Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Unit 4 Agresso« Terug naar discussie overzicht

Koersdoel G.S. naar € 34,00

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 13 maart 2012 09:02



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Goldman Sachs heeft het koersdoel op Unit 4 (U4AGR.AE) verhoogd naar EUR34,00 van EUR31,00. De analisten verhogen hun winst per aandeel taxaties voor 2012 en 2013. Voor 2012 verwacht Goldman Sachs een wpa van EUR1,14 tegen een eerdere raming van EUR1,11. Voor 2013 gaat de wpa-taxatie omhoog naar EUR1,50 van EUR1,45. Het advies blijft buy. Maandag sloot het aandeel op EUR21,00. (EVG)


    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


    (END) Dow Jones Newswires

    March 13, 2012 03:43 ET (07:43 GMT)

    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.

    Alweer een bewijs, dat er veel ruimte is voor progressie in de koers van het aandeel Unit4, Vasthouden is het motto

  2. [verwijderd] 14 maart 2012 22:50
    quote:

    voda schreef op 14 maart 2012 21:38:

    [...]
    Nou Jan, idem dito bij Unilever.
    Ligt zeker aan de letter combinatie! :-)

    Nou , vreemd hoor Hans. Ik vind Unit en Imtech van die fondsen waarmee je leuke winsten kan boeken

    Op Unit sta ik nu 15% in de plus en ik blijf nu zeker zitten. Mogelijk koop ik op een rode beursdag bij.

    Dit zijn toch andere fondsen dan een Pharming en b.v. Qurius

    Die kooporder bij Ph. had ik ingetrokken want zelfs met die o,08 durf ik het niet meer aan

    In TT heb ik niet veel meer zitten want dat wil ook niet echt meer.

    Met LBI sta ik ook vet in de plus en daar ga ik voorlopig ook niet meer weg

    Met Aalberts gaat het ook weer stukken beter

    Ik wil best wel eens een gokje wagen maar dat kost meestal geld, dus dan toch maar kiezen voor kwaliteit
  3. [verwijderd] 19 maart 2012 11:59
    SLIEDRECHT (AFN) - Softwareleverancier Unit4 wil groeien in Latijns-Amerika. Het bedrijf is op zoek naar partners die de ERP-oplossing Agresso Business World en de Spaanse mid-market ERP-software kunnen verkopen en implementeren, zo liet Unit4 maandag weten.

    Beide producten worden al gebruikt door een aantal klanten in de regio en de onderneming zegt groot groeipotentieel te zien in onder meer Colombia, Peru, Mexico, Chili en Argentinië. Resellers moeten ervaring hebben in het ERP-domein en krijgen ondersteuning op het gebied van techniek, sales en marketing.
  4. [verwijderd] 12 april 2012 21:31
    quote:

    JanK1 schreef op 12 april 2012 14:54:

    Kwaliteit verloochent zich nooit en na een aantal dagen van dalingen een super herstel voor Unit met vandaag tot heden alweer een plus van 3,6% op €21,08 . De koersdoelen zijn nog lang niet bereikt dus ik die deze voorlopig niet weg
    En dat werd zomaar 5,1% in de plus op €21,40
  5. [verwijderd] 7 september 2012 10:18
    We zijn op weg.

    Gisteren bijna 100.000 volume enorm volume voor Unit4 (normaal rond de 30K per dag) met flinke stijging van 4%
    Vandaag al 10.000 volume en stijging 2,5%

    Gaat lekker zo en waar naartoe toch de 34e van G.S.?

    RT 21,155

    En top pick bij ING!

    ING houdt bij samenstelling top picks rekening met Grexit



    AMSTERDAM (Dow Jones)--De analisten van ING Equity Research blijven voorzichtig ten aanzien van aandelen uit de Benelux-landen en nemen met name fondsen op in hun favorietenlijst met een zo beperkt mogelijke gevoeligheid voor macro-factoren en een eventuele Griekse euro-exit.

    In een maandag gepubliceerd rapport getiteld 'Running in circles', constateren de ING-analisten macro-economische tekenen van verzwakking in de Verenigde Staten, verdere vertraging in Europa, waarbij de toekomst van Griekenland binnen de euro onzeker blijft, en afkoeling in China. Daartegenover heeft stimulerend beleid van centrale banken de aandelenmarkten een oppepper gegeven, stellen ze.

    Verwijzend naar de titel van het halfjaarlijkse overzicht, concludeert hoofdanalist Marc Zwartsenburg dat de onzekerheid van een jaar geleden terug is. "Begin 2012 werden we positiever, de economieen van de VS, China en Duitsland deden het op zich nog goed, maar nu zien we vooral in de eurozone verslechtering en is Griekenland weer terug op de agenda."

    ING schat dat een Griekse exit gemiddeld genomen een negatief effect van 3% op het bruto binnenlands product van de eurozone heeft. De winsten van bedrijven zullen met een veel groter percentage worden gedrukt, wijst Zwartsenburg. Dit effect is volgens ING nog maar voor een deel ingeprijsd.

    Daarbij zijn Benelux-aandelen niet goedkoop. "De AEX en BEL-fondsen noteren op een premie ten opzichte van historische gemiddelden, terwijl je vanwege de hoge euro-exposure zou verwachten dat ze op een discount staan", aldus Zwartsenburg.

    De analisten van ING zijn zich daarom gaan focussen op bedrijven met vier karakteristieken. Speciale gevallen zijn minder afhankelijk van de economische omgeving en kunnen er daarom uitspringen. Ook fondsen met beperkte blootstelling aan de eurozone hebben een pre. Daarnaast zijn bestendige dividenden en een hoge risico-rendementsverhouding aantrekkelijk.

    De top-10 aandelen waar de ING-analisten zo op uitkomen zijn: ASM International nv (ASM.AE), Barco nv (BAR.BT), Koninklijke Boskalis nv (BOKA.AE), Brunel International nv (BRNL.AE), CSM nv (CSM.AE), D'Ieteren nv (DIE.BT), Heineken nv (HEIA.AE), SBM Offshore nv (SBMO.AE), Telenet Group nv (TNET.AE) en Unit4 nv (U4ARG.AE).

    Met name ASMI, CSM en SBMO kwalificeren zich als 'speciaal geval', meent Zwartsenburg. Boskalis, CSM en Brunel hebben robuuste dividendrendementen. Aandeleninkopen maken Telenet aantrekkelijk. ASMI, Brunel, Heineken en SBMO hebben relatief geringe afhankelijkheid van de eurozone.

    Wie de top picks adviezen van begin 2012 had gevolgd had een rendement behaald van 19,4%, waarmee de AEX en BEL-index ruim verslagen was.


    Door Anton Reijinga; Dow Jones Nieuwsdienst; anton.reijinga@dowjones.com; +31-20-571 5213


    (END) Dow Jones Newswires

    September 03, 2012 07:30 ET (11:30 GMT)

    Copyright (c) 2012 Dow Jones & Company, Inc.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.