Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

TOP3-FLOP3 competitie(s)

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. atilladehun 19 december 2008 08:12
    Aangezien het op IEX volgens mij niet kan, wil ik toch graag mensen wijzen op het feit dat je op www.marktgevoel.nl/top-3-flop-3 aan de competitie mee kan doen. Ben benieuwd wie er eind 2009 als beste tevoorschijn komt.

    Als er iemand anders nog andere sites heeft waar het kan, dan houd ik me van harte aanbevolen!
  2. [verwijderd] 22 december 2008 21:45
    Het zijn de donkere dagen voor kerst en kennelijk is dat de tijd voor spelletjes. Op elke site zijn ze volop te vinden. Op Beurskings schijnen ze geen last te hebben van een kredietcrisis. Daar geven ze cash honderden euro's weg als je de aex juist voorspelt op dagbasis. www.beurskings.nl/viewforum.php?f=2 Elke dag dus kans op geld geld geld en nog eens geld. Waar ze het van doen mag Joost weten maar ze doen het. Ach als je ervan houdt, waarom niet? Sinds die samenwerking met Beursplaza vliegen de euro's over de toonbank.

    Maar ja, als je dan ziet voort hoeveel er mee doen en vooral wie.... Tja als het maar gratis is he... Zelfs Roy Tosti heeft zich laten porren om mee te doen. Hij won vandaag ook nog.
  3. [verwijderd] 26 december 2008 15:36
    quote:

    consilleri schreef:

    Ik doe ook mee. Redactie zelf komt einde jaar met hun 3
    Ik las bij jullie op de site een hele kleine passage in het stukje over innoconcepts over wisseling van belangen/stijging volume. Dit is een van de meest belangrijke dingen die ik ooit gelezen heb, waarvoor dank! Ik had dat vermoeden zelf ook al maar ik las dat nooit ergens terug. Wellicht valt dat onder het geheim van de kok/sturende macht?

    Op deze manier heb ik zeker wat aan jullie site.

    Zagen jullie de laatste paar dagen ook een wisseling van de belangen in Wessanen? Volg dat fonds al heel wat jaren en ben er pas 1 keer ingestapt, woensdag voor de tweede keer. Stijgende volumes, incidenteel denken jullie?
  4. [verwijderd] 27 december 2008 11:26
    quote:

    consilleri schreef:

    weet niet of mg hier meeleest, maar ikben ook benieuwd. Welke wisseling in belang?
    hahaha!! jij bent MG, doe nou niet of je van niks weet, tussen de 24e en de 26e heb je zonder te posten dit draadje omhoog gehaald om aandacht te krijgen voor je site, je hebt mazzel dat de redaktie van IEX het niet doorheeft anders was het al geblokt.
  5. [verwijderd] 27 december 2008 11:28
    quote:

    Meneer De Groot schreef:

    [quote=consilleri]
    Ik doe ook mee. Redactie zelf komt einde jaar met hun 3
    [/quote]
    Ik las bij jullie op de site een hele kleine passage in het stukje over innoconcepts over wisseling van belangen/stijging volume.
    Jeroen geeft het ook al aan in zijn antwoord hierboven: "bij jullie" ..............
  6. [verwijderd] 30 december 2008 20:34
    quote:

    DRIVERSS schreef:

    weet niet of mg hier meeleest, maar ikben ook benieuwd. Welke wisseling in belang?
    Je hebt een aardige site zo lang je je met insiderstalk kunt onderscheiden. Ik hoop ook dat je juist daarmee door gaat al zou te opzichtig in combiantie met een toenemende populariteit uiteindelijk sorteren in een tegengesteld effect. Als u begrijpt wat ik bedoel.

    En natuurlijk is het te hopen dat de werkelijke info niet verward wordt met wat sturende teksten. Zag wat dat aangaat Hercules ook al verschijnen.

    Maar ga lekker door, zit niet te wachten op al die goedbedoelende mensen die al jaren de media beheersen met nonsenspraatjes.

    Kunnen jullie niet een beetje interactief gaan?
    Desnoods via een postbusnummer, in het uiterste geval een postduif?

    Zodat ik bijvoorbeeld een antwoord op mijn vraag kan verwachten op het moment ik die stel?
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.