Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Krach alert

75 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Brievenbus 15 juni 2007 17:02
    En toch zal 'ie het noooooit afleren, is gewoon de aard van het beestje!
    Om onverklaarbare reden is voor hem, en nog een aantal simpel aan te wijzen gasten hier in de KK het beeld van verdienen aan verval en ellende, en "slimmer denken te zijn dan de massa" onweerstaanbaar.
    Persoonlijk wordt ik liever in goede tijden, gezelllig samen met de massa rijk.
    Maar ik heb die compensatie misschien niet nodig......
  2. [verwijderd] 15 juni 2007 20:32
    quote:

    Gaknoot schreef:

    Prijs de dag niet eer het avond is eens krijgt die gelijk hoor.
    Inderdaad. Ooit. Dat is onvermijdelijk.
    Maar tot die tijd komt, hebben mensen die zijn advies tot hier toe hebben opgevolgd, geen geld meer om ergens een put te kopen.

    Ik vraag me af hoe Cees, if he puts his money where his mouth is, nog benzine kan kopen voor die SUV waar hij al 100 keer over heeft gepocht...
  3. [verwijderd] 15 juni 2007 20:38
    Denk dat van Dongen beter is dan je denkt anders hou je het niet zoalang vol hij maakt een keuze uit de onderwerpen en hij vond dat er een kans bestond op een flinke daling mag toch.
    Word nog wel eens aangesproken over adviezen die ik 5 jaar geleden gaf maar zo werkt het niet je leeft met de dag of nog erger met het uur je kan je mening herzien of aanpassen alleen de verstokte gelovige blijft bij het ingenomen standpunt.

    Maar de daling kan nog komen iedereen is positief de daling komt als een dief in de nacht zullen we maar zeggen niemand zal het zien aankomen of vertellen ja achteraf wel.

    GaK
  4. [verwijderd] 15 juni 2007 21:17
    Van Dongen maakt prachtige analyse's en prognoses. Ik ben het daar bijna nooit mee eens maar ik waardeer zijn bijdrage zeer.
    Van Dongen doet mij denken aan Pellleboer. Deze ( helaas overleden) weersvoorspeller sprak ooit de historische woorden:
    "mijn voorspellingen zijn wel goed alleen het weer houdt zich er niet altijd aan".
    Zo ook van Dongen . Zijn analyses en visie zijn prachtig.De beurs houdt zich hier niet aan. Dat kun je van Dongen niet kwalijk nemen.
    Ik denk overigens dat van Dongen veel meer verstand van beleggen en de beurs heeft dan ik. Dit meen ik serieus, en hiervoor heb ik zeer veel respect voor hem. Ik maak mijn eigen afwegingen en vaar daar ( voorlopig althans) wel bij.
    Nog even terug naar het weer. Het zou gaan regenen, maar ik kijk naar boven en zie een heerlijk zonnetje. Ik ga daar even inzitten en geniet. Als ik wolken zie aankomen ga ik toch maar even naar binnen. Maar voorlopig zit ik buiten en wordt zelfs een beetje bruin. Het leven is mooi en van Dongen .........proost !

    Met vrolijke groet, de Neut
  5. [verwijderd] 16 juni 2007 05:42
    van Dongen heeft diversen keren in teksten uitgelaten dat die nogal onder de indruk was van de astrologie is me opgevallen dat hij dit soort dingen gaat beweren als de sterrenkijkers grote dalingen in het verschiet zien nu zagen ze afgelopen dagen de kans op een enorme daling toenemen en hup ja hoor van Dongen komt met krach. Dus niet van Dongen zit verkeerd de astro's hebben het verkeerd.

    Onderstaand de verwachting van Thruce Thier:
    Vrijdag 15 juni: Plots down (Komt onverwacht en is over. Wanneer u dit niet van te voren weet, bent u te laat. Het plotse kan afwijken, is meest 1 dag eerder)

    14/15/16 staat bij veel fondsen het geluk verkeerd, dat heeft ook uitwerking op de aex

    Links:
    Thier: www.hetbeursbericht.nl/pub/welkom
    Mahendra: www.mahendraprophecy.com/
    Gann : www.waveforecaster.nl/

  6. forum rang 7 handyman6 17 juni 2007 01:50
    Zo'n laatste felle spike omhoog,is de voorbode van een 10% a15%correctie...daar kun je dan schamper over doen ,maar zo gek is dat niet dat van Dongen het aangeeft...ik ga meestal bij zo'n waarschuwing royaal in de shorts aexturbo,s en vroeger in de puts aex ,want niets is zo vervelend als door een crach overvallen te worden en niet op tijd eruit te kunnen...valt het mee dan sluit je je shortpositie met minimaal verlies,en moet je maar denken, dat daar waar je verzekeringspremies betaald voor WA eninbraak/inboedelverzekering ,een aexputje de zelfde functie heeft....Cees v.Dongen ..bedankt!H6
75 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.