Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

Laatste koers (eur) Verschil Volume
5,100   -0,465   (-8,36%) Dagrange 5,030 - 5,400 1.752.580   Gem. (3M) 342,8K

Heijmans Scenario: Koers TT a.s vrijdag +170%

54 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 juli 2009 15:48
    quote:

    kdik23 schreef:

    [quote=Uptrent]
    ***Ben eruit!***

    Zat even te dubben wat ik nou zou doen met de claimrechten. Heb vervolgens bij een suikeroom van mij die ook zwaar belegt (portefeuille van meerdere miljoenen en die ook TT heeft) informatie ingewonnen.

    Ik was nl. bang dat de koers de 17e zou zakken als de aandelen die vrij vielen uit de claimemissie verhandeld zouden gaan worden.

    De oom zei: "Simpel gezegd komt het hier op neer. Die prijsdaling zit al ingeprijst in de nieuwe openingskoers van 6,60 en de zogenaamde "Rump Shares" will be offered for sale by the Banks by way of private placements with institutional and professional
    investors in the Netherlands. Komt er dus op neer dat die slim genoeg om dit spul vast te houden. En niet te dumpen omdat ze dan
    A-Geen winst maken.
    B- de koers ook onder druk zetten bij overhaaste verkoop
    C-Dus de verwatering al in de nieuwe prijs van 6,60 zit ingeprijsd
    D- er mooie dingen voor TT zitten aan te komen in de vorm van nieuwe grote contracten met autobouwers en een booming I-Phone.."
    "Ik heb mij dus aangemeld voor de nieuwe uit te geven aandelen en ik verkoop de claimrechten niet door deze week" Aldus mijn oom H.

    Tja, Dat lijkt mij alles bij elkaar meer dan voldoende valide redenen om je in te schrijven voor de nieuw uit te geven aandelen en dit heb ik dan ook net telefonische bij ABN-AMRO gedaan.(ook omdat de persofficier het verhaal van de nieuwe gesprekken met autofabrikanten mij telefonisch bevestigd heeft..(!!)

    Verder: Hou de koers TT scherp in de gaten deze week, want ik voorzie van de week tóch ergens nog een keer een Heijmansmove van de koers. Want ook shortbeleggers in TT zullen nu toch ergens een keer voor het einde van de week hun shortposities door aandelen moeten afdekken..(!!)

    [/quote]

    jezus wat een gelul.
    je hebt van alles bij elkaar geraapt, van qoutes uit het buitenland, zelf verzonnen onzin en telefoon gesprekken met mensen die jou echt geen info gaan geven.

    een oom?
    nu ben je toch wel echt van het pad af.

    je credits die je nog had, heb je met dit verhaal echt wel verspeeld.

    Van mij mag het wel wat minder onvriendelijk tegen Uptrent. Ik realiseer me dat ik zijn informatie moet filteren. Maar ik vind het wel degelijk "bijdragen" en geen "gelul".

    Een "bijdrage" mijnerzijds: de iPhones 3GS vliegen weliswaar als zoete broodjes over de toonbank, maar er zou best wel eens een kern van waarheid in de geruchten kunnen zitten dat de iPhone onverantwoord warm wordt van navigatie-applicaties. Dat zou een zware domper zijn voor TT!

    Ik heb zelf inmiddels ook de nieuwe iPhone (lang gedubt of ik niet voor Android moest gaan). Het is werkelijk een subliem apparaat dat door zijn fantastische snelheid en styling alle concurrentie ver achter zich laat. Laten we hopen dat TomTom op de iPhone WEL goed gaat werken zonder oververhittingsproblemen (of dat ze met een briljante oplossing daarvoor komen). Als dat namelijk lukt, dan wordt dat een gouden team: iPhone en TT!
  2. [verwijderd] 8 juli 2009 12:14
    quote:

    ik ben Diede. schreef:

    nee munckf,

    uptrent is kwalijk bezig.
    hij heeft geen idee waar hij over praat en roept maar wat.
    en dat terwijl er al zoveel onduidelijkheid is bij mensen.

    Hij kan dus beter gewoon zwijgen.

    Opzouten Kiddo en diede, Nogmaals, Ik verzin helemaal niets! Ik heb aantoonbaar wel degelijk de waarheid gesproken. Ik heb echt met die persvoorlichter contact gehad. Hoe kon ik anders weten van dat PB? Dit was toen nog nergens bekend! Zie beginpost.
    En ik daag jullie dan ook uit om zelf naar TT te bellen als je het niet geloofd. Maar daar zullen jullie wel de ballen niet voor hebben.

    Wat ik heb gezegt over dat TT in gesprek is met andere autofabrikanten staat nog steeds overeind!
    Nogmaals: Bel dan zelf!!! Als je mij dan niet geloofd. En doe hier uitslag van wat je geleerd hebt. En anders moet je je snuit dicht houden, want dan weet je niet waar je over praat

    De koers TT beweegt zich vandaag zeer irrationeel.
    Verklaring? Jullie? Nee? Dacht ik al!

    Het is dus goed mogelijk dat de shorters nu posities zijn aan het afdekken. Daarom staat de koers v/d claimemissierechten ook fors hoger omdat, het altijd nog beter is om die dingen op 4,21 te krijgen dan op bijna 6 euro. En het is iets aantrekkelijker, want valt iets voordeliger uit in aanschaf voor de shorters.

    Onderstaand PB geeft mij gewoon weer gelijk!

    `wo 08 jul 2009,
    09:22 TomTom huilt, TomTom lacht

    AMSTERDAM - De Amsterdamse effectenbeurs beweegt zich na de zwakke opening tussen de 246 en 247 punten. TomTom opende uiterst zwak en bungelde zelfs onderaan, maar staat inmiddels juist weer op winst en is nu de grootste winnaar.


    Voorzitter Raad van de Jaarverslaggeving, Hans de Munnik, gaf vanochtend het startsein voor de handel. De Raad is het orgaan dat voor het Nederlandse bedrijfsleven de vereiste verslaggevingstandaarden voor de jaarrekening opstelt.

    Wall Street noteerde gisteren een fors verlies, nadat een adviseur van Obama stelde dat een tweede stimuleringspakket nodig zou zijn om een economisch herstel te bewerkstelligen. Met andere woorden, economisch herstel is nog niet in zicht, zo redeneerden beleggers.

    De AEX stoof meteen na de opening omlaag. Binnen een half uur stond de AEX op een laagste stand van 246,18. Daarna leek de beurs zich te gaan stabiliseren en noteerde om kwart voor elf een verlies van driekwart procent op 247,2 punten. Ook de Midkapindex verloor fors en stond 1,3% lager op 353,5.

    Volgens DFT-columnist en technisch analist Royce Tostrams staan de seinen op de wereldbeurzen nu vol op rood. Volgens hem is de Dow Jones door de steun gezakt, is de CAC 40 verkoopwaardig geworden en de AEX test de steunzone van 245 – 247,45. Gaat de AEX door die steun ligt de weg open naar de volgende steun van 220 – 228.

    *****TomTom bewoog opnieuw erg grillig. Koerste het aandeel na de opening scherp lager, halverwege de ochtend was dat beeld totaal omgekeerd. Nu staat het aandeel op een winst van 1,8%, terwijl de claims zelfs 8% hoger noteren.¨*****

    ING heeft de rode lantaarn overgenomen en noteert een verlies van 3,6%. Air France-KLM staat ook weer op groot verlies (min 3,2%) en Aegon zag 2,2% van de waarde verdampen.

    De olieprijs leek zich na vijf handelsdagen met dalingen weer wat te stabiliseren. Maar dat had geen effect op SBM Offshore, dat aandeel duikelde met 2% omlaag. Shell hield het verlies beperkt tot 0,4%.

    Buiten TomTom noteerden slechts twee fondsen hoger, Wolters Kluwer en Reed Elsevier. Wolters veerde 0,6% op en Reed Elsevier 0,7%.

    Wavin was weer eens lijstaanvoerder op de Midkap, van de verliezers om precies te zijn. Er bleek nog eens 4,9% van de koers af te kunnen. SNS Reaal zag 3,9% van de waarde verdampen en Prologis leverde 4% in. Slechts CSM wist hier een bescheiden vooruitgang van een half procent te kunnen boeken.

    In de AScX lag Brunel onder vuur. De uitzender zag 4,5% verloren gaan, maar Macintosh retail (van onder meer Halfords) wist de weg omhoog in te kunnen slaan. Dat aandeel kreeg later nog gezelschap van Ballast Nedam (plus 1%) en Beter Bed (plus 0,3%).

    En ook op de lokale markt overheersten de rode cijfers.

  3. [verwijderd] 8 juli 2009 13:17
    quote:

    Uptrent schreef:

    Nogmaals, Ik verzin helemaal niets! Ik heb aantoonbaar wel degelijk de waarheid gesproken:

    TomTom - Heijmans Scenario: Koers TT a.s vrijdag +170%
    Je titel zegt toch al genoeg?
    je belooft iedereen +170%.
    iedereen moest als de weerga kopen, anders zou je alle winst mislopen.

    de koers staat nu echter fors lager dan op het moment dat jij tipte. (zo`n 15%)
  4. [verwijderd] 8 juli 2009 13:56
    quote:

    ik ben Diede. schreef:

    [quote=Uptrent]
    Nogmaals, Ik verzin helemaal niets! Ik heb aantoonbaar wel degelijk de waarheid gesproken:

    TomTom - Heijmans Scenario: Koers TT a.s vrijdag +170%[/quote]
    Je titel zegt toch al genoeg?
    je belooft iedereen +170%.
    iedereen moest als de weerga kopen, anders zou je alle winst mislopen.

    de koers staat nu echter fors lager dan op het moment dat jij tipte. (zo`n 15%)
    Wat nog niet is kan nog makkelijk komen natuurlijk. Ik zeg± Gewoon even de aankomende tijd de PB´s van TT in de gaten houden. Die shortposities die bij Heijmans ook afgedekt zijn en die bij dat fonds voor een koersexplosie zorgden, die kan natuurlijk ook nog komen. Ik denk dat de shorters een bepaald punt afwachten, het laagste natuurlijk en als het sentiment keert en TT omhoog vliegt. Dat zij dan op het laagste punt zullen proberen die shortposities af te dekken met aandelen..

    Ik denk dat we vandaag met die stijging van 8% in de handel van de rechten van de claimemissie hier al een voorbode van gezien hebben. Jammer dat ik het spul al aangemeld heb.
  5. [verwijderd] 8 juli 2009 19:42
    Uptrent, natuurlijk komt het eens wel goed met tomtom, ben ervan overtuigt dat in 2010/2011 de koers hoger dan die 170% zal staan.
    waar het over gaat is dat jij dacht dat het in 1 dag zou gaan.
    dat ze in gesprek zijn met auto fabrikanten geloof ik wel, alleen jij laat ons geloven dat er deze week een bericht zou komen.

    als je een fout maakt, moet je het ook kunnen toegeven.

    voor de mensen die aandelen kochten vanaf 7 euro vind ik het wel K@#, maar zeg niet dat je dit niet zag aankomen.
    iedereen met een beetje verstand wist dat de uitgifte van nieuwe aandelen een verwatering zou veroorzaken.
    ik heb vanaf november tot juni veel mensen op dit forum gezien, die bijna allemaal op het goede moment verkochten, alleen al de nieuwe mensen die nu posten zijn de pisang.

    ik koop terug in op €4,00

  6. [verwijderd] 8 juli 2009 20:00
    This allemaal zwaar K op de beurs momenteel, kijk naar de AEX, dat helpt Tom2 ook niet in het zadel natuurlijk..

    Zelf heb ik 500 Tom2 rights nog in mijn bezit wel heb ik mijn Gewone aandelen vlak na opening in de short squeeze verkocht.

    Helaas zijn mijn rights nog maar 50%! waard van wat het eerst was.. gelukkig gaat het niet om zo'n groot bedrag maar wel flink balen. Vraag me nu af wat ik het beste zou kunnen doen, de claims verkopen (moet dan voor vrijdag nabeurs? of me inschrijven om aandelen te halen op 4,21..

    Wat zouden jullie doen en waarom?
  7. jeroenvdw 9 juli 2009 08:30
    ik heb zelf ook nog 870 claims in port.
    Ik ga ze vandaag uitoefenen.
    1. kan ik mijn gemiddelde aankoopprijs nog wat naar beneden brengen (voor de derde maal)
    2. ik was vooral aan het wachten op de cijfers van Alcoa, blijkbaar worden deze vrij positief onthaald + hier en daar duiken de geruchten op van herstel, dat het ergste voorbij is.

    Of dit inderdaad het geval is zal de toekomst uitwijzen maar volgens mijn "gevoel" kan het nog even dalen maar daarna weer lichtjes up.
  8. [verwijderd] 9 juli 2009 10:22
    Net ff de rekenmachine er bij gepakt en de rights zijn meer waard dan de winst op de aandelen die ik er voor terug zou kopen.. dus een keus gemaakt een de rights verkocht bij +34%.

    Nu maar eens kijken hoe de beurs zich ontwikkeld misschien nog wat positief nieuws naar de cijfers toe dan stap ik iig weer in.
  9. [verwijderd] 10 juli 2009 03:25
    quote:

    kdik23 schreef:

    Uptrent, natuurlijk komt het eens wel goed met tomtom, ben ervan overtuigt dat in 2010/2011 de koers hoger dan die 170% zal staan.
    waar het over gaat is dat jij dacht dat het in 1 dag zou gaan.
    dat ze in gesprek zijn met auto fabrikanten geloof ik wel, alleen jij laat ons geloven dat er deze week een bericht zou komen.

    als je een fout maakt, moet je het ook kunnen toegeven.

    voor de mensen die aandelen kochten vanaf 7 euro vind ik het wel K@#, maar zeg niet dat je dit niet zag aankomen.
    iedereen met een beetje verstand wist dat de uitgifte van nieuwe aandelen een verwatering zou veroorzaken.
    ik heb vanaf november tot juni veel mensen op dit forum gezien, die bijna allemaal op het goede moment verkochten, alleen al de nieuwe mensen die nu posten zijn de pisang.

    ik koop terug in op €4,00

    Voortschrijdend inzicht: Met medewerker ABN-AMRO gesprokken over uitblijven koersexplosie alla Heymans voor koers TT. Gaf als verklaring dat de putoptie contracten ook door 5/8 gedeeld waren of door 3 of zo. Exact weet ik het niet want ik heb dat spul absoluut niet zelf in huis. Maar kwam er op neer dat de shorters klaarblijkelijk niet alle Heymans zwaar moeten bijkopen om de posities af te dekken.

    Blijft doodzonde. Maar neemt niet weg dat ik rustig blijf zitten waar ik zit. Heb mijn claimrights omgezet in aandelen en daar ben ik blij mee. Ok, TT heeft TeleAtlas erg duur overgenomen. Maar met de huidige claimemissieopbrengsten blijven ze nog gewoon aan hen bankconcernanten voldoen en de huidige DGA's doen gewoon mee aan de claimemissie. Voor meer als 160 miljoen. En dat schept vertrouwen. Teleatlas heeft als voordeel dat zij ook aan andere klanten kaartgegevens leveren. Brengt dus pecunia in den la. Wie strijkt deze meeropbrengsten op? Juist TT.

    Blijf het strategisch een sterke zet vinden. Zij het een erg dure. Maar voorruit: Het leven gaat verder. Ook de I-Phone opbrengsten kunnen leuk worden. En ach: Als TT vernieuwend bezig blijft als jong beursgenoteerd bedrijf. Dan komt het wel goed met zoals applicaties zoals buienradar op de TomTom, zorgt het bedrijf er wel voor dat ze marktleider blijven. En ja: Klaarblijkelijk is TT dus wel als gewoon consumentenelektronica te zien en moeten zij ook met de prijzen stunten. Ik weet het. En Nou en? Consumenten kopen toch ook iedere 2 jaar een nieuwe mobiel! Bij elk nieuw tel. Abo. Kun je voor een nieuwe TomTom kiezen. Ik bedoel maar!.

    En de software moet tóch iedere 4 tot 5 jaar vervangen worden vanwege de doorgaande veranderingen aan het wegennet. Ik heb en blijf vertrouwen hebben in het product TT en ik snap ook niet zien waar we van af komen(60+ koersen) dat er nog geen vijandelijk overnamebod van een (getipt) Microsoft ligt die ook hoog eens aan productdifferentiatie moeten gaan doen nu er voor de softwarebouwer zwaar weer opkomst is dankzij nieuwe o.s. van Google.

    Heb ik heb nog helemaal nog niet verder over wat er nog meer in de pijplijn voor TT zit, in de vorm van nieuwe toeleverancier contracten met autofabrikanten. Letterlijk zei de persofficier telefonisch tegen mij:

    Contact Financial Community
    Richard Piekaar
    ir@tomtom.com
    +31 20 757 5194

    “Houdt de PB’s omtrent TT de aankomende tijd scherp in de gaten”
    Trouwens hierover gesproken valt het mij op dat mijn berichten zijn aangepast zonder mij in te lichten betreffende mijn telefonisch contact met R. Piekaar, Op wiens verzoek? Tomtom soms? En waarom? Vind deze censuur zeer verwerpelijk te noemen, ook op www.dft.nl hebben ze met mij berichten lopen knoeien. Waarom? Omdat het waar is misschien? Piekaar heeft mij telefonisch medegedeeld dat TT in gesprek is met een aantal autofabrikanten over de levering van TT-navigatiehardware & Software. En ik vind het zéér frappant te noemen dat deze koersgevoelige informatie uit mijn berichten is verwijderd, zelf zonder mij hierover in te lichten. Vind dit wel ergens naar rieken..

    Waar is de AFM als je haar écht nodig hebt??
54 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.