Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Cate, ten« Terug naar discussie overzicht

PB: TenCate tekent belangrijke overeenkomst voor levering Defender(TM) M

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 maci 23 oktober 2014 08:47
    TenCate Protective Fabrics USA heeft een belangrijke overeenkomst getekend met een nieuwe klant buiten de VS voor de levering van TenCate Defender(TM) M inherent vlamwerende weefsels ten behoeve van beschermende uniformen voor nationale strijdkrachten. Zowel de naam van de klant als het betrokken land worden niet bekend gemaakt vanwege militaire redenen. De eerste leveringen van deze meerjarige overeenkomst zullen plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2015. Verdere financiële informatie zal niet worden verstrekt. Op grond van deze overeenkomst verwacht TenCate een belangrijke toename van TenCate Defender(TM) M omzet in het komende jaar.

    Als leider in vlamwerende materialen levert TenCate Protective Fabrics wereldwijd aan circa 20 landen TenCate Defender(TM) M voor de bescherming van strijdkrachten. Uniformen gemaakt met TenCate Defender(TM) M zijn inherent vlamwerend en bieden beschermend comfort en optimale duurzaamheid, zoals ventilatie en vochtregulatie.

    Koninklijke Ten Cate NV
    Almelo, donderdag 23 oktober 2014
  2. forum rang 5 maci 23 oktober 2014 10:00
    Debeurs.nl:
    Belangrijke deal voor TenCate
    Gepubliceerd op 23 okt 2014 om 09:22
    Ten Cate 09:38
    EUR 19,11 +0,65 (+3,52%)

    Belangrijke deal voor TenCate
    TenCate tekent overeenkomst voor Defender M
    AMSTERDAM (AFN) - De producent van technisch textiel TenCate heeft een belangrijk contract gesloten voor de levering van het beschermende weefsel Defender M. Dat zei Rabobank donderdag in een reactie op de deal die de onderneming voorbeurs aankondigde.

    Analist Philip Scholte wees er daarbij op dat de onderneming nog steeds stappen zet in de diversificatie van afnemers voor het product, buiten de Verenigde Staten. Daarbij is het meerjarencontract belangrijk voor de duurzaamheid van het hogere omzetniveau van Defender M, aldus de marktvorser.

    Rabo rekent op een omzet van circa 32 miljoen dollar uit Defender M dit jaar, groeiend naar 35 miljoen dollar in 2015. ,,Dat is waarschijnlijk wel te conservatief'', zo merkte de bank op. TenCate gaf bij de bekendmaking van het nieuwe contract overigens geen financiële details.

    Het aandeel TenCate noteerde donderdag omstreeks 9.15 uur 1,6 procent in de plus op 18,75 euro.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.