Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
IEX 25 jaar desktop iconMarkt Monitor

Aandeel JUST EAT TAKEAWAY AEX:TKWY.NL, NL0012015705

Laatste koers (eur) Verschil Volume
11,180   +0,620   (+5,87%) Dagrange 10,820 - 11,380 2.629.492   Gem. (3M) 1,3M

Just Eat Takeaway.com 2021

24.314 Posts
Pagina: «« 1 ... 455 456 457 458 459 ... 1216 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 Daexter 18 juli 2021 10:56
    quote:

    Eduard de Wit schreef op 18 juli 2021 08:14:

    [...]

    Wacht jij nog maar op je aandeeltjes Heijmans die volgens jou 5 jaar geleden al op 20 zouden staan.
    Gaat nog 5 jaar duren, of nooit, haha.....

    Keep on stemming makerij....:)
    Niks stemmingmakerij, ik heb een longpositie JET overwogen. Omdat ik er veel haken en ogen (fundamenteel) aan vond zitten heb ik die long positie niet in aandelen maar in wat opties genomen. ALS de stijging doorzet, kan het heel hard omhoog gaan inderdaad....maar de kans daarop is momenteel vrij klein.

    Heijmans heb ik inderdaad de afgelopen jaren een mooi rendement gemaakt. Helaas is de koers inderdaad nog niet op de 20 euro geweest en je hebt niet zo goed opgelet, want ik heb daar ook een scenario uitgetekend dat naar 60 euro ging. Maar zoals dat bij elk scenario geldt, er zijn dan wel premissen die uit moeten komen. Wat daar onder andere niet bij hoorde was het debacle N23, de Energiefabriek en Tennet. Heijmans zit nu ook in een downtrend, naar wat mij betreft tenminste 11,50, mogelijk 9,50.

    De koersdoelen van grootbanken van 100 euro en hoger bij JET zijn gebaseerd op voortschrijdende EBITDA ontwikkeling. Natuurlijk mag een bedrijf 200 keer de winst gewaardeerd zijn. Tesla en Netflix zijn ook voorbeelden waar op enig moment 300 of meer keer de winst voor betaald werd. Netflix heeft de belofte meer dan waard gemaakt, daarom is de koers in 4 jaar vervijfvoudigd. Alhoewel het er even op leek dat JET die belofte ook waar zou gaan maken, lijkt het daar nu helemaal niet op. De belofte wordt steeds verder naar de toekomst opgeschoven. De voortschrijdende winstgevendheid valt gewoon tegen. En in het pricing power verhaal geloof ik niet. Ze zijn zijn al heel duur voor restaurants, als ze nog meer marge willen pakken, loont het voor veel ondernemers niet meer om gebruik te maken van het platform.
  2. Alex Future 18 juli 2021 10:57
    quote:

    Travis Bickle schreef op 18 juli 2021 10:26:

    Altijd mooi om koersdoelen van banken te zien, de markt denkt er blijkbaar heel anders over, net als bij Prosus trouwens.
    Of hebben we het over koersdoelen 2025 ;-)
    Prosus zit sinds 8 juli weer in de lift, dus voor korte termijn speculante is het een leuk ritje. Gelukkig heb ik niet het advies op het Prosus forum opgevolgd die zeiden op 8 juli verkopen.
    De prijs die de markt ervoor geeft geldt voor nu en niet voor later. Zo hard de koers kan dalen kan het ook weer stijgen.
  3. forum rang 4 Freddy Krueger 18 juli 2021 12:19
    Over Prosus gesproken, de China discount zal zeker een rol blijven spelen en een koersstijginkje van 78,- euro naar 80,- euro voor een high tech fonds met een eerste notering van 76,- euro blijft beschamend. Trouwens lees net best betaalde ceo van de aex, nog beschamender dus.
  4. buy&hold-style 18 juli 2021 13:00
    quote:

    ceesvanvliet schreef op 18 juli 2021 10:45:

    In 2025 zijn er tientallen nieuwe maaltijdbezorgers in europa, het is kinderlijk eenvoudig om in een stad maaltijdbezorging te starten en dit uit te breiden. Ook de grote jongens zitten niet stil UBER, GORRILLA ...EVA............
    Het draait niet om de bezorging, het draait om de app waar je je bestelling plaatst -en waar JET een percentage van elke bestelling kan afromen. Dat is het verdienmodel
  5. forum rang 4 Daann 18 juli 2021 13:02
    quote:

    rudie80 schreef op 17 juli 2021 12:39:

    Wat ik steeds lees is dat men verwacht/ hoopt dat het belang in Ifood op korte termijn verkocht word. Ik vraag me alleen af waarom? Prosus heeft hier welliswaar de touwtjes stevig in handen maar aan de andere kant hoeft hier dan ook geen aandacht aan geschonken te worden. Volgens mij heeft JET geen cash probleem aangezien er onlangs nog een convertibel van 1 miljard in de markt is gezet. In worst case zou men dan over 2 jaar weer vers geld op moeten halen. ( ik hoor graag exacte getallen van u). Dus waarom heeft JET op dit moment cash nodig? Dat bod van 2.3 miljard zal alleen maar toenemen. Daarbij zit ik als aandeelhouder niet te wachten op een winstuitkering. Ik heb liever dat dit geld in het bedrijf blijft. Liever dat dit aangewend wordt voor een sterkere marktpositie of een overname. Op een gegeven moment komt de value er echt wel uit. Europa is goed op dreef. Dominant in NL en DE. UK is goed op weg. Groot vraagteken is natuurlijk Grubhub. Maar ook hier heb ik vertrouwen in dat dit om kan slaan, alhoewel marktdominatie een lastige opgave zal worden. Dan zie ik meer in dominantie per stad. Alles samenvattend denk ik een zeer koopwaardig aandeel waarin eerst de onzekerheid rond grubhub af zal moeten nemen. De weg naar herstel zal mogelijk nog een jaar of 2 kunnen duren maar dan verwacht ik een koers van rond de 120. Ik ben benieuwd naar jullie mening
    Ik ben het helemaal eens met uw inzichten. Het 33% aandeel in IFood verkopen zou een hele domme zet zijn. IFood heeft in de laatste jaren een dominante marktpositie in Brazilie opgebouwd en orders over 2020 groeiden 122%! op jaar basis. Nu IFood verkopen betekend min of meer "killing off the goose that lays the golden eggs". Aandeelhouders (speculanten) die pushen voor een verkoop van IFood zijn puur bezig met de korte termijn, de lange termijn interesseert ze niet.
  6. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 juli 2021 14:15
    Vertrouwen in JET krijgt een deuk

    - JET-ceo Jitse Groen heeft geen enkele fiducie dat platforms die in continentaal Europa verantwoordelijk zijn voor het bezorgen van maaltijden ooit rendabel zullen worden. Het is vele malen lucratiever om louter als marktplaats te fungeren waarbij tegen een commissie restaurants en klanten bij elkaar worden gebracht, en het restaurant zelf over de bezorging gaat.

    - Maar nu wordt JET steeds meer gedwongen om ook maaltijden te bezorgen door felle concurrentie van spelers als Uber Eats en Deliveroo. Groen beweert dat de extra investeringen die in een eigen bezorgnetwerk worden gedaan zich terugbetalen als de concurrentie het voor gezien houdt. Bovendien zouden de gewonnen klanten op andere dagen ook bij winstgevende marktplaatsrestaurants bestellen.

    - Maar beleggers lijken steeds meer te twijfelen aan die theorie. In ieder geval kost de uitbreiding in eigen bezorgdiensten klauwen met geld. JET zal hier dit jaar al snel een miljard euro op moeten toeleggen waardoor het bedrijfsresultaat op groepsniveau – dat is dus inclusief de lucratieve marktplaatsorders – diep in het rood duikt.

    - Het gevolg is dat analisten bijna iedere maand hun winstverwachting (EBITDA) voor dit jaar naar beneden moeten bijstellen.
  7. forum rang 10 DeZwarteRidder 18 juli 2021 14:20
    Beleggers onaangenaam verrast door verstopte winstwaarschuwing Just Eat Takeaway
    Datum
    17 juli 2021

    Just Eat Takeaway (JET) stevent dit jaar af op een verlies dat tot drie keer groter is dan eerder naar beleggers werd gecommuniceerd. De grote vraag is of het concern ‘in control’ is en of de geloofwaardigheid van het bedrijf niet is aangetast.

    De koers van maaltijdbezorger JET ging donderdagochtend met negen procent onderuit. Beleggers zijn zich overduidelijk rot geschrokken.

    JET probeerde er tijdens de analistenbijeenkomst nog omheen te praten, maar voor de goede verstaander was zonneklaar dat de maaltijdbezorger een onvervalste winstwaarschuwing gaf.

    Topman Jitse Groen zet hiermee mogelijk zijn geloofwaardigheid op het spel.

    Groter verlies
    JET meldde donderdag in haar tussentijdse handelsbericht dat de bruto transactiewaarde (gross transaction value, of GTV) dit jaar ergens uit zal komen tussen de 28 en 30 miljard euro, inclusief de overgenomen Amerikaanse maaltijdbezorger Grubhub. Daarbij gaf JET aan dat de aangepaste EBITDA-marge als percentage van de GTV tussen de min 1 en min 1,5 procent zal komen te liggen.

    Wie dit doorrekent komt in het midden van de bandbreedte uit op een EBITDA-verlies van circa 360 miljoen euro.

    Dat verwachte verlies is veel groter dan waar analisten en beleggers rekening mee hielden. JET had hen eerder dit jaar nog gemeld dat rekening moest worden gehouden met zo’n 60 tot 80 miljoen euro EBITDA-verlies, exclusief Grubhub. De verliezen lijken zich bij JET dan ook veel sneller op te stapelen dan eerder verwacht.

    Naar aanleiding van deze update zullen beleggers gaan twijfelen of Groen wel voldoende ‘in control’ is.

    Verstoppertje
    Een doorwrochte toelichting door het bestuur van JET bleef tijdens de analistenbijeenkomst uit.

    JET meldde dat het grootste deel van de pijn in Canada en de Verenigde Staten (200 miljoen euro) zit, waar lokale overheden een plafond introduceerden voor vergoedingen die maaltijdbezorgers in rekening mogen brengen.

    Maar details over de overige 80 tot 100 miljoen euro aan extra verliezen bleven uit. Daarvoor moesten analisten volgens JET wachten op de halfjaarcijfers die het bedrijf medio augustus publiceert.

    In Noord-Amerika hebben diverse lokale overheden de commissiepercentages van JET’s dochterbedrijven en concurrenten als DoorDash en Uber Eats tijdelijk gemaximeerd met als doel restaurants tijdens de coronapandemie meer lucht te geven. Dat was al langer het geval in steden als Chicago, New York, San Francisco en Toronto. Maar daar kwamen in het afgelopen kwartaal nog enkele Canadese steden bij. Groen liet tijdens de analistenbijeenkomst weten verrast te zijn door het feit dat in Canada ook het afgelopen tweede kwartaal nog forse limieten op de fees werden ingevoerd, terwijl het erop leek dat de pandemie op zijn retour was.

    Analisten hielden in aanloop naar de trading update rekening met 60 tot 80 miljoen euro EBITDA-verlies in 2021. Een analist vroeg zich openlijk af hoe de nieuwe winstverwachting zich verhoudt tot deze eerder gecommuniceerde 60 miljoen euro.

    JET-cfo Brent Wissink vroeg daarop aan de betreffende analist enigszins verward naar welke 60 miljoen euro hij eigenlijk refereerde.

    Snel sprong een woordvoerder van JET Wissink bij en ontkende dat het cijfer van 60 miljoen euro überhaupt eerder door JET was gedeeld. Uit het transcript van de analistenbijeenkomst van maart dit jaar blijkt echter dat het diezelfde woordvoerder was die dit cijfer destijds heeft genoemd.

    Analisten werden afgelopen zes maanden steeds voorzichtiger in EBITDA-prognose voor JET

    Bron: Bloomberg, EBITDA prognose voor 2021 in miljoenen, periode 31 december 2020 t/m 14 juli 2021

    Als we de scheur in de broek van de fee caps van 200 miljoen euro buiten beschouwing laten, dan blijft nog steeds een flinke kloof over tussen het oude verwachte verlies (minus 60 tot 80 miljoen euro) en de nieuwe prognose (gemiddeld minus 160 miljoen euro).

    Tijdens de bijeenkomst wees Groen als reden voor de tegenvallende verwachting ook op de marketinguitgaven voor het EK voetbal. JET was één van de hoofdsponsors van het evenement, maar dat die kosten deze zomer gemaakt zouden worden, was vorig jaar al bekend.

    Bezorging kost handenvol geld
    JET zal de komende maanden echter ook moeten investeren in het overgenomen Grubhub. Bovendien heeft JET de afgelopen maanden vermoedelijk veel meer geld uitgegeven aan het winnen van verlieslatende orders in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de maaltijdbezorger ook de bezorging (logistiek) van restaurantmaaltijden in handen neemt.

    Topman Groen zei hierover dat hij deze ‘investeringen’, zoals hij deze noemt, wilde afbouwen na het eerste kwartaal. Maar omdat de pandemie aanhield, moest JET toch besluiten deze door te laten lopen.

    Dat JET vol inzet op het versterken van haar positie in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen, en concurrenten als Uber Eats en Deliveroo wil verzwakken, valt goed te begrijpen.

    Maar dan is het wel zo netjes om de gevolgen van die keuze goed uit te leggen aan beleggers en analisten. Inmiddels zal het EBITDA-verlies bij de gezamenlijke logistieke activiteiten (zonder rekening te houden met de lucratieve marktplaatsorders) van JET dit jaar al snel een miljard euro bedragen. Dat is iets waar sommige beleggers nerveus van worden.

    Geloofwaardigheid
    Volgens Groen hebben de EBITDA-verliezen inmiddels een piek bereikt en zijn er verschillende katalysatoren om de winstgevendheid op korte termijn te verbeteren, zonder de omzetgroei aan te tasten. Het zou volgens Groen dan ook ‘niet zo moeilijk’ zijn om de EBITDA te verbeteren in de rest van het jaar.

    Ten eerste zal de genoemde limiet op de commissies in Canada en de Verenigde Staten nog maar van korte duur zijn. Daarnaast hebben bijvoorbeeld concurrenten als Deliveroo en Uber Eats in het Verenigd Koninkrijk een bezorgfee die zomaar 4 tot 5 pond per order hoger ligt dan die van JET.

    Als JET de bezorgfee in het Verenigd Koninkrijk dan ook verhoogt worden verliezen snel ingelopen. Daarnaast ziet Groen ook mogelijkheden om de komende maanden in Londen efficiënter maaltijden te bezorgen, om zo de kosten te drukken.

    Beleggers lijken niet overtuigd door de woorden van Groen. Het aandeel JET zakte donderdag gedurende de handelsdag dieper in het rood. Analisten en beleggers houden niet van dergelijke grote verrassingen.
  8. [verwijderd] 18 juli 2021 15:25
    Deze notering is in the twilight zone terecht gekomen, geen enkele aandeelhouder weet welke kant het nu op gaat, nog veel beter? of afglijdend naar beneden?

    De optie om te stoppen met fysiek bezorgen lijkt mij ook een verstandige keuze, het kost goud geld, voor altijd verlies latend, het zijn vaste lasten die wegesneden kunnen worden, laat die problemen achter bij de restauranthouder.

    Het verdienmodel van louter een percentage over de totale ordersom vanwege het bestellen via de hippe app(jongeren dus) was/is zeer winstgevend.

    In Amsterdam alleen al 6-8 bezorgdiensten, de een nog beter dan de ander, de een nog sneller dan de ander, de een nog goedkoper dan de ander....allemaal cash burn en totaal geen uitzicht op enige marge.

    In Amsterdam zie ik steeds meer "Hello Fresh" elektrische bezorg vehikels rondrijden, de kartonnen doos wordt voor de deur gelegd, ff aanbellen, twee stappen terug, ff een lachje en hello en tot ziens.
    Let wel! alles in eigen beheer he! elke doos een paar euro netto marge, bij de huidige opschaal snelheid worden ze dus ook steeds efficienter dus meer netto winst.

    De huidige Thuisbezorgd CEO is een start up groei baas, een veelvraat, de kick van meer klanten, meer landen, nog meer overnames, meer omzet, groeien al core business, je kunt je vingers daar lelijk aan verbranden.

    Voorbeeldje: de overname van Tele atlas door Tom Tom van ik meen 4 miljard euro, lang geleden.
    Te duur, te veel geld, de waarde is na de overname volledig verdampt, verdwenen, de synergie was er niet, te veel concurrentie, heeft het bedrijf bijna de das om gedaan.

    Thuisbezorgd is toe aan een continuiteit CEO, het bedrijf fine tunen, toewerken naar netto winst, een gezonde, autonome groei(dus niet via belachelijke overnames die miljarden euros kosten)

    Elke overname moet er weer ingeschoven worden, het hele management is waarschijnlijk intern opgebrand door "De wilde avonturen" van de huidige CEO.

    Laat een van de commissarissen het hem vertellen, de koers zal omhoog schieten en de shorters zien hun toch al korte broek zo in de branding verdwijnen.
  9. [verwijderd] 18 juli 2021 15:45
    Is die voormalig topbankier Jiskoot nog aan Thuisbezorg verbonden? die zal toch meedenken en sturend aanwezig zijn?
    Zal de CEO hem midden in het gezicht uitlachen? sparren ze nog wel af en toe? met alleen ja-knikkers om je heen ga je het ook niet redden, de markt is meedogenloos en ruikt bloed terwijl de indices op all time high staan en het cijferseizoen eigenlijk nog moet beginnen.

    Hoeveel procent geeft shortsell.nl aan?
  10. forum rang 4 Ayous 18 juli 2021 18:59
    quote:

    DeZwarteRidder schreef op 18 juli 2021 14:20:

    Beleggers onaangenaam verrast door verstopte winstwaarschuwing Just Eat Takeaway
    Datum
    17 juli 2021

    Just Eat Takeaway (JET) stevent dit jaar af op een verlies dat tot drie keer groter is dan eerder naar beleggers werd gecommuniceerd. De grote vraag is of het concern ‘in control’ is en of de geloofwaardigheid van het bedrijf niet is aangetast.

    De koers van maaltijdbezorger JET ging donderdagochtend met negen procent onderuit. Beleggers zijn zich overduidelijk rot geschrokken.

    JET probeerde er tijdens de analistenbijeenkomst nog omheen te praten, maar voor de goede verstaander was zonneklaar dat de maaltijdbezorger een onvervalste winstwaarschuwing gaf.

    Topman Jitse Groen zet hiermee mogelijk zijn geloofwaardigheid op het spel.

    Groter verlies
    JET meldde donderdag in haar tussentijdse handelsbericht dat de bruto transactiewaarde (gross transaction value, of GTV) dit jaar ergens uit zal komen tussen de 28 en 30 miljard euro, inclusief de overgenomen Amerikaanse maaltijdbezorger Grubhub. Daarbij gaf JET aan dat de aangepaste EBITDA-marge als percentage van de GTV tussen de min 1 en min 1,5 procent zal komen te liggen.

    Wie dit doorrekent komt in het midden van de bandbreedte uit op een EBITDA-verlies van circa 360 miljoen euro.

    Dat verwachte verlies is veel groter dan waar analisten en beleggers rekening mee hielden. JET had hen eerder dit jaar nog gemeld dat rekening moest worden gehouden met zo’n 60 tot 80 miljoen euro EBITDA-verlies, exclusief Grubhub. De verliezen lijken zich bij JET dan ook veel sneller op te stapelen dan eerder verwacht.

    Naar aanleiding van deze update zullen beleggers gaan twijfelen of Groen wel voldoende ‘in control’ is.

    Verstoppertje
    Een doorwrochte toelichting door het bestuur van JET bleef tijdens de analistenbijeenkomst uit.

    JET meldde dat het grootste deel van de pijn in Canada en de Verenigde Staten (200 miljoen euro) zit, waar lokale overheden een plafond introduceerden voor vergoedingen die maaltijdbezorgers in rekening mogen brengen.

    Maar details over de overige 80 tot 100 miljoen euro aan extra verliezen bleven uit. Daarvoor moesten analisten volgens JET wachten op de halfjaarcijfers die het bedrijf medio augustus publiceert.

    In Noord-Amerika hebben diverse lokale overheden de commissiepercentages van JET’s dochterbedrijven en concurrenten als DoorDash en Uber Eats tijdelijk gemaximeerd met als doel restaurants tijdens de coronapandemie meer lucht te geven. Dat was al langer het geval in steden als Chicago, New York, San Francisco en Toronto. Maar daar kwamen in het afgelopen kwartaal nog enkele Canadese steden bij. Groen liet tijdens de analistenbijeenkomst weten verrast te zijn door het feit dat in Canada ook het afgelopen tweede kwartaal nog forse limieten op de fees werden ingevoerd, terwijl het erop leek dat de pandemie op zijn retour was.

    Analisten hielden in aanloop naar de trading update rekening met 60 tot 80 miljoen euro EBITDA-verlies in 2021. Een analist vroeg zich openlijk af hoe de nieuwe winstverwachting zich verhoudt tot deze eerder gecommuniceerde 60 miljoen euro.

    JET-cfo Brent Wissink vroeg daarop aan de betreffende analist enigszins verward naar welke 60 miljoen euro hij eigenlijk refereerde.

    Snel sprong een woordvoerder van JET Wissink bij en ontkende dat het cijfer van 60 miljoen euro überhaupt eerder door JET was gedeeld. Uit het transcript van de analistenbijeenkomst van maart dit jaar blijkt echter dat het diezelfde woordvoerder was die dit cijfer destijds heeft genoemd.

    Analisten werden afgelopen zes maanden steeds voorzichtiger in EBITDA-prognose voor JET

    Bron: Bloomberg, EBITDA prognose voor 2021 in miljoenen, periode 31 december 2020 t/m 14 juli 2021

    Als we de scheur in de broek van de fee caps van 200 miljoen euro buiten beschouwing laten, dan blijft nog steeds een flinke kloof over tussen het oude verwachte verlies (minus 60 tot 80 miljoen euro) en de nieuwe prognose (gemiddeld minus 160 miljoen euro).

    Tijdens de bijeenkomst wees Groen als reden voor de tegenvallende verwachting ook op de marketinguitgaven voor het EK voetbal. JET was één van de hoofdsponsors van het evenement, maar dat die kosten deze zomer gemaakt zouden worden, was vorig jaar al bekend.

    Bezorging kost handenvol geld
    JET zal de komende maanden echter ook moeten investeren in het overgenomen Grubhub. Bovendien heeft JET de afgelopen maanden vermoedelijk veel meer geld uitgegeven aan het winnen van verlieslatende orders in het Verenigd Koninkrijk, waarbij de maaltijdbezorger ook de bezorging (logistiek) van restaurantmaaltijden in handen neemt.

    Topman Groen zei hierover dat hij deze ‘investeringen’, zoals hij deze noemt, wilde afbouwen na het eerste kwartaal. Maar omdat de pandemie aanhield, moest JET toch besluiten deze door te laten lopen.

    Dat JET vol inzet op het versterken van haar positie in het Verenigd Koninkrijk, waaronder Londen, en concurrenten als Uber Eats en Deliveroo wil verzwakken, valt goed te begrijpen.

    Maar dan is het wel zo netjes om de gevolgen van die keuze goed uit te leggen aan beleggers en analisten. Inmiddels zal het EBITDA-verlies bij de gezamenlijke logistieke activiteiten (zonder rekening te houden met de lucratieve marktplaatsorders) van JET dit jaar al snel een miljard euro bedragen. Dat is iets waar sommige beleggers nerveus van worden.

    Geloofwaardigheid
    Volgens Groen hebben de EBITDA-verliezen inmiddels een piek bereikt en zijn er verschillende katalysatoren om de winstgevendheid op korte termijn te verbeteren, zonder de omzetgroei aan te tasten. Het zou volgens Groen dan ook ‘niet zo moeilijk’ zijn om de EBITDA te verbeteren in de rest van het jaar.

    Ten eerste zal de genoemde limiet op de commissies in Canada en de Verenigde Staten nog maar van korte duur zijn. Daarnaast hebben bijvoorbeeld concurrenten als Deliveroo en Uber Eats in het Verenigd Koninkrijk een bezorgfee die zomaar 4 tot 5 pond per order hoger ligt dan die van JET.

    Als JET de bezorgfee in het Verenigd Koninkrijk dan ook verhoogt worden verliezen snel ingelopen. Daarnaast ziet Groen ook mogelijkheden om de komende maanden in Londen efficiënter maaltijden te bezorgen, om zo de kosten te drukken.

    Beleggers lijken niet overtuigd door de woorden van Groen. Het aandeel JET zakte donderdag gedurende de handelsdag dieper in het rood. Analisten en beleggers houden niet van dergelijke grote verrassingen.
    Beste analyse tot nu toe.
24.314 Posts
Pagina: «« 1 ... 455 456 457 458 459 ... 1216 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.