Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel SHELL PLC AEX:SHELL.NL, GB00BP6MXD84

Laatste koers (eur) Verschil Volume
30,510   +0,205   (+0,68%) Dagrange 30,280 - 30,600 5.168.920   Gem. (3M) 5,1M

RDS: Koersdoel 30 euro

62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2007 18:45
    Olieprijs stijgt tot boven niveau van $65
    25/04/2007 18:10
    Volgens het Energy Department zijn de voorraden aan ruwe olie in de Verenigde Staten vorige week met 2,10 mln vaten gestegen. Anderzijds daalden de voorrraden aan benzine met 2,8 mln vaten.

    Het was al de elfde week op rij dat de benzinevoorraden daalden. De voorraden aan gedistilleerde producten (waaronder) stookolie bleven ongewijzigd. De olieprijs stijgt vanavond tot opnieuw boven $65.
  2. ter Horst 25 april 2007 19:38
    quote:

    kool schreef:

    [quote=Windjeszaaier]
    [quote=kool]

    Na al die miljarden van inkoop de laatste jaren heeft de koers niets! Ik herhaal niets gedaan. Aandeleninkoop heeft dus alleen zin als je niets beters weet voor die miljarden. Shell weet dat duidelijk wel en dat vind ik een teken van kracht en visie. Shell gaat z'n eigen weg en dat is duidelijk een andere dan Exxon en Chevron.
    [/quote]

    Gek hè Kool. Bij exxon heeft de aandeleninkoop wel wat gedaan. Het programma werd daar echter consequent, en niet halfhartig zoals bij Shell, doorgevoerd. Men koopt zowel bij hoge als lage koersen gewoon door. Shell koopt bij hoge koersen en stopt als de koers lager staat. Kan ook makkelijk betaald worden. Ze zuchten niet onder excessieve dividendlasten zoals Shell. Ze zijn volledig gefocust op de core business en houden zich niet met softe veel geld kostende onzin bezig zoals Shell. Zoals je zei: Shell gaat zijn eigen gang!!! Inderdaad ik ben het volledig met je eens!!!!!!
    [/quote]

    Als je dan zo gefrustreerd bent over de koersontwikkeling bij shell, stop je geld dan ergens anders in en ga ergens anders neten en je onzin praatjes verkopen. Als je mijn postings de laatste jaren hebt gelezen, dan zou je weten dat ik uitstekend tevreden ben met de tradingrange waarin Shell zich de laatste jaren beweegt. Hiermee zijn dikke rendementen te behalen. Ik ga dat hier niet nogmaals uitleggen. Je zoekt het zelf maar op.
    Doet u dan maar vandaag...beter voor m'n opties
62 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.