Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Peter Brands - Herfstvakantie

27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 november 2009 17:18
    Jammer moet je gewoon niet doen dat weghalen zo roep je schijn van maar goed er zal wel een reden voor zijn. Maar ja staat natuurlijk niet zo goed bekend he dat Inmaxxa al is met het weggaan van Ahrens veel verbeterd maar heeft geen goede naam beetje te veel hooi op de vork met een porto van 1 mil en dan binnen 4 weken 10% verliezen dat is geen goede reclame.

  2. [verwijderd] 5 november 2009 09:28
    Ik snap wel dat ie weg is met 150 ongedekte geschreven puts 270....

    Precies dezelfde reden waarom hij zo eind 2007 ook opeens verdwenen was met zijn dagboek op inmaxxa, ook daar strategien met ongedekt geschreven puts (en calls) die hij gedeeltelijk ook bij zijn klanten toepaste, als ik zijn dagboeken van destijds mag geloven....
    Dus geen wonder dat-ie pas een maand geleden weer iets durfde te posten, in 2007-2009 moet hij letterlijk honderden procenten verlies hebben gemaakt (da's het leuke van opties schrijven, negatieve rendementen zijn schier oneindig).
  3. freemee 8 november 2009 09:37
    dat is een bekende truc. zeker bij inmaxxa. zo hadden ze hadden een tijd terug een dax managed futures strategie. die ging uiteindelijk ook de mist in. ze stoppen er dan mee en starten het een tijd later weer op, als een nieuwe strategie. als je dan naar de rendementen vraagt, dan krijg je die niet voor de hele periode te zien, maar alleen maar van de laatste periode. zo blijven de verliezen uit het verleden mooi verborgen.
27 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.