Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Amerikaanse aandelen« Terug naar discussie overzicht

Lightwave Logic

6.532 Posts
Pagina: «« 1 ... 173 174 175 176 177 ... 327 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Cohiba's 10 november 2022 14:39
    LWLG leende 600.000 euro aan een externe vennootschap. Aangezien de lening in Euro is zal dit een Europese vennootschap zijn. Als de lening op vervaldag niet wordt terugbetaald kan ze worden omgezet in aandelen en verwerft LWLG aldus een aandelenbelang in die vennootschap. Er is speculatie dat deze transactie deel uitmaakt van een commerciële samenwerking met een Europees technologiebedrijf. Vermoedelijk krijgen we hier snel nieuws over.
  2. forum rang 5 Dragstar 10 november 2022 14:54
    quote:

    Goodluck schreef op 10 november 2022 11:43:

    [...]

    Beste,
    Waarom denkt U dit of wat is U bron?

    Mvg!
    "Om ervoor te zorgen dat onze polymeertechnologie 'alomtegenwoordig' wordt, moeten we bij Lightwave Logic de gemeenschap laten zien dat onze technologie zowel superieur is in prestaties als het juiste technologieplatform is, niet alleen voor de volgende generatie optische systemen van vandaag, maar voor in ieder geval de volgende decennium", zegt Dr. Michael Lebby, Chief Executive Officer van Lightwave Logic. "Door onze samenwerking met KIT en SilOriX hebben we een nieuw wereldrecord bereikt voor een silicium slotmodulator met behulp van ons geavanceerde polymeermateriaal. Dit toont aan dat ons materiaal kan presteren in een verscheidenheid aan apparaatstructuren en ontwerpen en is gepositioneerd om het stroomverbruik aanzienlijk te verminderen verbruik van optische netwerken en om een ??echte 'groene fotonica'-enabler voor de industrie te worden. De aanvaarding van een post-deadline op ECOC 2022 biedt validatie door een derde partij van dit belangrijke resultaat."

    Dr. Adrian Mertens, CEO van SilOriX, voegde toe: "Ons doel bij SilOriX is om het belangrijkste apparaatontwerpbedrijf te worden voor silicium-organische hybride (SOH) fotonische geïntegreerde schakelingen (PIC) voor optische netwerken. Onze technologie maakt een ultralaag stroomverbruik mogelijk bij de hoogste datasnelheden, gecombineerd met een extreem kleine footprint. Dit maakt het apparaat geschikt voor elk transceiverformaat - of het nu pluggable of co-packaged optica is voor toepassingen aan boord.We zijn verheugd om met Lightwave Logic samen te werken en ons te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare Perkinamine™-chromoforen om de efficiënte verbinding van organische en siliciumfotonica te demonstreren, wat heeft geleid tot dit nieuwe wereldrecord, wat het ontwrichtende potentieel van onze SOH-technologie nog meer benadrukt."
  3. Richard999 10 november 2022 16:20
    Het Q3 rapport was en samenvatting van wat we al wisten. Althans voor mij. Wel een goede timing om ze nu uit te brengen. Meevallende inflatiecijfers, supergoed beurssentiment, een nog aankomende PR en wellicht wat verkoop bij shortsellers zullen aan de mooie koerssprong bijdragen. Maar eens kijken wat er nog staat na sluiting.
  4. WetNap 10 november 2022 16:29
    quote:

    Cohiba's schreef op 10 november 2022 15:59:

    Al 16,5 % erbij. Wie gisteren rond de 7 heeft bijgekocht deed goede zaken…
    Leuk dat het zo hard gaat, maar toch ook beetje balen dat mijn limietkoers van 6,85 gisteren niet is aangetikt. Had er 2.000 stuks klaarstaan.

    Maar niet getreurd, ik sta groen. Succes aan iedereen.
  5. [verwijderd] 10 november 2022 23:13
    quote:

    bike schreef op 10 november 2022 23:01:

    waarzittem nu mijnheer moneymaker negativiteit prater,vandaag geen gelul van hem na de stijging van 16% vandaag
    Ga je bijdehand doen nu we een x stijgen omdat de hele beurs stijgt op een beter inflatiecijfer
    Van 8,56 werden we alweer net zo makkelijk Onder de 8 geduwd
    Enne van de laatste 100 beursdagen zijn we er 90 gezakt
    Tsjonge jonge wat een feest vandaag
    Morgen misschien nog eenx die 8,56 opzoeken en vervolgens weer richting 7
    Want laten we wel wezen : deze stijgingen op een inflatiecijfers wat 2/10% beter was dan verwacht , slaat nergens op
6.532 Posts
Pagina: «« 1 ... 173 174 175 176 177 ... 327 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.