanvragen dook voor het eerst in ruim een jaar onder een half miljoen. De verkoop van nieuwe eengezinswoningen bleek in oktober te zijn gestegen naar het hoogste niveau in een jaar tijd.

    Beleggers op Wall Street pikten de cijfers op als nieuwe signalen dat de Amerikaanse economie zich herstelt. Dinsdag waren er nog twijfels over de kracht van de Amerikaanse economie nadat de economische groei over het derde kwartaal naar beneden was bijgesteld.

    Black Friday

    De handel kreeg ook steun van een verdere verzwakking van de dollar ten opzichte van andere belangrijke munteenheden. De euro kwam in de Europese handel al boven de 1,50 dollar uit en stond aan het einde van de New Yorkse valutahandel zelfs op een koers van 1,5140 dollar. Handelaren reageerden op notulen van het Amerikaanse centralebankenstelsel, die wezen op weinig bezorgdheid bij de centrale bankiers over de dalende dollarkoers.

    De beleggers wachten nu met spanning af wat consumenten vanaf vrijdag gaan doen. Die dag is het Black Friday, traditioneel de aftrap van een verkoopseizoen in de Amerikaanse detailhandel waarin de meeste omzet wordt gehaald. Ondanks de economische crisis en een stijgende werkloosheid denken retailorganisaties veel klanten te verwelkomen. Waarschijnlijk zullen de klanten echter veelal op koopjes uit zijn.

    Een keten voor de rijkere consument, Tiffany & Co, publiceerde woensdag beter dan verwachte resultaten over het derde kwartaal. Het aandeel steeg daardoor 4,9 procent. Bedrijfscijfers van tractorfabrikant Deere & Co vielen ook in de smaak. Beleggers duwden dit fonds 2,7 procent omhoog.

  4. forum rang 10 voda 25 november 2009 22:28
    Bron 2:

    VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is woensdag hoger gesloten. Beter dan verwachte cijfers over de Amerikaanse economie ondersteunden het sentiment in New York.

    De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,3% hoger op 10.464,40 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,5% tot 1.110,63 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,3% won tot 2.176,05 punten.

    Beleggers kregen woensdag een stroom aan macro-economische cijfers te verwerken. Onder meer de persoonlijke bestedingen van Amerikanen zorgden voor een positieve stemming onder beleggers. De uitgaven stegen in oktober met 0,7%, ten opzichte van een daling van 0,6% een maand eerder.

    De eerste steunaanvragen daalden daarnaast sterker dan verwacht. Het aantal nieuwe aanvragen voor een ww-uitkering nam met 35.000 af, terwijl vooraf geraadpleegde economen gemiddeld rekenden op een daling van 10.000. Het aantal verlengde uitkeringsaanvragen daalde met 190.000.

    Verder trok de verkoop van nieuwe eengezinswoningen onverwacht aan. In oktober werden 6,2% meer nieuwe huizen verkocht dan een maand eerder, terwijl op een daling met 1% was gerekend. Het cijfer over september werd bovendien opwaarts bijgesteld.

    Niet alle cijfers die woensdag naar buiten kwamen waren positief. Zo is de vraag naar duurzame goederen in de Verenigde Staten onverwacht gedaald met 0,6%, terwijl was gerekend op een toename van 0,5%. In september was nog sprake van een stijging van 1,4%.

    De markt kijkt daarnaast uit naar Black Friday, de dag na Thanksgiving wanneer traditioneel de kerstinkopen in de VS massaal van start gaan. Beleggers zijn benieuwd of het koopgedrag van Amerikaanse consumenten wordt geraakt door de oplopende werkloosheid en problemen op de huizenmarkt.

    Op bedrijfsniveau opende Deere woensdag de boeken over het afgelopen kwartaal. De fabrikant van landbouwmachines leed een verlies van $222,8 miljoen tegen een winst van $345 miljoen vorig, maar voorspelt een meer stabiel 2010 voor diverse markten. Het aandeel won 2,7%.

    Ook Tiffany & Co legde de markt cijfers voor. Het juweliersconcern zag de nettowinst in het afgelopen kwartaal met 1% dalen naar $43,3 miljoen, terwijl de identieke omzet 6% daalde. Tiffany verhoogde evenwel de verwachtingen voor het gehele jaar. Het aandeel sloot 4,9% hoger.

    De Amerikaanse dollar verloor terrein ten opzichte van andere belangrijke valuta. De Dollar Index, die de 'greenback' vergelijkt met een mandje van zes andere munten, daalde meer dan 1% door toenemende risicobereidheid onder beleggers. Ten opzichte van de euro verloor de dollar 1,2%.

    Amerikaanse staatsobligaties sloten woensdag overwegend hoger. Grote interesse onder beleggers bij een veiling van $32 miljard aan 7-jarige schuldpapieren gaven de leningen een impuls. Het was de laatste van drie veilingen die het Amerikaanse ministerie deze week ondernam.



    Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; ben.zwirs@dowjones.com

  5. Bellboy12 25 november 2009 23:13
    quote:

    Snuffel schreef:

    zie hier het TA plaatje voor morgen; afstort kan beginnen....oorzaak: ING
    Als je je baseert op de overnight stand zoals door IEX gepubliceerd kan ik je uit de droom helpen.
    Die is al de gehele week onjuist door een fout in de verwerking van de stand van ING in Amerika..
  6. agie 26 november 2009 00:16
    quote:

    op en top schreef:

    zou het een idee voor daghandelaren zijn?
    Het aandeel wolters kluwer staat tot 16.00 bijna altijd hoger dan bij sluiten.
    In de voobije maanden is er slechts 1 dag geweest dat ze op een dayhigh de dag uitgingen..

    Niet altijd groot geld mee te verdienen maar wel iedere dag.
    In het slechtste geval moet je de volgende dag terugkopen.
    Dat kan ook nooit veel kosten.

    Klinkt dit gek of zijn er ook daghandelaren die zoiets doen.

    Het viel mij op dat er op een ochtend ineens 60c hoger werd geopend. Toenging ik eens verder kijken meestal wordt het echte geld verdiend in de minst sexy aandelen

    grt
    Vreemd dat je geen reactie krijgt, terwijl je toch vaak opmerkelijke constateringen doet. Lees je stukjes graag op en top.
252 Posts
Pagina: «« 1 ... 8 9 10 11 12 13 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.