Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Antonov« Terug naar discussie overzicht

Rt 20 december 2006

83 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 december 2006 07:00
    (Euronext Amsterdam) - Antonov Plc: Uitkomst BAVA
    (19/12/06 16:56 CET)

    Antonov Plc: Uitkomst BAVA

    De onderneming kondigt aan dat tijdens de gisteren gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders alle voorstellen met betrekking tot de verdere uitgifte van nieuwe aandelen zijn goedgekeurd.

    De onderneming is nu bevoegd additioneel nieuwe aandelen uit te geven in relatie tot de op 5 september 2006 aangekondigde financieringsfaciliteit. Ook is de algemene bevoegdheid om aandelen uit te geven, verleend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 31 augustus 2006, hiermee herhaald.

    Bron : Antonov

    gr hans791
  2. [verwijderd] 20 december 2006 07:44
    Antonov verwacht snelle ondertekening contracten Geely
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Antonov verwacht op korte termijn de contracten met Geely te ondertekenen. Dat zegt bestuursvoorzitter John Moore dinsdag in een telefonisch gesprek met Betten.

    'Ik verwacht de ondertekening van het contract zeer binnenkort', zo geeft de bestuurder aan. 'Ik kan geen harde datum geven, maar het gaat allemaal vrij goed. De belangrijke stukken gaan nu via advocaten op en neer van China naar Engeland. Het is alleen nog maar een kwestie van tijd'.

    Antonov, bedenker van transmissiesystemen, maakte eind november bekend een intentieovereenkomst te hebben getekend voor een productielicentie voor zijn 6-versnellings automatische transmissie met het Chinese Zejiang Geely Automobile Gearbox Company, een dochter van Geely Automotive.

    Antonov-commissaris Jos Haag zei destijds, in een telefonische reactie tegenover Betten, dat de definitieve productielicentie-overeenkomst voor het eind van dit jaar ondertekend zou gaan worden. Wanneer de definitieve overeenkomst met Geely is getekend, zal Antonov volgens hem ook verdere details bekendmaken.

    (c) Het Financieele Dagblad in samenwerking met Betten Beursmedia News (contact: webred@fd.nl/ 020-5928456)

    Dan kan die er ook bij.
83 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.