Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Octoplus« Terug naar discussie overzicht

Peiling mening over kansen Octoplus

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 december 2011 15:14
    Beste mensen,

    Sinds Februari heb ik geld in dit aandeel zitten. Ik ben, netzoals veel anderen, veel geld kwijtgeraakt de afgelopen 10 maanden.

    Ik vroeg me af hoe groot jullie de kans achten dat Octoplus volgend beursjaar met een waarde groter dan 2 euro afsluit en waarop jullie deze mening baseren.

    PS: De mening van Ed "Azijnzeiker des vaderlands" Net hoef ik echter niet te hebben.
  2. patient 23 december 2011 16:14
    Het nadeel van dit aandeel is dat je alleen van het Locteron programma zicht hebt over wat Octoplus er aan kan verdienen. Start fase 3 brengt de waarde van Octoplus boven de E2,-. Niet alleen door de milestone die ze dan krijgen, maar vooral door extra omzet aan Locteron. Afhankelijk van de omvang van de patientgroepen en het aantal toegevoegde anti viralen waarmee getest gaat worden zal de productie van Octoplus zich hierop gaan richten. OP 145 wacht op tijden waarin het voor biotech bedrijven makkelijker wordt om financiering te krijgen. Nanocort is door problemen bij het werven van patienten vertraagd, maar kan nog steeds een mooi programma zijn voor Galapagos. Ondanks dat er gesuggereerd wordt dat Galapagos het programma niet doorzet heb ik dit nog niet bevestigd gezien. Apoa Milano, MDC 216 is in potentie ook een blockbuster programma, waar ik voor 2012 veel van verwacht. The Medicine Company gaat het programma naar fase 1 brengen doordat het Octoplus gelukt is de formulering te vernieuwen waardoor meer klinisch materiaal geproduceerd kan worden voor minder. MDCO heeft al aangegeven in 2012 te starten met fase 1. Daarnaast loper er nog een tiental programma's, waar we net als Alcon (Esbatech)begin dit jaar nog niets van wisten en weten. Het belangrijkste is dat in fase 2b Locteron bewezen is dat de polyactive techniek van Octoplus werkt en gezien de groei van het order boek daar vraag naar is. Ik blijf zitten tot het tegendeel bewezen wordt.
  3. [verwijderd] 27 december 2011 14:42
    ik denk dat de potentie van Octoplus enorm is en dat ze zeker de 3de fase in gaan volgend jaar en een koers van €2, - is dan zeker mogelijk maar beleggers willen zekerheid en ze zullen wel wachten op het bericht dat ze de 3de fase in gaan en dan pas kopen je kan ze beter nu kopen maar goed we zullen het volgend jaar gaan meemaken Octopus de grootste stijger van de gehele beurs en daarna kan Octoplus makkelijk naar 10 euro in de komende jaren want er is echt een enorme markt voor Locteron !!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.