Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Steinhoff een mooie kans

17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 178 179 180 181 182 ... 865 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 DeZwarteRidder 5 december 2018 14:31
    quote:

    Smakkie schreef op 5 december 2018 14:23:

    Ben een beetje aan het twijfelen gebracht door een ander forum over steinhoff. Officieel kan het toch niet zijn dat schuldeisers meer / eerder informatie krijgen dan aandeelhouders? Dit ivm omruilen dekking schuld aandelen op de 14e.
    Obligaties hebben ook een notering en obligatienieuws moet dus direct bekend gemaakt worden.
  2. Eeuwige Rijkdom 5 december 2018 15:21
    Ik denk dat als het om de uitstaande schuld gaat van de schuldeisers dat zij daarover meer te horen krijgen dan wij als aandeelhouders. Wij zijn toch meer geinteresseerd in het hele plaatje.!? De meeste schuldeisers hebben de afgelopen tijd te horen gekregen of je stelt je vordering 3 jaar uit of je kan naar je centen fluiten. Schijnt toch een behoorlijk percentage gekozen te hebben voor het geven van uitstel. Daar zal het management zeker een min of meer positief verhaal aangehangen hebben maar misschien ook niet en was het slikken of stikken.

    Wat mij echter allang verbaasd is dat die cijfers over 2017 zo lang op zich laten wachten. In no time was er in het begin van dit jaar bekend dat er miljarden moesten worden afgeschreven !Ik ga er toch niet van uit dat dat duimzuigerij was en dat die afschrijving wel op basis van cijfermateriaal en herwaardering tot stand kwam. Het onderzoek van PWC zal aangeven wat er allemaal en door wie is fout gegaan/daan maar dat onderzoek staat niet in de weg om op een aanmerkelijk kortere termijn dan nu een volgens juiste boekhoudkundige regels jaarcijfers te produceren.
    Misschien heeft het management de gelegenheid te baat genomen om van deze situatie meteen van wat zware schulden af te komen wat wellicht zonder boekhoudregelsschending ook had moeten gebeuren.

    Er wordt nog steeds veel omgezet bij Steinhoff en daar kan je wat mee.
17.282 Posts
Pagina: «« 1 ... 178 179 180 181 182 ... 865 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.