Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

DNC« Terug naar discussie overzicht

Financiële dienstverlener Yourel naar DNC

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 november 2007 10:23
    DNC De Nederlanden Compagnie N.V. wil de te Amsterdam gevestigde financiële dienstverlener Yourel overnemen. Hiertoe is vandaag een intentieverklaring tussen partijen getekend. Het over te nemen bedrijf heeft zich enerzijds gespecialiseerd binnen de markt van hoogwaardige specialisten op het gebied van beleggingsadministraties voor banken, pensioenfondsen en verzekeraars, terwijl anderzijds via een gericht programma van recruit, train en deliver en mede onder aansturing van senior professionals, trainees worden opgeleid.

    Aan Yourel zijn thans circa 70 professionals verbonden. Over het lopende boekjaar verwacht de onderneming een omzet te realiseren van ruim 6,5 miljoen euro met een netto resultaat van circa 0,9 miljoen euro. De koopsom zal in contanten worden voldaan. Over de hoogte daarvan wordt thans geen mededeling gedaan.

    DNC verwacht met de overname synergetische effecten te kunnen realiseren met de binnen de serviceline DNC Finance reeds bestaande bedrijven: Axioma Finance,TPS en de recentelijk door DNC geacquireerde onderneming TTP Groep. Door effectuering van de voorgenomen overname zal het marktaandeel binnen de branche van effecteninstellingen verder worden uitgebreid.

    In het kader van de door DNC gewenste groei worden vervolgacquisities van (financiële) detacheerders niet uitgesloten.



  2. [verwijderd] 8 januari 2008 15:20
    DNC De Nederlanden rondt overname Yourel af


    AMSTERDAM (Dow Jones)--DNC De Nederlanden Compagnie nv (DNC) heeft de overname van de financiele dienstverlener Yourel afgerond. Dit maakt de detacheerder dinsdag bekend zonder daarbij financiele details te noemen.

    Wel wordt vermeld dat Yourel over 2007 een omzet van ruim EUR6 miljoen verwacht. Eerder verwachtte DNC voor Yourel nog een omzet van EUR6,5 miljoen.

    De koopsom wordt in contanten voldaan.

    Yourel Transitions wordt samengevoegd met DNC onderdeel Axioma Financial Market Services, waaruit DNC Financial Markets zal ontstaan. De overname van Yourel Operations betekent een verbreding van de bestaande wervings- en trainingsactiviteiten op het gebied van ICT binnen dochtermaatschapij TTP.



    Door Anna Marij van der Meulen; +31-20-5890270; annamarij.vandermeulen@dowjones.com



2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.