Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Marcel Tak - Grap van Tak

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 1 april 2007 13:38
    Heer Tak,

    Gisteren ontving ik van ROBEIN BANK een brief, waaruit ik het volgende citeer:

    “Op de financiële website IEX.nl, een van de meest bezochte sites voor beleggers, is het Robein Wereld Vastgoed Certificaat door de onafhankelijke beleggingsspecialist Marcel Tak aan een kritische beschouwing onderworpen. Met een rapportcijfer van 7,7 scoorde het certificaat ruim boven de benchmark voor vergelijkbare garantieproducten. In de bijlage treft u zijn recensie integraal aan.”.

    ROBEIN BANK winkelt wel selectief in uw recensies.

    Enige tijd geleden legde ik hen uw oordeel over een bepaald fonds voor.
    Zij (ROBEIN BANK) waren het toen met uw oordeel niet eens.
    Dat was ongetwijfeld de reden, dat ze toen niet naar uw recensie verwezen.

    Niets menselijks is ook ROBEIN BANK vreemd, dat blijkt wel weer.
  2. [verwijderd] 1 april 2007 18:28
    Marcel, wij zijn nog ex studiegenoten. Je stond nu niet bepaald bekend als een lolbroek. Toen ik e.e.a. las, dacht ik eerlijk gezegd:

    Het is idioot, maar idiotie zijn wij wel gewend van onze politici en overheidsinstanties. In de politiek correctie tijden was nadenken verboden en idiotie standaard.

    Ik heb mij over e.e.a. gezien enige bekendheid met jou en bekendheid met de idiotie van de politiek (Verbeet kamervoorzitter, is bijvoorbeeld toch een giller?)onthouden van een reactie.

    Toch geloofde ik je wel. Leuke grap en je had mij beet.

    Groet, Jonas
  3. [verwijderd] 2 april 2007 00:23
    Een goede grap en eentje die waar had kunnen zijn, vooral omdat de enige persoon die ik zowel voor intelligentie als integriteit een hoog cijfer zou geven bij de AFM (en de gedoodverfde opvolger van Doctors van Leeuwen was) vorige week zijn vertrek bij de AFM heeft aangekondigd.

    Mr Doctors schijnt nu tot minimaal zijn 80e door te gaan bij de AFM (als Greenspan dat kan, dan King Arthur ook) en dat betekent naar mijn mening een rampzalige koppeling bij de AFM van uiterste geheimzinnigheid (King Arhur komt niet voor niets van de BVD), het soms publiekelijk scoren door het schieten met een kanon op mugjes en het ondanks de nieuwe (en m.i. goede) nationale wetgeving tegen koersmanipulatie kennelijk onbestraft laten van de dagelijks op grote schaal voorkomende aantoonbare koersmanipulatie op Euronext Amsterdam.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.