Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Ontploffende Senseorally

74 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. lso 20 april 2009 09:22
    Beste Frank,

    Ik sluit mij aan bij RickBreda, je belangen voor een daling moeten nogal groot zijn. Het is lastig dan om objectief te blijven. Ik ben het wel met je eens dat de stijging op "hoop en kleine lichtpuntjes" is gebaseerd. Verleden week werd de stijging niet door volumes ondersteund, alleen op expiratiedag redelijk volume. Zolang we nog in een stijgend trendkanaal zitten (ook al is het in een bearmarket), moeten we hier maar van profiteren. Tot 260?
  2. bredius 20 april 2009 09:34
    Beste Frank,

    We zijn er nog lang niet, maar ik ben erg moe aan het worden van je negatieve gel..
    Tuurlijk komt aan deze stijging een eind. Ik mag er vanuit gaan dat je alle puts die je kan kopen al hebt gekocht? Je huis zal je ook wel verkocht hebben zeker? Al je geld onder je matras gedaan want de banken zullen weer omvallen?
  3. [verwijderd] 20 april 2009 10:03
    Alle analisten zijn nu, na even positief te zijn geweest, weer negatief. Het trieste hiervan is, dat veel beleggers hier naar luisteren en hun beleggingsgedrag hier op aanpassen wat paniekverkopen veroorzaakt waardoor koersen dalen. Ook ik verwacht wel weer een dip maar of die blijvend is, vraag ik me af. Zeker bij de financials waar grote volumes zijn verhandeld waardoor m.i. toch wel een zekere bodem is gelegd. Overigens dacht ik dat je laatst calls had aangeschaft of zijn die alweer de deur uit?
  4. [verwijderd] 20 april 2009 10:05
    "En dan nog een laatste ding. Iedereen die Obama vernieuwend vindt, moet eens nadenken waarom hij iedereen die zich schuldig heeft gemaakt aan marteling immuniteit geeft."

    Obama is een nog hardere president dan z'n voorganger, alleen hij verpakt de boodschap beter. En hij is een democraat, en dat telt mee.
  5. forum rang 4 ischav2 20 april 2009 10:08
    Het is goed de keerzijde te blijven zien. Banken zagen immers nauwelijks risico's. In tijden van euforie is het goed om de keerzijde te blijven zien. Ik vind het dapper dat Cees zijn verlies in de puts erkent en vasthoud aan zijn visie. Voorlopig is de beweging opwaarts en gebaseerd op hoop for better days. Vinger aan de pols houden is het devies.
  6. Wilco69 20 april 2009 10:10
    Ik denk op het moment dat weinigen meer een gevoel hebben bij het commentaar van Frank dat we in de puts moeten. Begin 2008 was hij ook een van de weinigen met kritiek waar niemand meer in wilde geloven.
    Toch zijn er velen die jaloers zullen zijn op de eindstand van zijn voorbeeld portefeuille in 2008.

    Enkele weken geleden gaf hij hier zelf aan dat de hele kudde wel eerst richting 260 zal gaan
  7. [verwijderd] 20 april 2009 10:51
    Vreemd: stevig in de puts zitten en dan in één van de drukst bezochte beleggerssites van NL column na column vullen met bearish onheilstijdingen. Is dat geen poging tot koersorchestratie volgens de AFM?

    Voor mijn kiddo's van 1 en 3 koop ik nog even wat pakketjes aandelen. Die kunnen over 18 jaar héél warmpjes hun studietijd gaan vullen met de opbrengsten ervan. (Als ze überhaupt het IQ ervoor hebben uiteraard...)

    TomTom op €5 (stonden vorig jaar € 60) Jongens denk toch eens NA!
  8. [verwijderd] 20 april 2009 11:03
    de 2e piek lijkt vooral uit option adjustable rate te bestaan. Als de rente niet gunstig staat dan maak je toch niet gebruik van die optie? Dus ik zie even niet in waarom die 2e piek zo zorgelijk is. Er is wel iets want Alt-A piekt ook lichtjes, maar duidelijk minder hard dan subprime dat heeft gedaan.
74 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.