Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?
AEX lager van start gegaan, NN aan kop, ASR onderaan
Beeld: ABM Financial News

AEX lager van start gegaan, NN aan kop, ASR onderaan

(ABM FN-Dow Jones) De AEX index koerste dinsdag kort na de beursgong 0,3 procent lager op 920,14 punten, terwijl de Midkap 0,5 procent prijs moest geven.

Onder de hoofdaandelen ging verzekeraar NN Group aan kop met een winst van meer dan een procent op 44,45 euro, terwijl sectorgenoot ASR Nederland juist de grootste daler was met krap drie procent op 43,54 euro. 

JPMorgan verlaagde het advies voor verzekeraar ASR Nederland van Overwogen naar Neutraal. Het koersdoel werd daarbij bijgesteld van 54,00 naar 52,00 euro. Het advies voor sectorgenoot NN ging juist van Neutraal naar Overwogen, en het koersdoel van 50,00 naar 62,00 euro.

Unilever verloor daarnaast anderhalf procent op 50,62 euro. Jefferies verhoogde maandagavond het koersdoel voor Unilever van 37,00 naar 40,00 Britse pond, waarbij het Underperform advies echter werd gehandhaafd.

In de Midkap verloren AMG en Just Eat tot twee procent.

In de AScX won Sif 2,5 procent, volgens handelaar Bert van der Pol van Today's Group na een koopadvies van ABN AMRO Oddo. Ebusco verloor bijna vijf procent. Van der Valk Investment meldde een veel kleiner belang in Ebusco, zo bleek uit een melding bij de AFM.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
AEX kopen verkopen

50% zegt kopen

4 stemmen

AMX kopen verkopen

50% zegt kopen

2 stemmen

ASCX kopen verkopen

50% zegt kopen

2 stemmen

Gerelateerd

Reacties

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.