Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Fleur van Dalsem - Micro wordt macro

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. tgaeko 5 augustus 2009 16:59
    Ik vind het fantastisch dat ook deze vorm van beleggen/financiering de aandacht krijgt. Het laat zien dat het een redelijk rendement geeft, met lage risico's.

    En tegen de "commerciëlen" onder ons zou ik willen zeggen dat deze investeringen uiteindelijk ook voor hen geld zullen renderen, omdat bij succes de markt alleen maar groter én veiliger wordt.

  2. [verwijderd] 5 augustus 2009 18:59
    Goed verhaal!! Ja ik wil graag mee doen, echter ik ben sceptisch over de zekerheid van deze belegging. We hebben het over geld, en dan gaan mensen vreemde dingen doen. Het zou goed zijn wanneer de regelgeving (overheid,AFM, DNB) hier eens heel bewust achter gingen staan. Dan maak je een betere wereld.
    Een idee: Maak eens fonds waar bovengenoemde partijen achterstaan, die grootschalig alternatieve energie opwekt. Ik wed dat je veel spaargeld van de nederlanders ophaalt, en dat er niet of nauwelijk bezwaardschriften zijn, voor windmoelen parken. Oeps, dat hadden de energie bedrijven kunnen doen, maar nee deze moesten geprivatiseerd worden. Shit, de overheid doet ook rare dingen wanneer er geld in het spel is.

    Zo verschikkelijk jammer, echt een gemiste kans.
    Ooit kan het wel,...........

  3. Twinkeling 6 augustus 2009 18:18
    Ja, dat heb ik. De site is nog wel steeds beta.

    Mijn portfolio heeft daar een negatief rendement (-2%). Sommige dingen zijn af en toe niet helemaal glad verlopen. Als voorbeeld heeft myc4 zich teruggetrokken uit Ivoorkust.

    Zaken worden wel adequaat aangepakt. Het is eigenlijk een handelsplatform waar leningen worden verhandeld volgens het dutch auction principe. Op de site staan verder alle introductiefilmpjes ed.

    disclaimer - geen belang in myc4
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.