Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Getronics« Terug naar discussie overzicht

Opdracht van Havenbedrijf Rotterdam

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. DrFlapdrol 3 mei 2007 08:35
    Getronics PinkRoccade krijgt contract twv EUR29 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Getronics PinkRoccade nv sluit een vijfjarig contract met Havenbedrijf Rotterdam voor het beheer van de volledige ICT infrastructuur van het havenbedrijf. Dit meldt de automatiseerder donderdag voorbeurs.

    Het contract heeft een waarde van circa EUR29 miljoen en wordt naar verwachting medio dit jaar getekend. Van het havenbedrijf zullen circa 20 medewerkers overgaan naar Getronics PinkRoccade.

    De komende 1,5 jaar wordt het beheer van de volledige ICT-infrastructuur en de hosting van 500 bedrijfsapplicaties van het Havenbedrijf verplaatst naar de datacenters van Getronics PinkRoccade in Apeldoorn en Amsterdam, aldus Gentronics in een persbericht.

    Naast de dienstverlening neemt Getronics PinkRoccade de inrichting, het hosten en het beheer van 1600 werkplekken over inclusief de kantoorautomatisering- en email applicaties. Ook wordt de huidige service desk van het Havenbedrijf overgeplaatst naar de Service Desk Nederland van Getronics PinkRoccade in Beek.



    Door Marjolein Timmer; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5890270; marjolein.timmer@dowjones.com



    (END) Dow Jones Newswires

    May 03, 2007 02:32 ET (06:32 GMT)

  2. [verwijderd] 3 mei 2007 08:48
    Getronics NL verwerft ICT-beheer Havenbedrijf Rotterdam3 mei 2007, 08:46 uur
    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Het Havenbedrijf Rotterdam heeft na een Europese aanbesteding besloten het beheer van de volledige ICT infrastructuur uit te besteden aan Getronics PinkRoccade, de Nederlandse tak van IT-dienstverlener Getronics. Dat meldt Getronics donderdag voorbeurs.

    Het contract, met een waarde van circa EUR 29 miljoen en een looptijd van vijf jaar, wordt naar verwachting medio dit jaar getekend. In totaal gaan circa 20 medewerkers over naar Getronics PinkRoccade.

    De komende anderhalf jaar wordt het beheer van de volledige ICT-infrastructuur en de hosting van 500 bedrijfsapplicaties van het Havenbedrijf verplaatst naar de datacenters van Getronics PinkRoccade in Apeldoorn en Amsterdam.

    Verder neemt Getronics PinkRoccade de inrichting, het hosten en het beheer van 1600 werkplekken over, inclusief de kantoorautomatisering- en e-mail applicaties.

    (c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)

  3. [verwijderd] 3 mei 2007 09:04
    quote:

    Thijs K. schreef:

    wat opvalt is dat men nu wel een bedrag noemt.
    Getronics is hierin afhankelijk van de klant. Legal moet een contract met de klant tekenen voor zeg maar 'promotionele doeleinden'. De meeste klanten willen dit om uiteenlopende redenen echter niet (concurrentie, eigen belang, belasting etc.).
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.