Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Aandeel SHELL PLC AEX:SHELL.NL, GB00BP6MXD84

Laatste koers (eur) Verschil Volume
31,280   +0,015   (+0,05%) Dagrange 31,120 - 31,365 3.444.175   Gem. (3M) 5,8M

NU 8% Dividend

62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. aexman 24 april 2009 15:03
    quote:

    Albert.C schreef:

    ik heb RDS altijd al op 17.20 Getipt zie ander topic dat hieronder staat. het ziet er naar uit dat shell vandaag opveert.
    Maar nu zullen we toch weer omlaag gaan. 17.20 Is een HOGE koers voor omstandigheden van shell.

    Ik put shell dus op strike 17 :) succes
    17,27 euro momenteel....ben benieuwd Albert.C..nog drie dagen te gaan tot de cijfers.
  2. [verwijderd] 24 april 2009 15:21
    quote:

    aexman schreef:

    [quote=Albert.C]
    .. bereid je voor op dalings jongens ..
    [/quote]

    Aankomende woensdag ontvouwen ze hun grootse plannen voor schone energie...hihi..17,32 euro.

    De schone auto's moeten er komen, al is het maar in hybride vorm voor overschakeling op electriciteit binnen de bebouwde kom.
    JA en die plannen moeten omgezet worden, plannen omzetten kost geld , Huidige markt van shell is olie
    Olie wordt minder gevraagt ik verwacht dus gewoon op korte termijn down down down ... belive me
  3. [verwijderd] 24 april 2009 15:22
    quote:

    Albert.C schreef:

    Noem me maar gewoon AppY hehe , idd heel spannend ik houdt het op put . de olie markt trekt niet aan en de chemische producten waar shell in zit ben ik nu studies over aan het maken . bereid je voor op dalings jongens ..
    Ook ik heb geen glazen bol - maar het zou me niet verbazen dat gisteren het begin is geweest van een grote olierally. De koersen van alle grote olie bedrijven schieten omhoog.

    Zelf heb ik de laatste tijd flink afgebouwd - slechts een plukje over - maar voor degenen die long zitten, knallen maar !
  4. aexman 24 april 2009 15:51
    quote:

    Dinsider schreef:

    Ook ik heb geen glazen bol - maar het zou me niet verbazen dat gisteren het begin is geweest van een grote olierally. De koersen van alle grote olie bedrijven schieten omhoog.
    Dat gevoel begin ik ook een beetje te krijgen, in ieder geval tot de cijfers bekend worden gemaakt. Op de nederlandse beurs begon het al met SBM Offschore vorige week.....en als je naar het aandeel Randstad kijkt en USG zie je dat daar ook een stijgende tendens waar te nemen is. Een groeiende economie betekend vooralsnog meer vraag naar olie. Analisten zien de val onlangs van de AEX als een terugtest van de bodem, en zien een opwaartse beweging naar de 262 punten niet als onmogelijk. Kortom wie weet krijgen we nog een rally net voor de vakantie aangevoerd door de oliegelateerde bedrijven en uitzenders.
    Volgens mij was een vat ruwe olie vroeger ook zo'n 40 euro waard, en wist het aandeel ook ruim boven de 20 euro te scoren.
  5. [verwijderd] 27 april 2009 14:18
    quote:

    Kopie schreef:

    Eindelijk doet RD ook weer eens mee.
    Was een beetje het lachtertje van de AEX aan het worden.
    Terecht dat het fonds weer opgepakt gaat worden.
    Nu maar hopen dat dit na de cijfers nog zo zal zijn.

    Op korte termijn terug naar 18.50/19.00 zou niet gek zijn.
    Damm al mijn voorspellingen kloppen als een bus
    Toen Shell op 16 stond tipte ik het een tik te geven rond 17.20 en het was uiteindelijk 17.32
    Daarna weer verder down wat we dus ook zullen doen > Succes iedereen Mijn put die ik heb aangekocht de vrijdag heeft alweer wat % tjes gemaakt
  6. aexman 27 april 2009 20:00
    quote:

    Dinsider schreef:

    Vorige week is het sentiment t.a.v. de oliesector volledig gedraaid. Morgen BP, woensdag Shell en donderdag Exxon moeten met hun kwartaalcijfers bewijzen dat dat terecht is.
    Er waren vandaag in ieder geval genoeg optimisten om het aandeel vlak voor sluitingstijd met een plusje 17,38 euro te laten sluiten. Morgen vast meer.......
  7. aexman 28 april 2009 11:02
    Adem inhouden...het sentiment zit niet mee voor RD ....olieprijs daalt weer door de varkensgriep, en een kleine adviesverlaging door een bank. Hij doet momenteel 17,16 euro, maar ook DSM weet vandaag tegen het sentiment een plusje te maken. Ik ben benieuwd... heb zo het gevoel dat het aandeel vandaag nog bijtrekt.
  8. aexman 28 april 2009 16:06
    quote:

    Albert.C schreef:

    positie veranderd nu calls erin strike 18
    Ik verwacht toch een beetere kwartaal winst dan nu wordt geraamd
    Gegroet A.C
    We gaan het morgen zien...beurs en ook RD trekt weer aan, op een (kort) herstel van Wall street. Wat mij is opgevallen is dat er tot nu toe weinig AEX fondsen met cijfers zijn gekomen die fors werden afgestraft, mogelijke verklaring zou kunnen zijn dat de koersen al erg laag staan.

    Resultaten BP vielen mee vandaag:

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het Britse olieconcern BP heeft in het eerste kwartaal van 2009 de aangepaste nettowinst met 59% zien dalen, als gevolg van de lagere gemiddelde olieprijs. BP zag de aangepaste winst, exclusief de impact van de olieprijs op onverkochte voorraden en buitengewone items, afnemen tot $2,58 miljard, van $6,24 miljard een jaar eerder.

    De winst kwam daarmee hoger uit dan analisten hadden verwacht. Zij rekenden volgens Dow Jones Newswires op een aangepaste winst van $2,23 miljard.

    De totale omzet daalde in het afgelopen kwartaal met 46,7% tot $48,09 miljard van $90,15 miljard. De olieproductie steeg in de verslagperiode met 2,6% tot 4,016 miljoen vaten per dag. Analisten hadden gerekend op een productiestijging van 2% tot 3,997 miljoen vaten per dag.
62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.