Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Vedior« Terug naar discussie overzicht

Positief nieuws

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 december 2006 13:21
    ABU: omzet Nederlandse uitzendmarkt stijgt 19% in week 45-48
    Donderdag 28 December 2006 10:38
    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - De omzet van uitzendondernemingen in Nederland is in de weken 45 tot en met 48 met 19% gestegen. Dit heeft brancheorganisatie ABU vrijdag bekendgemaakt. Het aantal gewerkte uren nam toe met 16%.

    In de voorgaande periode (week 41 tot en met 44) steeg de uitzendmarkt nog met 18% in omzet. Het aantal gewerkte uren steeg toen met 15%.

    De groei van de uitzendmarkt in Nederland laat hiermee voor de veertiende periode van vier weken achtereen een omzetgroei van 15% of meer zien. In de afgelopen zeventien perioden van vier weken is de omzet van de uitzendsector in Nederland met 10% of meer gestegen.

    Volgens de ABU liet de medische sector een stijging zien van 40% in omzet en 37% in uren, terwijl de administratieve sector met 11% in uren en 16% in omzet steeg.

    De uren en omzet in de industriele sector stegen met respectievelijk 16% en 17%. Voor de technische sector gold een stijging van 29% in gewerkte uren en 35% in omzet.

    Van 1 januari tot en met week 48 is de uitzendbranche gemiddeld 18% gegroeid in uren en 19% in omzet. In de eerste twaalf perioden van 2005 bedroeg de gemiddelde groei 12% in uren en omzet.

  2. [verwijderd] 28 december 2006 16:54
    28-12-2006 16:43
    (Correctie van eerder gepubliceerd bericht 'Verkoop nieuwe huizen VS beter dan verwacht in november', om aan te geven dat het de verkoop van bestaande huizen betreft.)

    AMSTERDAM (Dow Jones)--De verkoop van bestaande eengezinswoningen in de Verenigde Staten is in november met 0,6% gestegen, zo meldt het Amerikaanse ministerie van Handel.

  3. forum rang 4 lanciared 29 december 2006 21:05
    Hoeveel uitzenders nog gaan stijgen ? : daar heb ik het raden naar. Maar geloof nog in verdere stijging. Richting 20/22 binnen een jaartje, voor Vedior.
    Is wel zo dat er wel een aantal aandelen ook in Belgie / Vlaanderen zitten.
    Zit met een echt grote post Vedior , naast nog een 5 x grotere partij USG.
    En zal het verder ook niet nalaten ze hier in Vlaanderen nog wat meer bekendheid te geven.
    Verdienen het. Koers lijkt me nog redelijk goedkoop in vergelijking met vb. Duitse uitzenders, of prijs die in Duitsland moet betaald worden, bij een overname.
    Wanneer Vedior , naast USG eens tegoei ontdekt worden door Amerikaanse beleggers staat er zo 3 of 5 euro meer op te tabellen.

    Wanneer ik verleden jaar de toppers, die je moest kopen hoorde van de analisten, zat daar steeds zo vaak de ieder bekende grote namen bij.
    Hoorde niet zo vaak de namen USG en/of Vedior erbij . Nochthans leek het me toen ook duidelijk dat o.a. die 2 de beurs ferm gingen outperformen.
    In het nieuwe jaar : gaat nog wel een tijdje door.

    Terugval zal er wel ook eens bijkomen , alleen zie ik de koers binnen een jaartje of 3 nog duidelijker hoger liggen.

    Of ik het ook echt weet : Neen , uiteraard niet ; maar zie het wel gebeuren.
  4. [verwijderd] 29 december 2006 23:29
    Hoi Jan,

    Bedankt voor je bericht. Zie je regelmatig voorbij komen in het Vedior forum. Volgens mij heb je dezelfde rit met Vedior gemaakt als ik.. voor de cijfers instappen en daarna door een diep diep DIEP dal ;-)
    Vandaag is een blijde dag want ik zie voor het eerst weer groene cijfers bij mijn Vedior turbo's
    Terwijl ik na de cijfers meer dan de helft van mijn inleg kwijt was.

    Toch handig om bij Turbo's een lage hefboom te kiezen, zijn ze langer houdbaar ;-)

    Succes met VEDIOR! ben benieuwd wat 2007 ons gaat brengen
  5. [verwijderd] 30 december 2006 12:04
    quote:

    Ben-zine schreef:

    Hoi Jan,

    Bedankt voor je bericht. Zie je regelmatig voorbij komen in het Vedior forum. Volgens mij heb je dezelfde rit met Vedior gemaakt als ik.. voor de cijfers instappen en daarna door een diep diep DIEP dal ;-)
    Vandaag is een blijde dag want ik zie voor het eerst weer groene cijfers bij mijn Vedior turbo's
    Terwijl ik na de cijfers meer dan de helft van mijn inleg kwijt was.

    Toch handig om bij Turbo's een lage hefboom te kiezen, zijn ze langer houdbaar ;-)

    Succes met VEDIOR! ben benieuwd wat 2007 ons gaat brengen

    Ben-zine,

    Ik zit wel in Vedior maar was juist vóór de cijfers uitgestapt en daarna weer lager ingestapt.

    Dit was geen geluk maar de lering die ik had getrokken na eerdere cijferdagen waarbij ik "plat op m'n bek ging " om het zo maar eens te zeggen.

    Die eerdere fouten had ik gemaakt bij RST en USG en dan is het slechts papieren verlies, maar het duurt zo lang eer je weer op het oude niveau bent.

    Dus ik houd geen aandelen meer kort vóór de cijferdagen en dat is mij goed bevallen. Het leek in 2006 wel een trend om fondsen af te straffen na goede, maar volgens analisten tegenvallende cijfers. En dat fenomeen onstaat alleen maar omdat die analisten de lat veel te hoog leggen.

    Kwaliteit verloochent zich niet, dus het komt (bijna) altijd weer goed, zeker met de uitzenders. Ik ga naast ander soortige fondsen ook komend jaar weer voor Vedior, Randstad en USG en heb daar veel vertrouwen in.

    Fijne dagen en een goed 2007 wens ik jou en andere Vedior forumleden toe

    groet
    Jan
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.