Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Beursspel« Terug naar discussie overzicht

1e in ranglijst

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 9 augustus 2001 18:08
    kan iemand mij uitleggen hoe die gasten die eerste staan in de ranglijst van het spel in godsnaam beleggen? Met hun ogen dicht fondsen aanklikken en luttele seconden later weer verkopen? Dit is geen dis, maar ik ben er echt reuze benieuwd naar, het zullen vast slimme jongens zijn, maar ik wordt er niet wijs uit.. iemand?
  2. AntonH 9 augustus 2001 21:00
    Ik denk dat ze een beetje handig met procenten zijn en doorlopend de trading ranges (boven- en ondergrens waarop gehandeld wordt) alsmede de beweeglijkheid van de fondsen scherp in de gaten houden. Verder herkennen ze snel wanneer het fout gaat en nemen dan op tijd verlies om op de lagere trading range weer door te handelen. Houd bijv. hj601 (de winnaar van Juli) maar eens in de gaten. Zo denk je dat ie long staat, dan staat ie alweer short. Alleen bij UPC en Versatel kun je niet meer shorten vanwege het gemiddelde dag-geldvolume (< 3Mf).
  3. [verwijderd] 10 augustus 2001 08:47
    AntonH heeft gelijk, je moet de hele dag door handelen, en je moet beschikking hebben over realtime bied- en laatkoersen, verder moeten daar ook de aantallen bij staan. Je neemt dan maar een paar honderd euro winst iedere keer, maar als je dat maar vaak genoeg doet, dan loopt dat zoals je ziet ook snel op. groet en succes!!
  4. Jos Koets 10 augustus 2001 11:51
    Om winnaar te worden dus een gehele maand van 9 tot 17.00 uur achter de computer. Iex is bezig hieraan iets te veranderen. Zal volgende maand wel gebeuren. Een competitie voor long en short apart. Heb ook een dag of 5 achter de computer gezeten, maar een maand lang voor f 5000,-- vind ik persoonlijk te veel tijd. Heb veel meer andere dingen te doen. Ga nu eerst twee weken weg. Succes allemaal (laat het in ieder geval beter weer worden)
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.