Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Baan« Terug naar discussie overzicht

Opletten!

1 Post
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 mei 2004 14:04
    Opletten (-3)
    (Korte termijn)

    Zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Het aandeel heeft marginaal de steun verbroken bij 1.90 EUR. Een definitieve doorbraak voorspelt een verdere daling. De slechte liquiditeit (op 95% van de dagen verhandeld, gem. omzet 0.01 mil. euro per dag) maakt de analyse van het aandeel minder betrouwbaar. Het aandeel is totaal gezien technisch neutraal voor de korte termijn.

     Opletten (7)
    (Middellange termijn)

    Baan Company NV is teruggevallen naar de bodem van een stijgend trendkanaal. Een verdere stijging mag verwacht worden en het huidige koersniveau kan daarom een goede instapkoers zijn. Heeft een reactie terug laten zien na het doorbreken van het rechthoek patroon. Er is steun bij 1.90, waardoor er nu een goede koopkans is. Bij een doorbraak van deze steun vervalt het koopsignaal echter. Het aandeel heeft marginaal de steun verbroken bij 1.90 EUR. Een definitieve doorbraak voorspelt een verdere daling. Het aandeel heeft een slechte liquiditeit (op 95% van de dagen verhandeld, gem. omzet 0.01 mil. euro per dag), dit maakt de analyse van het aandeel minder betrouwbaar. Het aandeel is totaal gezien technisch neutraal voor de middellange termijn.

     Opletten (-0)
    (Lange termijn)

    Zit in een vrijwel horizontale trend. Een voortzetting van deze trend valt te verwachten. Het aandeel heeft weerstand bij ongeveer 2.70 EUR. De slechte liquiditeit (op 95% van de dagen verhandeld, gem. omzet 0.01 mil. euro per dag) maakt de analyse van het aandeel minder betrouwbaar. Het aandeel is totaal gezien technisch neutraal voor de lange termijn.

1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.