Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel Flow Traders AEX:FLOW.NL, BMG3602E1084

Laatste koers (eur) Verschil Volume
16,000   +0,860   (+5,68%) Dagrange 15,100 - 16,120 611.146   Gem. (3M) 189,4K

FLOW TRADERS 2017.

2.230 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 112 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. aandeeltje! 13 november 2017 17:23
    quote:

    Tilburg013 schreef op 13 november 2017 14:01:

    [...]

    Je weet niet wat de gemiddelde aankoopprijs is, vandaar dat ik minimaal van 10mio uitga. Of het nu 10 of 15mio is, AVF is een serieuze aandeelhouder in FT met een prima trackrecord.
    Dat AVF een serieuze aandeelhouder is kan wel wezen, maar mijn 'afwachtende' houding is beter :-)
  2. [verwijderd] 13 november 2017 18:01
    quote:

    aandeeltje! schreef op 13 november 2017 17:19:

    [...]
    Dat moet wel een beetje aanhouden. Met een paar dagen ben je er niet.
    Desalniettemin is de koers nu richting een meer interesant niveau meer passend bij huidige winsten, overigens nog altijd niet een koopje. Het is echter wel waarschijnlijk dat er meer speculatiewaarde zit in de koers. Ik blijf het volgen en sla nog wel toe met iets.
  3. trq786 13 november 2017 19:22
    De bodem zit toch wel zo net boven de 19 lijkt wel. Ook bij de Q3 resultaten weggezakt tot dat niveau en daarna veel steun gehad. Zou mooi zijn als dit morgen bevestigd wordt met een koerswinst. Zit nog steeds met het belachelijke koersdoel van Kempen in mn maag, als die er niet was gekomen, waren we al op de goede weg. Ongeloofelijk hoeveel chaos zo’n adviesje kan veroorzaken uit het niets.
  4. forum rang 6 Tordan 13 november 2017 19:43
    Uit het FD:

    Flitshandelaren verliezen uitzondering op bonusplafond
    Flitshandelaren krijgen te maken met zwaardere kapitaaleisen. Ook verliezen zij hun uitzonderingspositie op het bonusplafond.
    Nederlandse 'high frequency traders' en andere handelaren voor eigen rekening vielen onder een lokaal regime, met eigen kapitaaleisen. Daar komt onder druk van een onderzoek van de Europese Banken Autoriteit (EBA) een einde aan, maakte De Nederlandsche Bank (DNB) maandag bekend. Hoewel de toezichthouder vindt dat de Nederlandse regels 'verantwoord en proportioneel' zijn, heeft zij geconcludeerd dat deze interpretatie juridisch onhoudbaar is. De handelaren krijgen tot 31 maart 2018 de tijd om aan de nieuwe, Europese kapitaalseisen te voldoen.
    In de brief aan de handelshuizen schrijft DNB ook dat deze partijen hun uitzondering op het bonusplafond verliezen. In theorie mogen zij daardoor hun personeel nog slechts 20 procent van hun vaste salaris als bonus uitkeren. Maar in de praktijk verandert er de komende jaren niets, schrijft DNB in de brief. De Autoriteit Financiële Markten, de verantwoordelijke toezichthouder, gaat pas vanaf 1 januari 2020 controleren of de bonusregels worden nageleefd. Het ministerie van Financiën gaat binnenkort in gesprek met de sector en toezichthouder over de bonussen.
    Betrokkenen verwachten dat uit dit overleg alsnog een versoepeling van het bonusplafond zal rollen. Handelshuizen als Optiver, IMC en Flow Traders betalen hun personeel relatief lage salarissen en hoge bonussen. Bij invoering van het bonusplafond hebben deze partijen een uitzonderingspositie weten te verkrijgen, onder meer omdat zij alleen met eigen kapitaal handelen en dus niet met belastinggeld gered hoeven worden als zij failliet gaan. In aanloop naar de invoering van de bonusregels, plus een mogelijke transactietaks, dreigden effectenhandelaren naar het buitenland te vertrekken.
  5. aandeeltje! 13 november 2017 22:53
    Bovenstaande heeft natuurlijk weer gevolg op de vaste en variabele kosten structuur van FT. Minder bonus betekent gewoon meer vast. Blijft de vitaliteit laag dan zakt de winst harder. Gaat de vitaliteit omhoog dan stijgen de winsten harder.

    Verder is het eens interessant om te kijken wat de relatie tussen winstgevendheid en vitaliteit is, uiteraard opmde markten waar FT actief is. Heeft iemand hier al eens een poging toe gedaan?
  6. aandeeltje! 13 november 2017 22:59
    quote:

    trq786 schreef op 13 november 2017 19:22:

    De bodem zit toch wel zo net boven de 19 lijkt wel. Ook bij de Q3 resultaten weggezakt tot dat niveau en daarna veel steun gehad. Zou mooi zijn als dit morgen bevestigd wordt met een koerswinst. Zit nog steeds met het belachelijke koersdoel van Kempen in mn maag, als die er niet was gekomen, waren we al op de goede weg. Ongeloofelijk hoeveel chaos zo’n adviesje kan veroorzaken uit het niets.
    Zo belachelijk is dat koersdoel niet, een koersdoel van 30 is opmdit moment meer belachelijk. De huidige winstgevendheid geeft ergens een koers tussen 15 en 18, het is maar net hoeveel speculatie waarde je erin wilt houden. De werkelijkheid is nog altijd dat de votaliteit al vrij lang te laag is voor FT. Een beetje meer votaliteit ook, kijk maar even terug.
    Eerder las ik van iemand: dividend gaat omhoog. Dat is niet perse zo, de payout gaat omhoog. Dit omdat de winst lager is. Moet je meer uitkeren om dividend op peil te houden.
  7. twinkletown 14 november 2017 08:52
    Flow Traders krijgt te maken met nieuwe kapitaaleisen
    ABM Financial News

    (ABM FN-Dow Jones) Flow Traders krijgt te maken met zwaardere kapitaaleisen en gaat onderzoeken wat de impact hiervan is. Dit maakte de flitshandelaar dinsdagochtend bekend.

    De Nederlandsche Bank heeft besloten de kapitaaleisen te wijzigen voor investeringsbedrijven die voor eigen rekening handelen. De toezichthouder doet dit onder druk van de European Banking Authority. De EBA is van mening dat DNB het begrip ‘plaatselijke onderneming’ te ruim interpreteert en gaat daarbij uit van een strikte uitleg en toepassing van de EU Capital Requirements Regulation (CRR).

    Dit houdt in dat Flow Traders vanaf 31 maart 2018 aan de EU CRR moet voldoen.

    De flitshandelaar onderzoekt nu wat de gevolgen zijn van deze nieuwe kapitaaleisen. De onderneming zei altijd al een conservatief financieringsbeleid te hebben nagestreefd en is daarom vol vertrouwen over de uitkomst van het onderzoek.

    De nieuwe regels zullen ook betekenen dat het beloningsbeleid van het bedrijf vanaf 2020 zal worden gewijzigd. Flow Traders zal met de toezichthouder in gesprek treden over hoe het nieuwe beloningsbeleid eruit moet komen te zien.

    Door: ABM Financial News
  8. forum rang 6 Tordan 14 november 2017 09:34
    quote:

    rekeozsejtleraped schreef op 14 november 2017 09:24:

    Au
    AU, ja. Toch Ft heeft ruim 300 werknemers, waarvan een deel in het buiten land(Usa Azie enz.). Daar gelden de bonusregels uiteraard anders. De kaspositie van FT is erg ruim, dus een emissie is vlgs mij totaal niet nodig. Iets meer vaste kosten zullen ze wel merken, maar het lijkt wel een Ahold scenario van een paar maanden geleden. Weer een enorme overdrijving. Heb een bescheiden positie en wacht nog even af. Nog lagere koersen ga ik wel bijkopen.
  9. [verwijderd] 14 november 2017 09:37
    quote:

    lucky14 schreef op 14 november 2017 09:34:

    [...]

    AU, ja. Toch Ft heeft ruim 300 werknemers, waarvan een deel in het buiten land(Usa Azie enz.). Daar gelden de bonusregels uiteraard anders. De kaspositie van FT is erg ruim, dus een emissie is vlgs mij totaal niet nodig. Iets meer vaste kosten zullen ze wel merken, maar het lijkt wel een Ahold scenario van een paar maanden geleden. Weer een enorme overdrijving. Heb een bescheiden positie en wacht nog even af. Nog lagere koersen ga ik wel bijkopen.
    Skippen dividend dan wellicht..
  10. privee 14 november 2017 09:49
    Verhuizen naar Londen dan maar :-)

    Het lijkt er tussen de regels wel op dat DNB zich gedwongen voelt en wil meedenken/meebewegen.

    Voorlopig tot 2020 de tijd om rustig opties uit te zoeken en te lobbyen.
    Als dat niet slaagt dan zijn er nog zo veel meer plekken waar de NL bonusregels niet gelden.
  11. forum rang 5 Saibee 14 november 2017 10:03
    Vrijdag aandelen gekocht op 19.77; gisteren calls dec17 19.00 geschreven op 0.90 omdat de koers me iets te ver wegzakte.
    Achteraf gezien had ik geen positie in FT moeten aangaan.
    Deze nieuwe regels van de DNB komen voor mij wel als een verrassing.
    Ik kan de impact zelfs bij benadering niet inschatten.

    Gaan er handelaren weg, hoe gaat men de kapitaaluitbreiding invullen, blijft FT wel in Nederland?

    Degene die mijn calls gekocht heeft zal stevig balen.....
  12. forum rang 6 Tordan 14 november 2017 10:05
    Krijg net een update van Probeleggen. Zoals het nu lijkt zouden ze 100 miljoen aan kapitaal moeten hebben van de DNB. Per sept 2017 haden ze 265 miljoen, dus ruimschoots genoeg. Ze nemen nog contact op met FT en geven dan weer een update. Daling lijkt, ik zeg nogmaals lijkt, volstrekt overtrokken. Zelf heeft FT aangegeven deze maatregelen als financieel neutraal, dus geen +, maar ook geen -.
  13. [verwijderd] 14 november 2017 10:06
    ik vind de koersontwikkeling hier behoorlijk stinken. eerst het bericht over de valuta handel dat positief wordt ontvangen, direct gevolg door een scherpe daling. ik krijg het vermoeden dat sommige partijen al wisten wat de AFM van plan was, en dat is dan handel met voorkennis.
2.230 Posts
Pagina: «« 1 ... 76 77 78 79 80 ... 112 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.