Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
IEX 25 jaar desktop iconMarkt Monitor

IEX blaast 25 kaarsjes uit - vier met ons mee!

Dit jaar vieren wij een belangrijke mijlpaal: IEX bestaat 25 jaar! Vier met ons mee!

IEX blaast 25 kaarsjes uit - vier met ons mee!

Sinds de oprichting in 1999 voorziet IEX u van alle relevante beursinformatie om de juiste beleggingskeuzes te kunnen maken. In de afgelopen 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot dé toonaangevende informatiebron voor beleggers in Nederland en België.

Dat is natuurlijk reden voor een feestje en wel op een passende manier. Op woensdag luidde Pieter Kort, Head of Content bij IEX Media, de gong op Beursplein 5 om de beursdag te openen.

Vier met ons mee

Bij IEX blijven wij ons inzetten om beleggers te voorzien van betrouwbare analyses, inzichten en concrete tips. Om ons jubileum samen met beleggers te vieren, trakteren wij.

Neem nu een abonnement op IEX Premium en krijg direct toegang tot de beste analyses, leerzame beleggingsinzichten, concrete koop- en verkooptips, modelportefeuilles en meer. Wilt u ook graag wekelijks ons magazine in uw brievenbus of mailbox, word dan Premium Plus- of Premium Expert-abonnee.

Morgen (vrijdag) hebben we nog een verrassing voor u.

22% rendement op uw beleggingen met onze expert-adviezen en -analyses

Met onze adviezen bent u in staat om betere beleggingsbeslissingen te nemen en ook een hoger rendement te behalen op uw beleggingen. Van individuele aandelen en ETF’s tot duurzame fondsen en grondstoffen: onze analisten volgen ze voor u.

De gerealiseerde rendementen van onze Premiumadviezen lagen in de eerste helft van dit jaar gemiddeld op 22,4%. En maar liefst 77% van de IEX Premium-adviezen leverde een positief rendement op!

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!