Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Octoplus« Terug naar discussie overzicht

Corporate partners OCTOPLUS

33 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 5 juni 2007 21:49

    Inamed

    pulmonary delivery
    Through its partnership with Germany-based InAmed, OctoPlus offers two inhaler technologies. The electronic AKITA™ system is regulatory-approved and proven to be effective in targeting drugs precisely to a desired region of the lung. The FLABS™ (Flow Limited Aerosol Balloon System) provides the same benefits but by mechanical means, thereby making it portable. OctoPlus can formulate an aerosol or dry powder formulation of your active drug to meet your needs for an optimal deposition in the desired pulmonal region.

    PB

    JUNE 2007

    INAMED successfully completes deposition study in patients whith lung transplant.

    Within short time ,Inamed Research was able to include into a deposition study 12 patients with single or double lung transplant.In this exploratory Phase 1b study it could succesfully be assessed, what amount of a new drug needs to be inhaled to achieve a relevant drug concentration in the lungs.

    www.inamed.de/en_News.php
  2. [verwijderd] 6 juni 2011 15:12
    Agendia mikt op institutionele investeerders
    Gepubliceerd op 6 jun 2011 om 14:08 | Views: 25

    Artikel Reacties AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Agendia richt zich bij zijn beursgang vooral op grote institutionele investeerders uit Europa. Hoewel ook particulieren aandelen kunnen kopen in het bedrijf, is dit niet de belangrijkste doelgroep. Bestuursvoorzitter Bernhard Sixt zei dit maandag in een toelichting op de beursgang.

    Agendia wil met de uitgifte van maximaal een derde van de aandelen ongeveer 75 miljoen euro ophalen. De rest van de aandelen blijft in handen van investeerders die de afgelopen jaren een belang hebben genomen in de onderneming. Het gaat onder meer om Van Herk Groep, ING en Gilde Healthcare.

    Het bedrijf richt zich op dit moment vooral op de Verenigde Staten. Ruim de helft van de opbrengst van de beursgang zal worden aangewend voor het uitbreiden van de marktpositie in de VS.

    Agendia heeft zijn wortels echter in Nederland. Het onderzoek waarop de kankertesten zijn gebaseerd is gedaan aan het Nederlands Kanker Instituut (NKI) in Amsterdam. Om deze reden en het feit dat de grootaandeelhouders Nederlandse partijen zijn is voor een beursgang in Amsterdam gekozen.

    www.agendia.com/
  3. [verwijderd] 22 juli 2011 22:22
    quote:

    patient schreef op 7 juni 2011 14:20:

    [...]

    www.biolex.com/pdfs/Biolex-Centocor%2...

    Centocor= Janssen Pharmaceuticals = Johnson & Johnson
    EU-agentschap voor geneesmiddelen ruggen nieuwe geneesmiddelen van J & J, anderen

    inDelen.0Deel ditE-mailAfdrukkenAnalyse & AdviesAlzheimerâ € ™ s Disease: een wereldwijde epidemie
    Er zijn vele manieren om te sterven, wat via artsen
    Gerelateerde onderwerpenVoorraden »
    Wettelijk Nieuws »
    Markten »
    Energie »
    Gezondheidszorg »
    LONDEN, 22 juli | vrij 22 juli 2011 21:11 CEST

    LONDEN, 22 juli (ANP) - Europees Geneesmiddelenbureau verklaring na de maandelijkse vergadering van het Comite voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik (CHMP).

    Positieve adviezen aanbeveling tot verlening van een vergunning voor de volgende geneesmiddelen:

    * Dexdor (dexmedetomidine), van Orion Corporation, bestemd voor sedatie van volwassen intensive care unit (ICU) patiënten.

    * Incivo (telaprevir), van Janssen-Cilag International NV, bestemd voor de behandeling van genotype een chronische hepatitis C bij volwassen patiënten met gecompenseerde leverziekte.

    * Plenadren (hydrocortison), een weesgeneesmiddel uit DuoCort Pharma AB, bedoeld voor de behandeling van bijnierinsufficiëntie bij volwassenen.

    * Vyndaqel (tafamidis), van Pfizer Specialty UK Ltd, een weesgeneesmiddel voor de behandeling van transthyretine amyloïdose bij volwassen patiënten met symptomatische polyneuropathie, een ernstige, progressieve weesziekte.

    * Zytiga (abiraterone acetaat), van Janssen-Cilag International NV, bedoeld in combinatie met prednison of prednisolon voor de behandeling van uitgezaaide castratie resistente prostaatkanker bij volwassen mannen bij wie de ziekte is gevorderd op of na een docetaxel-gebaseerde chemotherapie regime.

    Positieve adviezen voor aanvragen voor uitbreiding van de indicatie:

    * Afinitor (everolimus) van Novartis Europharm Ltd, de behandeling van patiënten met inoperabel of gemetastaseerd, goed of matig gedifferentieerde neuro-endocriene tumoren van de pancreas oorsprong bij volwassenen met een progressieve ziekte zijn.

    * Enbrel (etanercept), van Wyeth Europa Ltd, de lagere leeftijd met polyarticulaire juveniele idiopathische artritis (JIA), vier tot twee jaar te verlengen, en aan de lagere leeftijd uit te breiden in kinderen met plaque psoriasis acht tot zes jaar.

    * Tarceva (erlotinib), van de firma Roche Registration Ltd, de eerste-lijnsbehandeling van patiënten met lokaal gevorderde of gemetastaseerde niet-kleincellige longkanker met EGFR activerende mutaties bevatten. (Rapportage door Ben Hirschler )

    He daar hebben we Janssen weer.!!!!!!!!
  4. [verwijderd] 22 juli 2011 22:33
    quote:

    patient schreef op 22 juli 2011 09:32:

    Precies weer een duidelijk bewijs dat de drukker de koers niet boven de E1,10 wil laten gaan. Het kost hem 1000 aandelen. Life science partners en SR one zijn de enige groot aandeelhouders die na de omzetting van hun lening aan Octoplus aandelen hebben verkregen tegen ca E 0,79. Gemiddeld ligt hun aankoopwaarde hoger. Het drukken gaat nu met lagere aantallen dan toen de koers E1,20 en hoger stond. Het belang manipulatie van de markt, stop los triggeren en weer goedkoop terugkopen. Het uiteindelijke doel: een overname!
    Voorbeeld zoals het bij de meeste biotech gaat is Crucell. Toen bekend werd dat Crucell met J%J ging samenwerken schoot de koers omhoog naar E17,-, waarna de manipulatie begon de koers weer naar de E11 werd teruggebracht. En we weten hoe het geeindigd is.

    Is er een verband.

    gr zz
  5. [verwijderd] 26 juli 2011 21:39
    quote:

    patient schreef op 24 juli 2011 12:11:

    [...]

    Ik denk eerder aan GSK, die heeft zijn belang in Octoplus bij SR one zitten. Andere namen maar wel zelfde spelletje
    LONDEN, 26 juli (Reuters) - GlaxoSmithKline daalde de omzet 4 procent in het tweede kwartaal, maar de daling was minder snel dan in voorgaande kwartalen en de winsten waren aanzienlijk hoger dan een jaar geleden, toen de grootste drugmaker Groot-Brittannië is een enorme juridische kosten nam.

    Het bedrijf zei ook op dinsdag een experimenteel geneesmiddel voor hepatitis C had positieve resultaten hebben opgeleverd in de klinische tests.

    Chief Executive Andrew Witty herhaalde zijn vertrouwen dat GSK zou tot groei van de omzet terug te keren in 2012, zoals blijkt uit een run van het geneesmiddel patent verliezen voorsprong op zijn voornaamste concurrenten.

    GSK nog steeds de kern van farma-activiteiten nodig voor de productie van een behoorlijk scala van nieuwe medicijnen, echter, zodat het nieuws dat Promacta succesvol was geweest in een laat stadium onderzoek in hepatitis C bemoedigend was.

    De drugmaker verwacht fase III klinische studie resultaten te presenteren op 14 nieuwe geneesmiddelen dit en volgend jaar


    Zou kunnen.

    gr zz
  6. [verwijderd] 26 juli 2011 21:57


    * De behandeling combineert VX-222, Incivek en twee oudere medicijnen

    * De helft van de patiënten op de behandeling ontdoen van het virus in 12 weken

    * Vertex aandelen dalen 0,6 procent (voegt analist commentaar, veiligheid details, achtergrond, updates aandelen)

    CHICAGO, 26 juli (Reuters) - Maar liefst de helft van de hepatitis C patiënten in een kleine middenstadium trial bij wie een vier-drug combinatie, met inbegrip van twee Vertex Pharmaceuticals ( VRTX.O ) geneesmiddelen, in staat waren om behandeling te stoppen na slechts 12 weken, volgens de tussentijdse resultaten van de studie.

    Vertex op dinsdag vrijgegeven voorlopige resultaten van de proef, die het bedrijf experimenteel oraal geneesmiddel VX-222 toegevoegd aan haar onlangs goedgekeurd Incivek pil en de traditionele standaard behandelingen van gepegyleerd interferon en ribaviron.

    Tussentijdse resultaten van de studie, genaamd Zenith, toonde aan dat 50 procent van de patiënten (15 van 30) aan wie de vier-drug combinatie met 400 milligram van de VX-222, waren in staat om alle behandelingen te stoppen op 12 weken, en dat 93 procent van de deze patiënten hadden niet-detecteerbare virus 12 weken na de behandeling beëindigd.

    Patiënten bij wie de respons niet te laten komen om de behandeling te stoppen na 12 weken, de twee oudere medicijnen gekregen voor nog eens 12 weken. Van degenen die verder in het proces, alle 13 bleek te zijn genezen na 24 weken behandeling, Vertex gezegd.

    "De patiënt aantallen zijn relatief klein in deze studie, en de resultaten onvolledig zijn, maar ze zijn meer bemoedigend dan we hadden verwacht," Sanford Bernstein analist Geoffrey Porges zei in een onderzoek noot.

    Echter, Porges waarschuwde, "het is nog te vroeg om te verklaren dat de VX-222 is een levensvatbaar geneesmiddel verdient van significante waarde in aandelen Vertex de prijs vandaag. De verdraagbaarheid en veiligheid zal moeten worden vastgesteld in veel grotere studies."

    Ongeveer 130 miljoen tot 170 miljoen mensen wereldwijd zijn chronisch geïnfecteerd met hepatitis C-virus, en meer dan 350.000 mensen sterven aan hepatitis C-gerelateerde leverziekten elk jaar, volgens de World Health Organization.

    Incivek wordt alom verwacht dat een miljardenindustrie verkoper en een deel van de nieuwe standaard van zorg voor de ernstige leverziekte te worden. Het, en een soortgelijke nieuw geneesmiddel van Merck & Co ( MRK.N ) genoemd Victrelis, wordt verwacht dat de behandeling van miljoenen patiënten te transformeren door een significante verhoging van genezingspercentages, terwijl het snijden van de 48-week behandelingsschema nodig is met de oudere medicijnen door zo veel als de helft voor veel patiënten.

    Onderzoekers en verschillende bedrijven hopen dat combinatietherapieën met een nog nieuwere medicijnen verder kan duur van de behandeling knippen, omdat interferon veroorzaakt vaak griepachtige symptomen die te verlaten patiënten het gevoel ellendig.

    Met een combinatie die 100 mg van de VX-222 gedurende 12 weken opgenomen, was een aanhoudende virale respons bereikt door 82 procent van de patiënten, of negen van de 11.

    "De resultaten van deze studie zijn de eersten die het potentieel te tonen voor een combinatie van meerdere direct werkende antivirale middelen om mensen te helpen met het hepatitis C virus de duidelijke met zo weinig als 12 en niet meer dan 24 weken van de behandeling," Robert Kauffman, chief medical officer van Vertex, zei in een verklaring.

    Patiënten in de studie hadden de meest voorkomende en moeilijker te behandelen genotype een vorm van de ziekte en had niet eerder waren behandeld.

    VX-222 behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd polymerase remmers en werkt via een ander mechanisme dan Incivek, een proteaseremmer die direct blokkeert een enzym essentieel voor virale replicatie.

    De meest voorkomende bijwerkingen van de vier-medicatie waren vermoeidheid, misselijkheid, diarree, bloedarmoede, jeuk en huiduitslag. Zes patiënten staakten de behandeling als gevolg van bijwerkingen.

    JPMorgan analist Geoff Meacham heet de voorlopige veiligheidsprofiel "bemoedigend", merkt geen gevallen van nierfalen of ernstige diarree.

    Vertex aandelen daalden met 28 cent, of 0,6 procent, op 49,17 dollar in de middag de handel op de Nasdaq .

    Het bedrijf is te danken aan het tweede trimester resultaten op donderdag, waaronder de eerste paar weken van de verkoop van Incivek, het eerste commerciële product melden. (Rapportage door Susan Kelly; aanvullende rapportage door Bill Berkrot in New York; bewerken door Gerald E. McCormick, Derek Caney en Steve Orlofsky)

    Twee oudere producten.

    en laat nu juist locteron al beter uit de bus komen (Nu al) dan de oudere producten.

    Voor mij alweer een plus punt voor fase 3 te starten.

    Gr zz
  7. patient 27 juli 2011 21:47
    ABtje de Vale,

    Goed nieuws voor Apoa 1 Milano MDC 216:

    R&D portfolio highlights for the second quarter included positive Phase IIa clinical trial results from MDCO-2010 in cardiac surgery patients and pre-clinical results from key mode-of-action and toxicology studies for MDCO-216. Detailed data from these Phase IIa and preclinical studies are expected to be presented at major medical meetings in the fourth quarter of 2011. The Company also continued enrollment in Phase III trials of oritavancin and cangrelor. For cangrelor, the BRIDGE trial studying a prolonged infusion was completed with data also expected to be presented in 4Q 2011.......

    Dr. Meanwell added, "We were very excited by multiple R&D developments in the second quarter that show the vibrancy and longer term commercial promise of our R&D programs -- all of which are expected to generate products which serve the same customer channel we are building for Angiomax and Cleviprex -- namely, acute and intensive care hospitals worldwide. We expect continuous news flow because of the breadth and depth of our technologies."

    Misschien wel een milestone voor Octoplus... we gaan het vrijdag horen

33 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.