Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Gaussin PSE:ALGAU.FR, FR0013495298

Laatste koers (eur) Verschil Volume
0,219   +0,002   (+0,69%) Dagrange 0,211 - 0,219 34.768   Gem. (3M) 67,4K
Pharming Investor Tour 2024. Investor Tour op vijf locaties in Nederland (Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden, Zwolle). Presentatie en Q&A sessie met CEO Sijmen de Vries. Pharming Investor Tour 2024. Investor Tour op vijf locaties in Nederland (Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Leiden, Zwolle). Presentatie en Q&A sessie met CEO Sijmen de Vries.

Gaussin 2019

1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 62 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 mei 2019 08:28
    quote:

    Hangyodon schreef op 9 mei 2019 13:45:

    [...]

    Als jij zo wijs bent dan kom je toch niet naar een forum voor info.
    dit heeft niets met mij te maken , maar alles met de leugens die jij probeert te verspreiden , dat is het grote verschil , je kan perfect veronderstellen dat het gaat dalen , maar niet dat er van horen zeggen een brand is , we weten goed genoeg wat uw bedoeling is nu ...

    ik kom naar het forum om wat bijkomende inzichten te krijgen , niet om te flagrante leugens en bewuste slechtbedoelde posts te lezen ... duidelijker zo ?
  2. kneut 14 mei 2019 17:07
    Update over de voortgang van de gerechtelijke invorderingsprocedure

    Ter terechtzitting van 9 mei 2019 heeft het Tribunal de commerce de Mont de Marsan drie voorstellen voor de hervatting van de door de kandidaten ingediende activiteiten onderzocht.
    Het eerste project, uitgevoerd door een Zwitsers bedrijf, zou bestaan uit een totaal herstel van de activiteiten en werknemers van de groep, in de vorm van de toekomstige presentatie van een voortzettings plan. De voortzetting van de activiteit zou in eerste instantie worden gefinancierd door een bijdrage van de fondsen door het kapitaal van Europlasma te verhogen.
    Het tweede project zou bestaan uit een gedeeltelijke terugvordering van de activa en de werknemers van de groep als onderdeel van een afstoting plan.
    Het derde project zou alleen voorzien in de verwerving van gerichte activa en zou alleen voorzien in het herstel van een werknemer in de groep.
    Aangezien het bewijsmateriaal voor het gerecht niet volledig en/of afgerond is, eiste het tribunaal dat nadere informatie over toekomstig bestuur, over het industrieel project dat het lidmaatschap van de werknemers en overeenkomsten en vergunningen van overheidsinstanties, inzake gecertificeerde bedrijfs voorspellingen en garanties op de verkregen financiering, worden door de rechterlijke administrateur uiterlijk op donderdag 23 mei, uiterlijk om 18.00 uur, verworven en neergelegd.
    Zo heeft het gerecht, dat in het openbaar optreedt, Europlasma verzocht om 9.00 uur bij de terechtzitting te verschijnen in de raadskamer van 28 mei 2019, de datum waarop het Hof zal beslissen of de waarnemingsperiode moet worden verlengd, indien de remedie is kennelijk onmogelijk, dan zal worden gedebatteerd over de mogelijkheid van een opdracht, of van gerechtelijke liquidatie.
    Deze context laat in dit stadium geen hervatting van de notering van Europlasma Securities (aandelen en BSAR) toe.
  3. bodem 16 mei 2019 20:50
    90% zeker van dat we niet gaan vlammen, dat zie je toch als je Gaussin lange tijd volgt.
    Verleden week iemand 900k buiten gezwierd, dit doe je zomaar niet!
    Alleen bij orders krijgen we een herstel, bij geen nieuws gaan we ontzettend droevig snel onder de 0.20€. Altijd hopen... Ik blijf bij mijn jammerlijke standpunt: minder goed dan sommigen denken.
    Roomboter uw koers komt dichterbij, vrees ik.
1.238 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 62 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.