Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Knippen en scheren, meneer?

24 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. wim_16 13 augustus 2007 09:03
    De ervaring van u bij de Rabo met internetbeleggen heb ik als particulier de afgelopen weken al een paar keer meegemaakt. Ook in het verleden bij erg drukke handelsmomenten kom je er niet tussen. Je moet gewoon rekening houden als het echt er om gaat dat je als particulier niet kunt handelen of met veel vertraging.
  2. [verwijderd] 13 augustus 2007 18:46
    Afgelopen vrijdag ook last gehad van de Rabo-storing en vertragingen. Ik ben het eens met van Dongen dat je moet handelen als het nodig is, maar als orders dan minutenlang onderweg zijn of soms zelfs verdwijnen dan wordt het erg lastig. De Rabo schreef doodleuk in hun bericht: het duurt wat langer, maar de MEESTE orders komen aan. Fijn!
    Verder probeerde ik mijn marginverplichting (geschreven calls ABN) af te laten nemen door onderliggende aandelen te kopen (ze waren namelijk erg goedkoop geworden) maar de berekeningsmachine bij RABO weigerde dat omdat ik al tegen mijn maximum margin aan zat. Het feit dat ik nog ruim voldoende liquide middelen had werd ineens (bij mijn weten heb ik dit niet eerder meegemaakt) niet meer in de berekening meegenomen. Kortom: mijn beeld is dat het automatiseringssysteem aan zijn laatste draadjes hing. Beloofd weining goeds voor als we echt een krach krijgen (wat ik overigens niet geloof of hoop: één van beide in ieder geval).
24 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.