Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Aandeel Ageas BRU:AGS.BL, BE0974264930

Laatste koers (eur) Verschil Volume
48,740   -0,300   (-0,61%) Dagrange 48,600 - 49,180 331.179   Gem. (3M) 320,7K

dinsdag 24 november 2009

94 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 november 2009 17:24
    quote:

    GB uit G schreef:

    [quote=Indianenverhalen]
    [quote=GB uit G]
    [quote=Indianenverhalen]
    Ik zal maar weer wat zelfbeheersing in de strijd gooien en het boek openslaan als de DJ de deuren dichtgooit. Stoer van mij.
    [/quote]
    ahhhh, lief van je;)
    [/quote]
    Ik ben zo'n lieverd.
    Een computer scant even kerstmenu's voor je, courgettesoep daar schrok ik nogal van :D
    Is toch zielig als je daar zes weken naar moet uitkijken. ^^
    [/quote]
    oke, ik zie`t vanavond wel..:)
    erger nog: ik kijk er een jaar naar uit...
    Let ff niet op de vauten, was een oude versie. Maar dit is het betere kerstmenuwerk ;)

    Koud voorgerecht
    Millefeuille opgebouwd met zalmmousse, gegrilde coquilles st. Jacques (sint jakobsschelpen), bladerdeegcarré,s met maanzaad, geroosterde pijnboompitten, rucola en een zachte choronsaus.

    Soep
    Bisque de Homard (een luxueuze romige soep die met zeekreeft wordt bereid). Afgemaakt met een liaison en een garnering van stukjes kreeft.

    Warm voorgerecht
    Zelf gekonfijte eendenboutjes, gebruneerde gemengde noten, frisse salade en een sinaasappel-gevogeltesaus

    Spoom
    Sprankelende mousserende wijn met zelfgemaakt druivensorbetijs.

    Hoofdgerecht
    Reepeper met verschillende wilde paddenstoelen, cranberry’s, gebraisseerde groene asperges, een cocotte met pommespuree met gecaramelisseerde rode ui, tamme kastanjes, geserveerd met verschillende huisgemaakte compotes.

    Dessert
    Notenboom moeder Gods (luxe gebak met meringue gecarameliseerde walnoten, kaneel, eiercreme, chocolademousse met witte en bruine chocolade, en een bolletje zelf gemaakt chocoladeijs, slagroom en tropisch fruit.

  2. [verwijderd] 24 november 2009 18:19
    quote:

    Indianenverhalen schreef:

    [quote=Brievenbus]
    Tik down in de veiling, komt wel erg vaak voor de laatste tijd.
    Alleen maar goede berichten, maar de koers?
    [/quote]

    Ja opvallend die veiling steeds.
    kword niet echt vrolijk van fortis. Ik zie geen enkele reden dat we in de min zijn gesloten.
  3. [verwijderd] 24 november 2009 22:24
    quote:

    Indianenverhalen schreef:

    Let ff niet op de vauten, was een oude versie. Maar dit is het betere kerstmenuwerk ;)

    Koud voorgerecht
    Millefeuille opgebouwd met zalmmousse, gegrilde coquilles st. Jacques (sint jakobsschelpen), bladerdeegcarré,s met maanzaad, geroosterde pijnboompitten, rucola en een zachte choronsaus.

    Soep
    Bisque de Homard (een luxueuze romige soep die met zeekreeft wordt bereid). Afgemaakt met een liaison en een garnering van stukjes kreeft.

    Warm voorgerecht
    Zelf gekonfijte eendenboutjes, gebruneerde gemengde noten, frisse salade en een sinaasappel-gevogeltesaus

    Spoom
    Sprankelende mousserende wijn met zelfgemaakt druivensorbetijs.

    Hoofdgerecht
    Reepeper met verschillende wilde paddenstoelen, cranberry’s, gebraisseerde groene asperges, een cocotte met pommespuree met gecaramelisseerde rode ui, tamme kastanjes, geserveerd met verschillende huisgemaakte compotes.

    Dessert
    Notenboom moeder Gods (luxe gebak met meringue gecarameliseerde walnoten, kaneel, eiercreme, chocolademousse met witte en bruine chocolade, en een bolletje zelf gemaakt chocoladeijs, slagroom en tropisch fruit.
    euhm, doe maar een frietje.

    nee geintje:D

    sinaasappel-gevogeltesaus?? das nieuw voor my.
    verder ben ik niet echt een vismens.
    klus eindelijk haring na 5x proberen.
    maar kzal wel e.e.a. meenemen in me kerstmenu!
    Bedankt;)
    morge weer vuurwerk op de beursen. bij ing in ieder geval:)
    slaap lekker indiaantje!
    moek nog een slaapliedje voor je zinge?

    Adek, voor jou begin de avond zeker net? fijne avond too!

    In Rotjeknor zulle de gordijne ok al wel dicht zitte denk;)
  4. [verwijderd] 24 november 2009 23:22
    quote:

    GB uit G schreef:

    [quote=Indianenverhalen]

    Let ff niet op de vauten, was een oude versie. Maar dit is het betere kerstmenuwerk ;)

    Koud voorgerecht
    Millefeuille opgebouwd met zalmmousse, gegrilde coquilles st. Jacques (sint jakobsschelpen), bladerdeegcarré,s met maanzaad, geroosterde pijnboompitten, rucola en een zachte choronsaus.

    Soep
    Bisque de Homard (een luxueuze romige soep die met zeekreeft wordt bereid). Afgemaakt met een liaison en een garnering van stukjes kreeft.

    Warm voorgerecht
    Zelf gekonfijte eendenboutjes, gebruneerde gemengde noten, frisse salade en een sinaasappel-gevogeltesaus

    Spoom
    Sprankelende mousserende wijn met zelfgemaakt druivensorbetijs.

    Hoofdgerecht
    Reepeper met verschillende wilde paddenstoelen, cranberry’s, gebraisseerde groene asperges, een cocotte met pommespuree met gecaramelisseerde rode ui, tamme kastanjes, geserveerd met verschillende huisgemaakte compotes.

    Dessert
    Notenboom moeder Gods (luxe gebak met meringue gecarameliseerde walnoten, kaneel, eiercreme, chocolademousse met witte en bruine chocolade, en een bolletje zelf gemaakt chocoladeijs, slagroom en tropisch fruit.
    [/quote]

    euhm, doe maar een frietje.

    nee geintje:D

    sinaasappel-gevogeltesaus?? das nieuw voor my.
    verder ben ik niet echt een vismens.
    klus eindelijk haring na 5x proberen.
    maar kzal wel e.e.a. meenemen in me kerstmenu!
    Bedankt;)
    morge weer vuurwerk op de beursen. bij ing in ieder geval:)
    slaap lekker indiaantje!
    moek nog een slaapliedje voor je zinge?

    Adek, voor jou begin de avond zeker net? fijne avond too!

    In Rotjeknor zulle de gordijne ok al wel dicht zitte denk;)
    Smaak moet je ontwikkelen. En its all in the hands of the chef en zijn keukengeheimen!!! natuurlijk.
    Heb heel wat mensen langs zien komen die nog nooit dit en nog nooit dat hadden gegeten of die gruwen van bepaalde gerechten en die zingend naar huis gingen ;). Koken is magie. De meeste mensen zijn nog in staat om een pakje kantenklare Knorr kipverdorie te laten mislukken. (dessert is een aanrader, heb nog tig andere menu's).

    The city never sleeps. En deze blauwogige nachtpauwvlinder heeft nog heel wat bladzijden te gaan.

    Morgen: wordt geen kalme dag, maar we zijn na een jaar al aardige crisiswarriors dus we kunnen wel wat hebben.

    En nu graag het slaapliedje ^^^^^^

  5. forum rang 4 torro 24 november 2009 23:49
    quote:

    Indianenverhalen schreef:

    [quote=GB uit G]
    [quote=Indianenverhalen]

    Let ff niet op de vauten, was een oude versie. Maar dit is het betere kerstmenuwerk ;)

    Koud voorgerecht
    Millefeuille opgebouwd met zalmmousse, gegrilde coquilles st. Jacques (sint jakobsschelpen), bladerdeegcarré,s met maanzaad, geroosterde pijnboompitten, rucola en een zachte choronsaus.

    Soep
    Bisque de Homard (een luxueuze romige soep die met zeekreeft wordt bereid). Afgemaakt met een liaison en een garnering van stukjes kreeft.

    Warm voorgerecht
    Zelf gekonfijte eendenboutjes, gebruneerde gemengde noten, frisse salade en een sinaasappel-gevogeltesaus

    Spoom
    Sprankelende mousserende wijn met zelfgemaakt druivensorbetijs.

    Hoofdgerecht
    Reepeper met verschillende wilde paddenstoelen, cranberry’s, gebraisseerde groene asperges, een cocotte met pommespuree met gecaramelisseerde rode ui, tamme kastanjes, geserveerd met verschillende huisgemaakte compotes.

    Dessert
    Notenboom moeder Gods (luxe gebak met meringue gecarameliseerde walnoten, kaneel, eiercreme, chocolademousse met witte en bruine chocolade, en een bolletje zelf gemaakt chocoladeijs, slagroom en tropisch fruit.
    [/quote]

    euhm, doe maar een frietje.

    nee geintje:D

    sinaasappel-gevogeltesaus?? das nieuw voor my.
    verder ben ik niet echt een vismens.
    klus eindelijk haring na 5x proberen.
    maar kzal wel e.e.a. meenemen in me kerstmenu!
    Bedankt;)
    morge weer vuurwerk op de beursen. bij ing in ieder geval:)
    slaap lekker indiaantje!
    moek nog een slaapliedje voor je zinge?

    Adek, voor jou begin de avond zeker net? fijne avond too!

    In Rotjeknor zulle de gordijne ok al wel dicht zitte denk;)
    [/quote]

    Smaak moet je ontwikkelen. En its all in the hands of the chef en zijn keukengeheimen!!! natuurlijk.
    Heb heel wat mensen langs zien komen die nog nooit dit en nog nooit dat hadden gegeten of die gruwen van bepaalde gerechten en die zingend naar huis gingen ;). Koken is magie. De meeste mensen zijn nog in staat om een pakje kantenklare Knorr kipverdorie te laten mislukken. (dessert is een aanrader, heb nog tig andere menu's).

    The city never sleeps. En deze blauwogige nachtpauwvlinder heeft nog heel wat bladzijden te gaan.

    Morgen: wordt geen kalme dag, maar we zijn na een jaar al aardige crisiswarriors dus we kunnen wel wat hebben.

    En nu graag het slaapliedje ^^^^^^

    www.youtube.com/watch?v=KJGMmMqri1o
  6. [verwijderd] 25 november 2009 00:04
    Kleertjes uit, pyjama aan
    het is de hoogste tijd om naar bed te gaan
    kijk eens even op de klok
    alle kippen zitten al op stok
    Ja, je moet nu echt slapen gaan
    kleertjes uit, pyjama aan.

    siha, ook bedankt voor je bijdrage!

    My dessert is vaak een bakkie pleur. Mar kzal nu eens gek doen...
    Kzal zwarte magica eens aan't werk zette;)
    waar zit Len ergens? dat je op die leeftijd nog zo onder de plak zit... best wel zielig voor hem!
94 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.