Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
Ticketmarktplaats StubHub stelt beursgang uit
Beeld: NYSE

Ticketmarktplaats StubHub stelt beursgang uit

(ABM FN-Dow Jones) StubHub stelt zijn geplande beursgang uit tot zeker september. Dit meldde de Wall Street Journal vrijdag op basis van informatie van een ingewijde die bekend is met de plannen.

De Amerikaanse ticketmarktplaats, die voor zijn beursgang mikte op een waardering van ongeveer 16,5 miljard dollar, is een van de bedrijven die hun beursgang uitstellen gezien de volatiele marktomstandigheden, aldus de zakenkrant.

StubHub diende eerder vertrouwelijk papierwerk in bij de Securities and Exchange Commission met informatie over de IPO. Het bedrijf was van plan om dit papierwerk aan het eind van de week openbaar te maken volgens de Wall Street Journal, maar dat gebeurt nu vermoedelijk pas na Labor Day.

De timing kan nog verder verschuiven, zei de bron tegen de Wall Street Journal.

Het is een "lastige tijd" voor IPO's, volgens de ingewijde, waarbij er de laatste tijd geen grote, succesvolle beursgang is geweest. 

Ook had StubHub te maken met een deadline om op basis van de huidige gecontroleerde jaarrekening de aanvraag voor de beursgang door te zetten. Dat moest dan uiterlijk vrijdag gebeuren, anders zou het bedrijf de jaarrekening moeten bijwerken.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.