Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

DNB Asset Management vergroot belang in TomTom

Lees over dit aandeel ook

  1. Beursblik: UBS verlaagt koersdoel TomTom
  2. Financiële doelen TomTom niet meer haalbaar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 10 augustus 2024 12:00
    Nou, als je het koersverloop van Tom Tom nakijkt, dan lijkt het er behoorlijk veel op, dat ze de weg naar boven kwijt zijn en niet meer weten te vinden!!
    Bij mij ging het van de week wel, de AEX ging een half procentje voorwaarts, ik zat dicht tegen het driedubbele, de beurs was van de week wel heel erg in speeltuin stemming, het was net een wipwap, we vlogen soms 5x per dag op en neer, maar voor mij was het eindresultaat best aardig!!
    Het beste bankje van Europa, ING, liep vast op de feiten vooruit en schreef dikke negatieve koersrente, hij daalde 3,16%, kleine pijnverzachter was een interim dividend van 0,35/per aandeel!!
    bij Unilever moet de thermostaat van de vriezer hoger gezet worden, want de koerswinsten smelten weg, met deze hoge temperaturen, hij verloor 2,71%, veel beleggers, die die naam niet verdienen, zijn nu al weer uitgekeken op defensief!!
    KPN heeft last van antenne tekorten, om al die data bij de klanten te brengen, de mensen raken die antenne oerwouden zat en willen liever een onsje minder, nu dat deed de koers ook, KPN liet 1,24% gaan!!
    Hoewel olie en zeker gas duidelijk in de lift zitten, kon Shell niet meeliften, met die sprong omhoog, hij daalde lichtjes, -0,26%, van de week gaat hij ex dividend, nu Waeltje, om dat dure vloeibare goud te kunnen betalen, moet dat dividend natuurlijk, als de weerlicht naar 40dc/share, please!!
    Aperam had weer wel wat glans op de koers, hij toverde een plus van1,86% op het koersbord, dat zal wel iets te maken hebben, met de toegenomen vraag, omdat klanten, de voorraad toch weer graag wat aanvullen, grote broer Arcelor ging ongeveer het dubbele omhoog, het valt me op, dat er veel schepen met schroot voorbij varen en bij Dalm kan je bijna van het terrein eten, zo schoon is het er en nu de gasprijs oploopt, zal de vraag naar oud ijzer, wel een giga vlucht nemen, hoogtijd, dat die gierige Aaike de prijzen weer eens fors verhoogt, in plaats van verlaagd!!
    Lest, best, wie maandag ochtend in paniek Besi in de kliko heeft geknikkerd, kijkt tegen een lelijk gemiste Fenix aan, die uit zijn as aan het herrijzen is, hij snelde deze week naar goud bij mij met een koerswinst van 7,47%, nu de 747 was zo'n oerdegelijke intercity Hondenkop, van Werkspoor bij de NS, die deden het altijd, ik hoop dat mijn secund love even comfortabel en snel, de weg naar boven gaat vervolgen!!
    Mooi groentetuin weer vandaag, vanmorgen al een leuke oogst snijbonen, voor de diepvriezer binnengehaald, ook de gewone bonen willen wel, met warmte en op zijn tijd een buitje regen!!
    Morgen willen we ons begeven onder de stromen van Zegen, die als een plasregen, neerdalen, op een ieder die gelooft, de Hemelse Vader is nooit karig of gierig, met Zijn genade, die deelt HIJ mild en overvloedig uit onder de bediening van Zijn WOORD, alle reden, om vrolijk, op te gaan naar Zijn Huis en die 122e, heerlijk op de Bovenstem, te zingen!!
    Maandag hoop ik, dat die koersgrafieken, minder het model van een zaagblad hebben, maar rustig van links laag, naar rechts hoog gaan, daar bij rechts, haal je op alle gebied, veel mooiere resultaten!!, SJALOOM!!!
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.